ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نوش جان:ws28:ائله منده گتمیشدیم شاما نمنیدی شام بیزیمکی ابگوشت یرین بوش:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نمنیدی شام بیزیمکی ابگوشت یرین بوش:gnugghender: بیزیمکی جوجه کبابیدی یرین بوش نوش جااااااااااان:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بیزیمکی جوجه کبابیدی یرین بوش نوش جااااااااااان:hapydancsmil: اه اه تویوخ اصلا یمیرم هورمونیدیلر هامیسی 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اه اه تویوخ اصلا یمیرم هورمونیدیلر هامیسی منده اصلا آبگوشت سومیرم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام هستی جان یاخجیسان؟نه عجب یول ایتیرمیسن؟سنده سلامت اولاسان یاشا ساغولاسان گوزل...ددیم گلیم دوسلارا باش ووروم.... سلام هستی هستی گلمیسن گتمیسن خوش گلمیسن سلام ،من گلدیم گوردیم هش کس یوخدی گتدیم دوباره گییتدیم.... ساغولاسیز... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ساغولاسان گوزل...ددیم گلیم دوسلارا باش ووروم.... سلام ،من گلدیم گوردیم هش کس یوخدی گتدیم دوباره گییتدیم.... ساغولاسیز... گتمیشدیخ یماغا سن یاشا 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گتمیشدیخ یماغا سن یاشا نوش جان... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وات تو دو وات نات تو دو ایول شقی 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلوم خوش اومدینچرا یاد نمیگیرین؟ MamnooOoon Babamam balade ama tanbali dige!! 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وات تو دو وات نات تو دو سلام خانوم ... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منظورت waht are you doing اه هیچی هستیم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نوش جان... خواهش میکنم سلام خانوم ... علیکم السلام آقا منظورت waht are you doing اه هیچی هستیم اینم که خودمم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ MamnooOoonBabamam balade ama tanbali dige!! جدی؟پس چرا یاد نمیگیرید آخه هر روز دو سه تا کلمه یاد بگیرید عالی میشه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وات تو دو وات نات تو دو هِلو مام :boos:هاو آر یو ؟ آی لاو یو من اصلا نیام تو این تاپیک انگار روزم نمیگذره 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بوغدا باجیمین کئفی؟ ساغول یاخجیام...سن نجورسن باجی جان؟؟؟:hapydancsmil: فقط منیم سهمیه می اوقیریبلار ورمیلر:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ساغول یاخجیام...سن نجورسن باجی جان؟؟؟:hapydancsmil: فقط منیم سهمیه می اوقیریبلار ورمیلر:icon_razz: یاشا بالا گلمسن صاحاب دورالاردا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یاشا بالا گلمسن صاحاب دورالاردا توتوب آلارام...به روش کَت یوموراقی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده