Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ سلامیوخ اصلن :icon_razz:اما مهم دییر نشین وار گوی ایشیمی گوروم ساخلییرام بوردا اونی:gnugghender: اوزون بیلسن اما او نه ایش گورسه منه ده مربوطدی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ سلامسیز اوزوز حتما سنیز خانمزدان آزدی؟ منیم آرتاشمی تولاما گوی درسین اوخوسون :ws28:سلام 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ مادر بزرگ اولارامدا اوندادوزدی خانمیلار قوجالمازلار هئچ نقد نسیه ایستمیرم واللهیآقا سهندین اوغلی ایندی مهدیه گئدر گودسم من قوجالام :ws28: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ :ws28: آجی یجوری میخند انگار متوجه میشی چی میگم سلام یاخجسان اسما جان؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ :ws28:سلام من گدیم گوناغام سن آما گتمه گلین یاخجی 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ یاخجسان اسما جان؟ مرسی عزیزیم سن یاخجسان؟چوخ بواخ جواب وریسیز با بیلمیرم نیه؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ آجی یجوری میخند انگار متوجه میشی چی میگم همه خندیدن منم از خنده ی شما خندیدم تو که اینجوری بخندی ینی یه چیزی خیـــــــــــــــــــلی خنده دار بوده 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ من گدیم گوناغام سن آما گتمه گلین یاخجی گئدین الله امانیندا خوش کئشسین یاخجی ائله بوردا اوتوموشام با 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی عزیزیمسن یاخجسان؟چوخ بواخ جواب وریسیز با بیلمیرم نیه؟؟؟؟؟ یاشا یاخجیام عه بشله تئز ج وئروخ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ همه خندیدن منم از خنده ی شما خندیدم تو که اینجوری بخندی ینی یه چیزی خیـــــــــــــــــــلی خنده دار بوده امر خیربود 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ همه خندیدن منم از خنده ی شما خندیدم تو که اینجوری بخندی ینی یه چیزی خیـــــــــــــــــــلی خنده دار بوده آج منکه همیشه خدا اینجوریم 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ یاشا یاخجیامعه بشله تئز ج وئروخ خواهش الیرم عروس خانم گولملیدی با مامانمن (سن) تویون گورجام:ws28: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ آج منکه همیشه خدا اینجوریم امر خیربود خواهش الیرم عروس خانمگولملیدی با مامانمن (سن) تویون گورجام:ws28: دارید خاله بازی میکنید؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ دارید خاله بازی میکنید؟ نه عزیزم امر خیره خاله بازی چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ خواهش الیرم عروس خانمگولملیدی با مامانمن (سن) تویون گورجام:ws28: یوخ من هله طی چکیرم پله ها ترقی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ دارید خاله بازی میکنید؟ آره خاله بازیه آقا سهند پسرشون 6سالشه داریم براش عروس پیدا میکنیم 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ یوخ من هله طی چکیرم پله ها ترقی اوسون گورجاخ دا نجور بله دیه جاخسان آقا سهندین اوغلونا 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ اوسون گورجاخ دا نجور بله دیه جاخسان آقا سهندین اوغلونا وای دده جدی اولدوها 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ آره خاله بازیه آقا سهند پسرشون 6سالشه داریم براش عروس پیدا میکنیم آها ، بله حالا متوجه شدم. مبارک باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده