Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سوادین خراب اولوبدیهانکیسین اوخویا بولموسون یئنن ترجمه ائلیم :ws28: اوخیدیم هامیسین گوتاردی آتاش یوخ ارتاش این به اون در 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ :ws28:اوخیدیم هامیسین گوتاردی این به اون در آفرین یک به یک پنالتی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چشم چشمنده هیسلیدی بو قیز اللهایندی توتار منی اولدورر یازیخ اولام 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بالا بوغدا جان آرتاش یازاندا مواظب اول کامل یاز اونون قین آتاسی بیلوی وورار منه هش کیم اَل وورا بیلمز..چکرم دادسرانین دنه دنه پله لرینه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منه هش کیم اَل وورا بیلمز..چکرم دادسرانین دنه دنه پله لرینه هه دا ای ساغول من وررام:vahidrk: داستانهای زیبای ترکی به فارسی بورادا باخون گللم فعلا بابای همیز خوشدا کلون گندم بونون معناسین ده بوگارپیز سانجیلاندراناردانیمیش 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آفرین یک به یکپنالتی :ws28: سن پنالتی نی وور من توتارام 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منه هش کیم اَل وورا بیلمز..چکرم دادسرانین دنه دنه پله لرینه آفرین بوغدا بالاما 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هه دا ای ساغول من وررام:vahidrk: نیه ووروسان آخی؟؟:icon_razz: بیر دانا بنده خدا منی کندم چاقیریردی...گئدیم اونو وورام گلیم :2525s: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آفرین بوغدا بالاما یاشا پاروشات:w139: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منه هش کیم اَل وورا بیلمز..چکرم دادسرانین دنه دنه پله لرینه ویییییییییی قیز احترام قوی با ائله جانینان :ws28:اوخیدیم هامیسین گوتاردی این به اون در یاشا آولین 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یاشا پاروشات:w139: پاروشات یوخ پروشات 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پاروشات یوخ پروشات باغیشلا پروشات:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باشیما چیغیرما 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همیز خوشدا کلون گندم بونون معناسین ده بوگارپیز سانجیلاندراناردانیمیش معنی سی اولور یه هندونه دل درد میگیره بقیه شو نمیدونم:sad0: 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باغیشلا پروشات:5c6ipag2mnshmsf5ju3باشیما چیغیرما اوسون یادندا قالار شوخلوخ ائلدیم ناراحات اولما گوزل 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اوسون یادندا قالارشوخلوخ ائلدیم ناراحات اولما گوزل بله بله دای عمرا یادیمدان گئده منده اوزومو لوس ائلدیم ناراحات اولمادیم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ معنی سی اولور یه هندونه دل درد میگیره بقیه شو نمیدونم:sad0: خیر حالا گوش کن این هندوانه از هندوانه هایی بوده که باعث دل درد بوده 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خیر حالا گوش کناین هندوانه از هندوانه هایی بوده که باعث دل درد بوده :ws28:چوخ سختیدی:ws28: 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جااااااااااااااان؟؟؟حمید اذری بلدی ؟ من آذری هستم پدربزرگام آذری هستن مادر بزرگام مازندرانی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بوگارپیز سانجیلاندراناردانیمیش اگ میتونی همینو سه بار پشت سر هم بگو 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگ میتونی همینو سه بار پشت سر هم بگو گفتمبوخودا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده