a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منده ائله بیلسینه دییرم دا ناهار یئماخ نقدر چکر مگریازیخ نخوشلویبدی منده ببیله دعوا ائلیرم بیلسینن نه پیس قیزام من قولاخ دوزدی آخه من بی لقمه آپارمیشدیم بیلسینه...هرنقد ائلدم یمدی...ددیم آپار یولدا ییرسن... یوخ سن پیس دویلسن... گلن دفعه بیلم نجور برخورد الیم...خوش دیلینن اولماز ...اَلرنی باقلیاجیام ...غذا ورم :ws28: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخه من بی لقمه آپارمیشدیم بیلسینه...هرنقد ائلدم یمدی...ددیم آپار یولدا ییرسن... یوخ سن پیس دویلسن... گلن دفعه بیلم نجور برخورد الیم...خوش دیلینن اولماز ...اَلرنی باقلیاجیام ...غذا ورم :ws28: وای وایی سن نه مهربانسان آتنابَله آپارمیشدین بیلسینه؟ائله جانینان 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ وای وایی سن نه مهربانسان آتنابَله آپارمیشدین بیلسینه؟ائله جانینان من؟؟؟ اورین ایستمسه الویه دی...یمدی که... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من؟؟؟ اورین ایستمسه الویه دی...یمدی که... بَ یو بَ منمن اولسیدیم وراردیم بیلسین یئمدیکی حقیدی با اوجور اورا شامنان سورا پیش اوشاغ آتنا جان من ایجازوینن گئدیم هللیخ گئجن آیدین 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ salam na ajab biiir yerdaa bizim shahara vardiiii man hech borani gormamshdiim chok gozal:ws3: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اولدورم بیلوی بارماغیمینان بوغارام بیلوی خشانتلیمهاااااااااااااااااااا یا ابالفرض شوخلوخ ائلدیم بیلوه:banel_smiley_52: بوغدادیدا دونن اوشاغین باشینا نم نه گلیبدی شامنان سوراتورکی دانیشماغ یادینان چیخبدی نوخوشلامیشام دا...درک ائلیون بله ...دونن من هرنقدر دیدم غولاخ اسمادی ...گجه اوجور الوب دا... (املای گوش فکر میکنم غلط باشه استاد...) باجی باغیشلا...دای تکرار اولماز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اله یاخچی بیر کس گورمیوب... منده ائله بیلسینه دییرم دا ناهار یئماخ نقدر چکر مگریازیخ نخوشلویبدی منده ببیله دعوا ائلیرم بیلسینن نه پیس قیزام من قولاخ دوزدی سن منیم گوزل باجیمسان...چخدا یاخچی قیزسانسهمیه می ور گئدیم آخه من بی لقمه آپارمیشدیم بیلسینه...هرنقد ائلدم یمدی...ددیم آپار یولدا ییرسن... یوخ سن پیس دویلسن... گلن دفعه بیلم نجور برخورد الیم...خوش دیلینن اولماز ...اَلرنی باقلیاجیام ...غذا ورم :ws28: اولیدیم باجی شرمنده دای تکرار اولماز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوه اوه بدبخت اولدیم اورین ایستمسه الویه دی...یمدی که... بَ یو بَ منمن اولسیدیم وراردیم بیلسینیئمدیکی حقیدی با اوجور اورا شامنان سورا پیش اوشاغ آرتاش سن الله بوراخ اوریونن گلیر منی ووراسان؟؟ salamna ajab biiir yerdaa bizim shahara vardiiii man hech borani gormamshdiim chok gozal:ws3: خوش گلیبسن قارداش:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوش گلمیسنچه شود قاطی شدن لهجه آذری با مازندرانی راستی حواسم هستش 10 پست رو 2010 فرستادی صفحه اول این تاپیک مرسی مازندرانی دانیشرم دئیلر ترکی لهجه مارن دی ترک لر دئیلر مازندرانی لهجه وارن دی خلاصه قارداش اورته ده قالمیشم هارالی ام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ salamna ajab biiir yerdaa bizim shahara vardiiii man hech borani gormamshdiim chok gozal:ws3: بلی وار اما ترکی تایپ اله بورا ترکیه دییر 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ salamna ajab biiir yerdaa bizim shahara vardiiii man hech borani gormamshdiim chok gozal:ws3: سلام خوش گلمیسیز 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بلی وار اما ترکی تایپ اله بورا ترکیه دییر bii onan rahadiiyaaa? ba siz nya adami viiiriiisiiz? 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یا ابالفرض شوخلوخ ائلدیم بیلوه:banel_smiley_52: نوخوشلامیشام دا...درک ائلیون سن منیم گوزل باجیمسان...چخدا یاخچی قیزسانسهمیه می ور گئدیم اولیدیم باجی شرمنده دای تکرار اولماز:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اوه اوه بدبخت اولدیم آرتاش سن الله بوراخ اوریونن گلیر منی ووراسان؟؟ خوش گلیبسن قارداش:hapydancsmil: من اولدن قشه قیزیدیم ائله بیرده غذاوی یئمسن اولدورجاغامهاااااااااااااااااااااا هن بابا نیه اوریمنن گلمیر 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلامخوش گلمیسیز salam yashyasiiiz siiziii 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ bii onan rahadiiyaaa?ba siz nya adami viiiriiisiiz? بونی اوخویونجان آدمین گوزی قرریر 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ salamyashyasiiiz siiziii سیز دکترسوز؟ 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بونی اوخویونجان آدمین گوزی قرریر nya bo goalihdaa yazii nadii mayaaa? olmya savadizyooxdii mana irad tootmosooz? سیز دکترسوز؟ dohdoor mahram asrardii manan mahram asrar chikhmaz:ws3: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ nya bo goalihdaa yazii nadii mayaaa? olmya savadizyooxdii mana irad tootmosooz? dohdoor mahram asrardii manan mahram asrar chikhmaz:ws3: ای وای بولدوز سوادیم یوخدی؟ یاخجی اوزوز بولوسوزها قردش 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوسلار نه خبر؟ بورادا باش وورون بیاز گولاخگولملی لر 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوسلار نه خبر؟بورادا باش وورون بیاز گولاخگولملی لر سلام 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام سلام باخدون ؟ سلام علیکم علیکم السلام عزیز دوستوم آدی کتین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده