sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ آهاااااااااااان..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جوزشت الین حالیم اصلا یوخده اشیه بتر گارده جدیرم بیراز گارلاردا یریم..... هامیزه الله تاپشیریرام........... 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ جوزشت الین حالیم اصلا یوخده اشیه بتر گارده جدیرم بیراز گارلاردا یریم..... هامیزه الله تاپشیریرام........... اوزینن موواظیب اول... سانااز دوستانه بیر سوز دییم ...همیشه ایستدوین دالیسیجاان گت اودا حالین خوش اولاار گوزلمه.. من گوزلدیم گلمدی سنن دا پیس وضعه توشدددیم ...گت دالیسیجانن فقط احساسی فیکیر لشمه...واقعیتینن گت گاباقااا خوش اولاسان 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اوزینن موواظیب اول...سانااز دوستانه بیر سوز دییم ...همیشه ایستدوین دالیسیجاان گت اودا حالین خوش اولاار گوزلمه.. من گوزلدیم گلمدی سنن دا پیس وضعه توشدددیم ...گت دالیسیجانن فقط احساسی فیکیر لشمه...واقعیتینن گت گاباقااا خوش اولاسان بیلمیرم بابک .. دا مغزیم فیچر الماغادا ایشلمیر ..... بیلمیرم .. هش زات بیلمیرم........ الله ایستمیشم هش چس منیم جونومه توش میه .....بوشلا دردیم چوخده.... دوسلار خوسش اولسون ... من چیمم.... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سلاممممم. من یوخام به دده شیسیز. منیمده دردیم چوخدی والله اما نینماخ اولار گره گچیناخدا هامینین دردی وار. اما عاشیقلیخ یامان دردیدی. 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سلاممممم.من یوخام به دده شیسیز. منیمده دردیم چوخدی والله اما نینماخ اولار گره گچیناخدا هامینین دردی وار. اما عاشیقلیخ یامان دردیدی. سلام خوش جلمیسن.... جه من دا جدیرم یریمه وردیم سنه .. بابکینن ددشین... جدیرم بلچه الله ایستسه اولمممممممممممممممممممممممم اه خوش جشسین بیلزه 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سلاممممم.من یوخام به دده شیسیز. منیمده دردیم چوخدی والله اما نینماخ اولار گره گچیناخدا هامینین دردی وار. اما عاشیقلیخ یامان دردیدی. من کی عهد المیشم هش واخ عاشیق اولمیم...ارزشی یوخددددی..ادام اوزی ارزیشدن توشیررر.. 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من کی عهد المیشم هش واخ عاشیق اولمیم...ارزشی یوخددددی..ادام اوزی ارزیشدن توشیررر.. آما بابک جان عشقیده وارکی آدامی ارزیشه میندیرر. 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ آما بابک جان عشقیده وارکی آدامی ارزیشه میندیرر. دوز دی ممد ولی دونیانین واقعت لری آیری شیدی 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ دوز دی ممد ولی دونیانین واقعت لری آیری شیدی دوزدی دونیانین واقعتلرین هش کیم اینکار ایلینمز آما تاریخده کی عشقیلرده ایله بو دونیانین واقعیتلریندندی کی چوخ گوزلدیلر و انسانلار کی بو دوز عشقیده نقشیلری وار ارزیشه مینیبلر. 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ :w821::4564::cryingf: گینه سنین نییندی؟ گدیر سورا گلیر آغلیر گینه کفی سازالیر گدیر گینه دوباره گلیر آغلیر. 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ گینه سنین نییندی؟گدیر سورا گلیر آغلیر گینه کفی سازالیر گدیر گینه دوباره گلیر آغلیر. جدیم بیراز اشیه چوخ سویوخده ... دوندوم...:banel_smiley_52: اغلیرم چی نیه هش چس گانمیر منیم نییمده؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ جدیم بیراز اشیه چوخ سویوخده ... دوندوم...:banel_smiley_52:اغلیرم چی نیه هش چس گانمیر منیم نییمده؟؟؟؟:w00: بابا مامانین بیر سوز دمیررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بابا مامانین بیر سوز دمیررررررررررررررر نمنیه بیر سوز دسینر؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ نمنیه بیر سوز دسینر؟؟؟؟؟؟ هی آغلیسااان باسیساان اشیه...... من هش اولارین یرینه اولساااام اله ویررام بولوی هاا دا اوغلاان یادینان چیخسین 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ نمنیه بیر سوز دسینر؟؟؟؟؟؟ بو حرکاتیوا آغلاماقیوا، سوزلریوه، عاشیقلیوا. فکر ایلیرم بابک بونی سوروشور. 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ هی آغلیسااان باسیساان اشیه......من هش اولارین یرینه اولساااام اله ویررام بولوی هاا دا اوغلاان یادینان چیخسین یوخ بابا چیمین حقه وار منه بیر سوز دیه ؟؟؟؟؟؟:167: بتر عزیز جیرامیم.....:w31: چولون چیخسین یان چه اولان یرین ده دسن ...........:2525s: ایندیچان هش چس الین منیم اوستومه گوزامیب.......:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ یوخ بابا چیمین حقه وار منه بیر سوز دیه ؟؟؟؟؟؟:167:بتر عزیز جیرامیم.....:w31: چولون چیخسین یان چه اولان یرین ده دسن ...........:2525s: ایندیچان هش چس الین منیم اوستومه گوزامیب.......:dancegirl2: ایله اولار سنی پیس اورگه دیبدا. اوشاخلیخدا قولاوین دیبین گیزدیرسیدیلر ایندی باشیوی سالمیشدین اشایه درسیوی اوخوردون. دا عاشیق اولوب آغلامازدین. 2 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ایله اولار سنی پیس اورگه دیبدا.اوشاخلیخدا قولاوین دیبین گیزدیرسیدیلر ایندی باشیوی سالمیشدین اشایه درسیوی اوخوردون. دا عاشیق اولوب آغلامازدین. بابا سیز نیه هیس ییسوز..... البیر بتر جولوز ایستیر من چوته ییم... گهی خیال باطل.... بو دیل چی منده وار هش چس منن باشاراماز بیر الله دان سورا... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بابا سیز نیه هیس ییسوز.....البیر بتر جولوز ایستیر من چوته ییم... گهی خیال باطل.... بو دیل چی منده وار هش چس منن باشاراماز بیر الله دان سورا... بیزیم نه ایشیمیز وار. آما ایله سنین باشیوا او دیلین بلا اولاجاخ. بابک هاردادی من سنن باشارامیرام او گلر ایندی سنینکین سنه ورر. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده