آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ جان؟؟؟؟؟؟؟؟هشدار؟؟ از مهمومنتون پذیرایی کنید :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ از مهمومنتون پذیرایی کنید :icon_razz: چشم :connie_24: یه نیم ساعتی صبرکنی غذا حاضره :pot: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ چشم :connie_24:یه نیم ساعتی صبرکنی غذا حاضره :pot: قربونه چشاتون :aghosh::flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ قربونه چشاتون :aghosh::flowerysmile: حالا شد به خدا داشتم میترسیدم ازت 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ حالا شد به خدا داشتم میترسیدم ازت الهی دورت بگردم ، چرا اخه؟:qfu28wh4kkweeki7jfi من آبجی آرتاشم ، مگه آرتاش ترس داره که من داشته باشم؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ میخندی ؟ به همشهریات هشدار بده کلمه به کلمه معنی نداره؟ علامت متینگ کمان نیه معنیسی وار(چرا معنی داره) 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ حالا شد به خدا داشتم میترسیدم ازت اسما جان فاطمه چوخ گوزل و یاخجی قیزدی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اسما جان فاطمه چوخ گوزل و یاخجی قیزدی thank you 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ thank you بولدون نه دئدیم؟فهمیدی چی گفتم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ بولدون نه دئدیم؟فهمیدی چی گفتم نه قاعدتا تعریفمو کردی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ نه قاعدتا تعریفمو کردی عجب قاعده ای داری تو 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ عجب قاعده ای داری تو آجی خودمی نشناسمت که دیگه هیچی :boos: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ آجی خودمی نشناسمت که دیگه هیچی :boos: شیطونه میگه الان یه چیزی بگم اسممو از شناسنامه ات پاک کنیا 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ یاشاسین آذربایجان میگم آخشامی راه بندازین 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ من قاراگوز ، قاراقاش ، آغ بیرچک، آغ ساققال سحرچاغی قاینالتی خوردم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ من قاراگوز ، قاراقاش ، آغ بیرچک، آغ ساققال سحرچاغی قاینالتی خوردم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۳ پیشرفت رو دارین ؟ کیف الدیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده