آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هانسیمیز سنون گلینون اولاخ؟؟؟ نه مسئولیت پذیر داماد دی نیه اولماز!!!الان مُد دی:ws28: باجی من شیر یا خط ایستمیرم من چکیلدیم دالی سن اول یوخ بابا بیز بویوح چیچیح بولروخ دا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من گدیم داماد آجیپ ایندی اعصابی قاریشار گلین گداخ شاما عجب ابهتی دامادیالله اعصابیدا وار 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گوروم هانسیز گلین اولاسوز؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گوروم هانسیز گلین اولاسوز؟ من یوخ استعفا وئریرم رسما 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من گدیم داماد آجیپ ایندی اعصابی قاریشار گلین گداخ شاما نوش جان..دامادا یتیشوز باجی من شیر یا خط ایستمیرم من چکیلدیم دالی سن اول یوخ بابا بیز بویوح چیچیح بولروخ دا من فقط سوروشدوم...سن نیه بویون هی چکیلیسن دالی منده بیلمرم اما پروشات منه قمه گتیرجه 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گوروم هانسیز گلین اولاسوز؟ گئت دامادا یتیش ضعف ائلدی اوشاخ من یوخ استعفا وئریرم رسما هارا؟؟؟گَل گوروم بوردا نه خبردی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من فقط سوروشدوم...سن نیه بویون هی چکیلیسن دالی منده بیلمرم اما پروشات منه قمه گتیرجه ایستیرم سن زلیخا اولاسان اودا یاخجیلیغیم یا ابلفض قمه نیه؟ گئت دامادا یتیش ضعف ائلدی اوشاخ هارا؟؟؟گَل گوروم بوردا نه خبردی؟؟ باجی گوردون سن عروسسان گورنه دامادین هواسین ساخلیسان 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایستیرم سن زلیخا اولاسان اودا یاخجیلیغیمیا ابلفض قمه نیه؟ حالا نیه زلیخا؟؟؟:ws28: ایستیروخ آقا هاکانین حسابینه یتیشک:ws28: باجی گوردون سن عروسسان گورنه دامادین هواسین ساخلیسان توپو یوللاما منیم زمینیمه گوروم...دئیرم اوشاخ آجدی دا:ws28: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ توپو یوللاما منیم زمینیمه گوروم...دئیرم اوشاخ آجدی دا:ws28: دا سن محبیتی گورسدین با منن دییرکی 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دا سن محبیتی گورسدین با منن دییرکی عجب:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مش رجب :ws28::ws28: الله سنی ساخلاسین آرتاش..بمب انرژی سن 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :ws28:الله سنی ساخلاسین آرتاش..بمب انرژی سن الله سنیده ساخلاسین باجی 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جدی؟پس چرا یاد نمیگیرید آخه هر روز دو سه تا کلمه یاد بگیرید عالی میشه سخته! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام علیکم دوسلار نه داوا الیسیز منیم اوغلومون اوستونده هه؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام علیکیم نه دونن ساواشمسیز؟بسدی اوتانن باخ منیم مامانما با 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام علیکم دوسلار نه داوا الیسیز منیم اوغلومون اوستونده هه؟ سلام سلام علیکیم نه دونن ساواشمسیز؟بسدی اوتاننباخ منیم مامانما با عه عه کیم ساواشیبدی اسما پست لارا بیر باخ سورا دئنن 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام عه عه کیم ساواشیبدی اسما پست لارا بیر باخ سورا دئنن باخدم دا دانا دانا اوخودوم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باخدم دا دانا دانا اوخودوم خوب دعوا ائلین یوخدی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوب دعوا ائلین یوخدی بیخیال عه تازا یادما توشدی کوروشون یری بوش دونن تولدیدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده