ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آرتاش نجورسن؟ دییرم گولملیلری خنده بازار یرینه فعال الییاخ وارسوس؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام باخدون ؟ علیکم السلام عزیز دوستوم آدی کتین بلی باخدیم چوخ دوزلیدی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آرتاش نجورسن؟ دییرم گولملیلری خنده بازار یرینه فعال الییاخ وارسوس؟ یاخجیام ساغولون سیز یاخجیسیز؟ من وارام سعی ائلرم یاخجی مطلب تاپام البته بیاز ایشیم چوخدی اما چشم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ علیکم السلام عزیز دوستوم آدی کتین نیه؟ پروشات اسما دا دیه بیلسیز 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نیه؟پروشات اسما دا دیه بیلسیز اسما قیزیم کفین منیم بالام یاخجی سان؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یاخجیام ساغولون سیز یاخجیسیز؟من وارام سعی ائلرم یاخجی مطلب تاپام البته بیاز ایشیم چوخدی اما چشم:hapydancsmil: یاشا واروخ منتظرم قیزیم 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اسما قیزیم کفین منیم بالام یاخجی سان؟ ساغولاسیز گولمی لرده قشهدی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یاشا واروخمنتظرم قیزیم چشم بابابابا من سیزه بابا دینده احساس قوجالیخ ائلمیسیز؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منیم سهمیه ام هاردادی؟؟ بو آقا هاکان سنین سهمیه وی آپاردی با 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بو آقا هاکان سنین سهمیه وی آپاردی با نیه وردوز آخی؟؟؟ گلممیش منیم سهمیمی وردوز آیریسینا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چشم بابابابا من سیزه بابا دینده احساس قوجالیخ ائلمیسیز؟ خوب گویایامدا قین ةاتایام 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نیه وردوز آخی؟؟؟ گلممیش منیم سهمیمی وردوز آیریسینا هامیسی آقا هاکانین تقصیردی با خوب گویایامدا قین ةاتایام جوان قئین آتاسیزدا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هامیسی آقا هاکانین تقصیردی با آقا هاکانی تاپام چوبوقینان توشرم دالینا تا بلین سیندیرام 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا هاکانی تاپام چوبوقینان توشرم دالینا تا بلین سیندیرام آفرین بالامسان بتر ویر 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عاشیق اولموشام ، بیر نازلی یارا قاش گؤزو قارا ، معصوم مارالا بو فکر و خیال ، چوخداندی منی محکوم ائلییب ، چکیبدی دارا سن بیر دؤولتدی قیزی من ده فقیر بیر اوغلانام سنین یئرین یوردون وار من بیر آواره چوبانام من غریب مسافرم یوللاردا گؤزلریم قالدی بیلمیرم عزیزیمی منیم الیمدن کیم آلدی گئدیرم اؤز شهریمدن منیم ائویم چؤللرده دی من اؤلندن ده سورا سندن آدیم دیللرده دی آند ایچرم عزیزیم آنامیزین جانینا قانیمی قاتارام من مظلوملارین قانینا بو دونیا نه سنه،منه ده قالماز عاشق اؤز عئشقیندن اینتیقام آلمز بو دونیا منده سنه ده قالماز لیلی اؤز مجنونون چؤللره سالماز 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انقده دووووس دااارم ترکی یاد بگیرم!! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انقده دووووس دااارم ترکی یاد بگیرم!! سلوم خوش اومدین چرا یاد نمیگیرین؟ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام اولسون آذربایجان بالالارینا ،گوزل دوسلاریما.... امیدم بو دی که هامیز شاد ،ساغ ،سلامت اولاسیز.... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلوم خوش اومدینچرا یاد نمیگیرین؟ اینم سوال کردن داره عزیزم؟؟؟؟ اینقدددددددددددددددددد سخته زبان انگلیسی از ترکی اسونتره فریماه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده