آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ سیزین مشقلریز یمه لی اولار؟ ایه اولسا عیبی یوخدی یولا....:hapydancsmil: سام علیک 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ تازه thanys رو یادم رفت بگم ابجی فارسی رو تمیرن کن ، چسبیدی به انگلیسی و ترکی فارسی فراموشت شده هاااااااااااا انگلسی نههههههههههه انگلیسی( شوخی بودا ابجی ، میدونم حرف "ی" کیبردت مشکل داره) :ws28:حرف ب بود حرف ی نبود کهاشتباه تایپی هستش مهم اینه حق مطلب ادا بشهمن هی میگم بلم مقشامو بنویسما سیزین مشقلریز یمه لی اولار؟ ایه اولسا عیبی یوخدی یولا....:hapydancsmil: ائلیه بولر آدام ییهمثلا تقلب وقتی آدام ییر والله من تقلب ائلمرم ها قورموشم فقط 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ سام علیک سلااااام خانووووووم ...چشم ما روشن ....:hapydancsmil: ائلیه بولر آدام ییهمثلا تقلب وقتی آدام ییر والله من تقلب ائلمرم ها قورموشم فقط ها؟ آرتاش منتظرم هااااا.......... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ :ws28:حرف ب بود حرف ی نبود کهاشتباه تایپی هستش مهم اینه حق مطلب ادا بشهمن هی میگم بلم مقشامو بنویسما بلو بنبیس خو 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آرتاش وقت خوابشه رفت لالا الان میاد میگه من نمیخوابم فقط از نت میرم 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ من آذربایجانی نیستم ولی آذربایجانی ها رو خیــــــــــــــــــــــــــــــــــلی دوس دارم از شرق کشور خسته شدی اومدی غرب کشور 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ حمیدرضا مازندران لی (البته یار مازندران ، یار آذربایجان) بهشهر دن گلییرم دا خبر هچ خدمتیزده وارم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ از شرق کشور خسته شدی اومدی غرب کشور تنوع لازمه ، حالا لاشو بالا نیار 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ حمیدرضا مازندران لی (البته یار مازندران ، یار آذربایجان)بهشهر دن گلییرم دا خبر هچ خدمتیزده وارم جااااااااااااااان؟؟؟حمید اذری بلدی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ حمیدرضا مازندران لی (البته یار مازندران ، یار آذربایجان)بهشهر دن گلییرم دا خبر هچ خدمتیزده وارم خوش گلمیسیز قارداش 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ ها؟ آرتاش منتظرم هااااا.......... حالا یوخ بابا من باشارمیرامکی بلو بنبیس خو آرتاش وقت خوابشه رفت لالا الان میاد میگه من نمیخوابم فقط از نت میرم نه راس مگی این دفعه رفته بودم بخوابم حمیدرضا مازندران لی (البته یار مازندران ، یار آذربایجان)بهشهر دن گلییرم دا خبر هچ خدمتیزده وارم سلام به به خوش گلمیسیزالبته سیز بیردن قاباخ گلمشدیز 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ فری گندم هستی بقیه اوشلقلار سلام نجورسیز بالاراریم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ فری گندم هستی بقیه اوشلقلار سلام نجورسیز بالاراریم سلام منیم تاپیک ناجور ووران آتام 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سلام منیم تاپیک ناجور ووران آتام هانسی ده حذف ایلیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ فری گندم هستی بقیه اوشلقلار سلام نجورسیز بالاراریم منه نیه فری دیسیز به آخیسلام 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ هانسی ده حذف ایلیم شوخلوخ ائلدیم با مزه دی ولی خانوم لار دان دی دای 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ منه نیه فری دیسیز به آخیسلام ف ر ی د م ا ه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ شوخلوخ ائلدیم با مزه دی ولی خانوم لار دان دی دای سیز گولسوز سیزی دمیرم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ سیز گولسوز سیزی دمیرم دای منی چوخ شرمنده ائلدوز هشداد دیه بیلمرم اوین دا گل خود شمایی(باقیشلیوز ترکی سین بیلمیردیم) 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ ف ر ی د م ا ه ساغولون آرتاشام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده