آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ اییله ناز ایلمه بالام... قیسمتدن غاشماق اولماز الیه بیلسن هرجور که سوئیسن اونو تربیت السن. نده جدی دیسیز قسمت قرمزی چوخ دوزلیدی 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ نده جدی دیسیز قسمتقرمزی چوخ دوزلیدی دئیرم گمان شاعر شعر: اولماز اولماز اولمازی (نارنجی باشماق اولماز...) ، سن دیلینجن گوشاریب راستی بیر سوالدی، چخداندی ذهنیمی مشغول الیبدی جدی عرض الئیریم: شاعر دئیر نارنجی باشماق اولماز! فلسفهسی نیمینه دی نارنجی باشماق؟ هر کیمینن سوروشدوم بیلمیردی. :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ دئیرم گمان شاعر شعر: اولماز اولماز اولمازی (نارنجی باشماق اولماز...) ، سن دیلینجن گوشاریب راستی بیر سوالدی، چخداندی ذهنیمی مشغول الیبدی جدی عرض الئیریم: شاعر دئیر نارنجی باشماق اولماز! فلسفهسی نیمینه دی نارنجی باشماق؟ هر کیمینن سوروشدوم بیلمیردی. :icon_razz: ریا اولماسین اونون شاعر اوزمم والله فکر ائلیرم قافیه سین دوز گتیماخ اوچون اونی دیبدی ورگنه یالان دییر من اوزوم اوقدر نارنج باشماخ گورموشم 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ ریا اولماسین اونون شاعر اوزمم والله فکر ائلیرم قافیه سین دوز گتیماخ اوچون اونی دیبدی ورگنه یالان دییر من اوزوم اوقدر نارنج باشماخ گورموشم عجب قافیهدی که بناوا شاعری بوجور یالانا سالیبدی 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ گئنه ده دونیا دا گزیرسن من سیز - گزیرسن خبرسیز گزیرسن سس سیز - آخی سن همیشه دوزورسن من سیز - بس نیه من سن سیز دؤزه بیلمیرم؟معنی فارسیبازم بی من تو داری سرمیکنی/بی خبر و بی صدا آخه تو بی من میتونی سرکنی پس چرا من بی تو نمیتونم؟!!! 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ رسام سئوگیلی مین عكسینی چک ، سئوگیلیم گؤزه ل دیر سنده گؤزه ل چک ، نازینا چاتاندا الینی قلم دن چک قوی نازینی اؤزوم چكیم معنی فارسی نقاش ،عکس یارمو بکش،یارم زیباست تو هم زیبا بکش،وقتی رسیدی به نازش،قلمو بذار زمین نازشو خودمبکشم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ هر کی اینجا ترکی حرف بزنه خودم خفش میکنم یعنی چی هر جامیریم متوجه نمیشیم چی میگن ؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ هر کی اینجا ترکی حرف بزنه خودم خفش میکنم یعنی چی هر جامیریم متوجه نمیشیم چی میگن ؟ خوبه که من دوس دارم خیلی زیاد 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ خوبه که من دوس دارم خیلی زیاد 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ رسام سئوگیلی مین عكسینی چک ، سئوگیلیم گؤزه ل دیر سنده گؤزه ل چک ، نازینا چاتاندا الینی قلم دن چک قوی نازینی اؤزوم چكیم معنی فارسی نقاش ،عکس یارمو بکش،یارم زیباست تو هم زیبا بکش،وقتی رسیدی به نازش،قلمو بذار زمین نازشو خودمبکشم یاشا نازنین 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سللللللللللللللام خوشگلای آذری کجایین؟ 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ :hapydancsmil:سلام. یاشیاسوز 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ ساغلا سن قارداش باجی جان من باجیم خخخخخ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ سللللللللللللللامخوشگلای آذری کجایین؟ سلام عزیز :hapydancsmil:سلام. یاشیاسوز سلام سیزده یاشیاسیز 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ باجی جان من باجیم خخخخخ سلام باجی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ ساغول سن نئجسن؟ یاشااااااااااااااااااااااااااااا یاخجیام عالی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده