آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام اولسون آذربایجان بالالارینا ،گوزل دوسلاریما....امیدم بو دی که هامیز شاد ،ساغ ،سلامت اولاسیز.... سلام اولسون هستی بالالارینا ،گوزل دوسلاریما.... امیدم بو دی که هامیز شاد ،ساغ ،سلامت اولاسیز. 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام اولسون آریودخت بالییا،گوزل دوستوما....امیدم بو دی که شاد ،ساغ ،سلامت اولاسان. سلام خانوم ...شما بیا اونور بیزحمت.... بعد این جمله رو یه کوچولو اصلاح میخواد برای یه نفر بخوای بگی بالا ادیت زدم برات... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام اولسون آذربایجان بالالارینا ،گوزل دوسلاریما....امیدم بو دی که هامیز شاد ،ساغ ،سلامت اولاسیز.... سلام هستی جان یاخجیسان؟نه عجب یول ایتیرمیسن؟سنده سلامت اولاسان یاشا اینم سوال کردن داره عزیزم؟؟؟؟ اینقدددددددددددددددددد سخته زبان انگلیسی از ترکی اسونتره فریماه گفتم بپرسم دیگه خیلیم سخت نیستا یکم همت میخواد 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آفرین بالامسان بتر ویر بیر دانا کَت یوموراقی وورارام دای ترپَنمیه سلام اولسون هستی بالالارینا ،گوزل دوسلاریما....امیدم بو دی که هامیز شاد ،ساغ ،سلامت اولاسیز. :ws28:چه تقلب باحالی:ws28: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام اولسون آذربایجان بالالارینا ،گوزل دوسلاریما....امیدم بو دی که هامیز شاد ،ساغ ،سلامت اولاسیز.... اینم سوال کردن داره عزیزم؟؟؟؟ اینقدددددددددددددددددد سخته زبان انگلیسی از ترکی اسونتره فریماه بیر دانا کَت یوموراقی وورارام دای ترپَنمیه :ws28:چه تقلب باحالی:ws28: :ws28:بو کلمه نی چوخ سویورم اصلا حق مطلبی ادا ائلیر با 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بیر دانا کَت یوموراقی وورارام دای ترپَنمیه :ws28:چه تقلب باحالی:ws28: فک کن میخوای تازه زبان انگلیسی یاد بگیری خب چیکار میکنی؟ من اخرش متوجه نشدم شما مشهدی هستین ؟ تهرانید؟ تبریزید ؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :ws28:بو کلمه نی چوخ سویورم اصلا حق مطلبی ادا ائلیر با من الان آماده ام هااااااا...آقا هاکانی منه نیشان وئر فقد 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فک کن میخوای تازه زبان انگلیسی یاد بگیری خب چیکار میکنی؟ من اخرش متوجه نشدم شما مشهدی هستین ؟ تهرانید؟ تبریزید ؟ خب دیگه حق میدم بهتون فاطمه جان:ws28: من اصالتا تبریزی ام ...ساکن تهرانم...تازه از سفر مشهد اومدم حالا چرا فکر کردین مشهدی ام؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام خانوم ...شما بیا اونور بیزحمت....بعد این جمله رو یه کوچولو اصلاح میخواد برای یه نفر بخوای بگی بالا ادیت زدم برات... سلام هستی هستی گلمیسن گتمیسن خوش گلمیسن 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من الان آماده ام هااااااا...آقا هاکانی منه نیشان وئر فقد ائلبی قورخوبلار قاچیبلار گیزلنیبلر 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من الان آماده ام هااااااا...آقا هاکانی منه نیشان وئر فقد سلام گندم بلام کفون نگدی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام هستی هستی گلمیسن گتمیسن خوش گلمیسن 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب دیگه حق میدم بهتون فاطمه جان:ws28: من اصالتا تبریزی ام ...ساکن تهرانم...تازه از سفر مشهد اومدم حالا چرا فکر کردین مشهدی ام؟؟ یه اسم مشهد شنیدم ، ارزو مشهدی بود /.؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ائلبی قورخوبلار قاچیبلار گیزلنیبلر سلام من وارام:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ائلبی قورخوبلار قاچیبلار گیزلنیبلر نیه هامی منن قورخور؟؟؟:ws28: منیم ئورگیم دریادی بابا:ws28: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه اسم مشهد شنیدم ، ارزو مشهدی بود /.؟ سلام اون رضا بود 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نیه هامی منن قورخور؟؟؟:ws28: منیم ئورگیم دریادی بابا:ws28: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من وارام:vahidrk: سلام نیه ویریسیز من سیزی دئمدیمکی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نیه هامی منن قورخور؟؟؟:ws28: منیم ئورگیم دریادی بابا:ws28: لولوسان حتما؟بوغدا بیردن منی اولدوررسنها مواظب اول جوانام آرزیم وار 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام گندم بلام کفون نگدی:vahidrk: سلام آقا سهند..نیه منیم چوبوقومی گوتوروبسن:vahidrk: ساغول یاخچیام..سن نجورسن:vahidrk: یه اسم مشهد شنیدم ، ارزو مشهدی بود /.؟ نه بابا آرزو ام آذریه پری مشهدیه 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان ایندقیقا ینی چی؟؟(تورکیو قوتولوب):5c6ipag2mnshmsf5ju3 لولوسان حتما؟بوغدا بیردن منی اولدوررسنها مواظب اول جوانام آرزیم وار من بینوا هارام لولودیسن باجیمسان سنی اولدورمرم...منیم فدفیم فقط کیشیلر دی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده