sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جیرلریوی......گو چیخاتسین.....گدریخ اورمیه نمنه گیز وااار هامیسینین اوریین چیخارداریخ بیچارا ارومین گیزلاره اوزون ته جت ممد یازیخده اونه آپارما؟؟؟ آپارسان اولدورم بیلوه؟؟؟؟:167: 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سنه زوروموز چاتمیر اونی ویراروخ. زورون منده چاتسا بابکه چاتماز. هن ایستیرم بی بتر ایچم دونیادان نچه لحظه اوزاخلاشام. هر شیی بی خیال اولام. ایله زوروم سنه چاتسا بسته بابک گالسین؟؟؟؟؟ من ده ایستیرم ایچم ؟ جه جداخ باهم ایچاخ ؟ من اولوم؟ 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ بیچارا ارومین گیزلاره اوزون ته جت ممد یازیخده اونه آپارما؟؟؟آپارسان اولدورم بیلوه؟؟؟؟:167: او منی آپاریر. نیه اولدوررسن منی. گینه نولدی من نینه دیم گینه. 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ ایله زوروم سنه چاتسا بسته بابک گالسین؟؟؟؟؟ من ده ایستیرم ایچم ؟ جه جداخ باهم ایچاخ ؟ من اولوم؟ بابک گلمه سه من هش یره گدمرم.امانیم دییب بابکینن گد. اوتو یرینده نه باهم ایچاخ. محرمدی گوناحدی. 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سفه گات میسان محرم دره صفرده؟سیز ایچنده جوناه دره ؟ من ایچنده گوناحده؟؟؟؟ بلی سن نه ایشماخ نه آخی. سن گیزسان یا اوغلان. دوزون دنه ایشیم یوخدی ویرمارذام بیله وی. 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ من هم گیزام هم اوغلان؟ایندیده جدیرم ایچم؟ گد بالا الله ایشله ریوی راس گتیسین. 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ ممد و سانااااز ایکیز دا ساواشمیین..... 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ممد و سانااااز ایکیز دا ساواشمیین..... سلام بابک جانیم. منیم نه ایشیم وار. سنی عشق اولسون. 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ تقدیم به کسانی که دنبال یار خود هستند... بیر دنه یار آختاریرام جیسمیمه جان آختاریرام نه گوزل اولسون نه مارال عشقی قانان آختاریرام نازلی نیگار،عشقه دچار،سئوملی یار،مست و خمار بیر منه تای داش ئورگی عشقه سالان آختاریرام مذهبی اسلام اُوزی پاک الگوسو زهرای علی قلبی دنیز گؤزلری اُخ قاشی کامان آختاریرام قدّی یوز آتمیش دان اوجا،لاب دا اوجا یوخ بالاجا بویله موشخصات دا بیر غنچه دهان آختاریرام عینکی یوخ وزنی آریخ همده کی بیر بوللی شولوخ تجروبه سی داغجا ولی یاشدا جاوان آختاریرام دوزلی شیرین چوخ وفالی تورک قیزی دا اولمالی دی قوی کی دییم ساده سینی دورّ زمان آختاریرام شاعیر : وحید شکرزاده 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ تقدیم به کسانی که دنبال یار خود هستند... بابک بیر دانادا اولارا یازکی یار آختار میلار، پول آختاریلار. 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ بابک بیر دانادا اولارا یازکی یار آختار میلار، پول آختاریلار. اونی بولسیدیم بیر اوزیمه یازاررردیم ممد جاان 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ممد و سانااااز ایکیز دا ساواشمیین..... من چیمم چه ایستیم ساواشام...... حوصلم یوخده باش باشیما گویمین ... منیم عادتیم وار بیلمه ساواشالار اوسون............ 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من چیمم چه ایستیم ساواشام......حوصلم یوخده باش باشیما گویمین ... منیم عادتیم وار بیلمه ساواشالار اوسون............ ساناااز اورمیه((اورمو)) هواسی نجدی؟ 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ساناااز اورمیه((اورمو)) هواسی نجدی؟ من نبولوم ارومین هاواسه نجده؟؟؟؟؟؟؟ اما تهران بتر سویوخده ...... بتر گار جلیب .... 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من نبولوم ارومین هاواسه نجده؟؟؟؟؟؟؟اما تهران بتر سویوخده ...... بتر گار جلیب .... من دییردیم بس سن ارومیه لیسن؟ تهرانیسااان؟ 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من دییردیم بس سن ارومیه لیسن؟ تهرانیسااان؟ من تبریز اوشایم .. اما تهراندیم.. 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من تبریز اوشایم .. اما تهراندیم.. اورداا نینیسن؟ درس اوخیسن؟ 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اورداا نینیسن؟ درس اوخیسن؟ هم درس اوخیرم ... هم امیز کلا تهراندا متاسفانه.... 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ هم درس اوخیرم ...هم امیز کلا تهراندا متاسفانه.... آهاااااااااااان..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده