ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ ساغولون آرتاشام گلینیمسن آدیز نه اولسا اولسون نه فرقی وار 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ گلینیمسن آدیز نه اولسا اولسون نه فرقی وار من دیرمکی اسمادی 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ حالایوخ بابا من باشارمیرامکی املت ده باشارماسان؟ فری گندم هستی بقیه اوشلقلار سلام نجورسیز بالاراریم سلام ،ساغولاسیز...سیزی یملی مسابقه ده شرکت الماغا دعوت الییریم.... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ املت ده باشارماسان؟ .. یالانانی دئدیم باشارام آخی وقتیم یوخدو آشپزیه 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ یالانانی دئدیم باشارام آخی وقتیم یوخدو آشپزیه 10 دیقه دن چوخ وقتیوی آلماز .... 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ 10 دیقه دن چوخ وقتیوی آلماز .... صاباح وقت ائلسم چشم لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلام ناواین یوخ؟؟ خوش گلدیسن؟ مهمون نمی خواین؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلامناواین یوخ؟؟ خوش گلدیسن؟ مهمون نمی خواین؟ سلام خوش گلمیسیز بویرون 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلام خوش گلمیسیزبویرون ممنون من ترک نیستم یه کوشولو بلدم بایراموز مبارک اولسووووو:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ ممنونمن ترک نیستم یه کوشولو بلدم بایراموز مبارک اولسووووو:hapydancsmil: اللهی پس خیلی خوش اومدین ممنونننننننننننن سیزنده بایرامیز موبارک 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ اللهی پس خیلی خوش اومدینممنونننننننننننن سیزنده بایرامیز موبارک ممنووووون سرچ کردم معنیشو فهمیدم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ همین جمله ینی همه ی جملات ترکی : یاشاسین آذربایجان 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلامناواین یوخ؟؟ خوش گلدیسن؟ مهمون نمی خواین؟ اشکال نداره بابا ، خوب این دوستان هم مِشَدی بلد نیستن بیا مام با هم مشهدی حرف بزنیم اینا بسوزن 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ اشکال نداره بابا ، خوب این دوستان هم مِشَدی بلد نیستن بیا مام با هم مشهدی حرف بزنیم اینا بسوزن مگه تو مشهدی هستی؟؟!؟!!؟ گرچه من مشهدی هم زیاد بلد نیستم فقط متوجه میشم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ مگه تو مشهدی هستی؟؟!؟!!؟گرچه من مشهدی هم زیاد بلد نیستم فقط متوجه میشم مشهدی نیستم ، دانشجوی مشهدم . منم مثل خودتم زیاد بلد نیستم اما متوجه میشم دیدی هنوز حرف نزدیم سوختن در رفتن آرتاش بیا بابا من بلد نیستم 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ همین جمله ینی همه ی جملات ترکی : یاشاسین آذربایجان ممنون فاطمه خانوم... 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ مشهدی نیستم ، دانشجوی مشهدم . منم مثل خودتم زیاد بلد نیستم اما متوجه میشم دیدی هنوز حرف نزدیم سوختن در رفتن آرتاش بیا بابا من بلد نیستم عه؟!؟ خب خوبه امیدوار شدم به خودم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ ممنووووون سرچ کردم معنیشو فهمیدم سرچی میرید جلو پس ایول همین جمله ینی همه ی جملات ترکی : یاشاسین آذربایجان نمیری فاطمه هر شب بیا اینو بوگو 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سرچی میرید جلو پس ایول نمیری فاطمه هر شب بیا اینو بوگو آره مامانم گوگله 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ اشکال نداره بابا ، خوب این دوستان هم مِشَدی بلد نیستن بیا مام با هم مشهدی حرف بزنیم اینا بسوزن نه عزیزم حالا یه ارفاق میکنیم بهتون فارسی حرف بزنین البته تا وقتی که ترکی یاد بگیری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده