آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان ایندقیقا ینی چی؟؟(تورکیو قوتولوب):5c6ipag2mnshmsf5ju3 من بینوا هارام لولودیسن باجیمسان سنی اولدورمرم...منیم فدفیم فقط کیشیلر دی مش قوربانین قوزولاری سنه قوربانهامیسین اولدور 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام آقا سهند..نیه منیم چوبوقومی گوتوروبسن:vahidrk:ساغول یاخچیام..سن نجورسن:vahidrk: نه بابا آرزو ام آذریه پری مشهدیه منیم اوزومون وار منده یاخجیام:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مش قوربانین قوزولاری سنه قوربانهامیسین اولدور :ws28:چشم الساعه(البته فقط استارتری اولدورمرم):ws28: منیم اوزومون وارمنده یاخجیام:icon_razz: خیر یوخینیدی...کیم وئروب سنه؟؟ ژستونن معلومدی یاخچیسان 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام اون رضا بود سلام آقا سهند..نیه منیم چوبوقومی گوتوروبسن:vahidrk:ساغول یاخچیام..سن نجورسن:vahidrk: نه بابا آرزو ام آذریه پری مشهدیه ماشالا اینقد زیاد بودن و همه همزمان صحبت مرکردن من هنوز خیلی ها رو نمیشناسم رضا کی هست اونوقت ؟؟؟؟ مگه شما هم بودین؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ماشالا اینقد زیاد بودن و همه همزمان صحبت مرکردن من هنوز خیلی ها رو نمیشناسم رضا کی هست اونوقت ؟؟؟؟ مگه شما هم بودین؟ رضا امام رضاست دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :ws28:چشم الساعه(البته فقط استارتری اولدورمرم):ws28: خیر یوخینیدی...کیم وئروب سنه؟؟ ژستونن معلومدی یاخچیسان بتر استارت ویردین الله رحم ائلسین 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ماشالا اینقد زیاد بودن و همه همزمان صحبت مرکردن من هنوز خیلی ها رو نمیشناسم رضا کی هست اونوقت ؟؟؟؟ مگه شما هم بودین؟ منم شما رو چون هی میپرسیدم کی هستی دقیق یادم موندی نه آقا سهند نیومده بود...منظورش امام رضاس بتر استارت ویردین الله رحم ائلسین یوخ بابا دئیرم فقط فعلا آقا سهندینن ایشیم یوخ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم شما رو چون هی میپرسیدم کی هستی دقیق یادم موندینه آقا سهند نیومده بود...منظورش امام رضاس یوخ بابا دئیرم فقط فعلا آقا سهندینن ایشیم یوخ آقا سهند بابامیزدیلار ایشین اولماسین 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ رضا امام رضاست دیگه بترکین شما ها :ws28::ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا سهند بابامیزدیلار ایشین اولماسین باجی جان ددیم که ایشیم یوخ آقا سهند وضعیت سفیده بیا بیرون 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بترکین شما ها :ws28::ws28::ws28: برگشته میگه شمام اومده بودین من رضا ندیدم:ws28:خوب سرکار رفتی ملس بود باجی جان ددیم که ایشیم یوخ آقا سهند وضعیت سفیده بیا بیرون آفرین باجیبو کشلری توت بوغ هامیسین بیاز گولاخ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آفرین باجیبو کشلری توت بوغ هامیسین بیاز گولاخ تاپشیردون منه دای خیالون راحات اولسون:ws28: هرَسینه بیر دانا کَت یوموراقی نثار ائلرم:ws28: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تاپشیردون منه دای خیالون راحات اولسون:ws28:هرَسینه بیر دانا کَت یوموراقی نثار ائلرم:ws28: :ws28:بوغدا شیردی بتر آدمسان یاشا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :ws28:بوغدا شیردی بتر آدمسان یاشا یاشا تبریز مارالی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یاشا تبریز مارالی:hapydancsmil: :love070::flowerysmile::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::wubpink: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باجی جان ددیم که ایشیم یوخ آقا سهند وضعیت سفیده بیا بیرون گلدیم آخیشششششششششششششششش 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گلدیم آخیشششششششششششششششش سن کی قورخاخ دئیردون 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سن کی قورخاخ دئیردون یوخ بابا گارین پایام گتمیشدیم شاما:(50): 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برگشته میگه شمام اومده بودین من رضا ندیدم:ws28:خوب سرکار رفتی ملس بود آفرین باجیبو کشلری توت بوغ هامیسین بیاز گولاخ به سریدیم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یوخ بابا گارین پایام گتمیشدیم شاما:(50): نوش جان:ws28: ائله منده گتمیشدیم شاما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده