آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ کیف الدیم من خودمم کیف الدم اوخی فاطمه این توییییییی؟ من و گوگل به کمک هم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ اوخی فاطمه این توییییییی؟ سلام قیزیم نجورسن حالی یاخجیدیدا؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ م من و گوگل به کمک هم تو هم گوگلی هستی؟ سلام قیزیم نجورسن حالی یاخجیدیدا؟ سلام منندی ساغولون بابای بزرگوار سیز یاخجیسیز؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ تو هم گوگلی هستی؟ سلام منندی ساغولون بابای بزرگوار سیز یاخجیسیز؟ یاشا بالام 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ یاشا بالام دیرمکی پست اولی نیه مختصر و مفید ائلمیسیز؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ دیرمکی پست اولی نیه مختصر و مفید ائلمیسیز؟ متنین وار یولا شخصی گویوم اوله 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ متنین وار یولا شخصی گویوم اوله چشم حتما 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ چشم حتما البته تغییر ورمیرم بولمورم نیه تازا او زمان خلوتیدی سایت ایستدیم بیر تاپیک یازام 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ البته تغییر ورمیرم بولمورم نیه تازا او زمان خلوتیدی سایت ایستدیم بیر تاپیک یازام اولسون نجور سویسز اوجور ائلین 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ آدام ایستییر اغلیا سلم چطوری؟چه جالبه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۳ گونده منه باش ووران ایندی منه داش وورور ایندی منه داش ووران اوزگلره باش وورور اوزگه اگر داش وورا دردینه دوزمک اولار باخ بورا سوز بوردادی داشلاری یولداش وورور ترجمه اونی که هر روز به من سر میزد امروز به من سنگ میزنه اونی که امروز به من سنگ میزنه به بیگانه ها سر میزنه بیگانه اکه سنگ بزنه دردشو میشه تحمل کرد ببین منو حرف من اینجاست سنگ ها رو دوست میزنه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام علیکم السلام قیزیم یاخچی سان 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ علیکم السلام قیزیم یاخچی سان ساغول سیز نئجسیز؟ یوخسوز هش؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ ساغول سیز نئجسیز؟ یوخسوز هش؟ خدمتیزدیم وارام 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ خدمتیزدیم وارام سلامت اولاسیز 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ گونده منه باش ووران ایندی منه داش وورور ایندی منه داش ووران اوزگلره باش وورور اوزگه اگر داش وورا دردینه دوزمک اولار باخ بورا سوز بوردادی داشلاری یولداش وورور ترجمه اونی که هر روز به من سر میزد امروز به من سنگ میزنه اونی که امروز به من سنگ میزنه به بیگانه ها سر میزنه بیگانه اکه سنگ بزنه دردشو میشه تحمل کرد ببین منو حرف من اینجاست سنگ ها رو دوست میزنه شعر جالبی بود ،ممنون ... وقتی خوندمش یاد این افتادم... هر کس به طریقی دل ما می شکند بیگانه جدا دوست جدا می شکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست من در عجبم دوست چرا می شکند بشکست دلم کسی صدایش نشنید آری دل مردم بی صدا می شکند 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده