seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوسلار سلام علیکیمَ سلام... کیف احوال؟؟؟ ن وار ن یوخ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ سلام علیکیمَ سلام... کیف احوال؟؟؟ ن وار ن یوخ؟؟؟ ساغول ممنون تعطیلات دان یورولمیشام..ایستیرم تز گئدم دانشگاها سوز نه خبر سرباز قارداش؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ ساغول ممنون تعطیلات دان یورولمیشام..ایستیرم تز گئدم دانشگاها سوز نه خبر سرباز قارداش؟ دانشگانی بوشلا،تعطیلاتدان ایستفادَ اِلَ سلامتیک....گدریک گلیریک.... هارالیز؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ دانشگانی بوشلا،تعطیلاتدان ایستفادَ اِلَ سلامتیک....گدریک گلیریک.... هارالیز؟؟؟ آخه مسافرته ده گتمدیم..فقط مریض اولدوم هارالیام؟؟ تبریز 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ بایرام قاری دا مبارک اولسون دوندوخ بایرام گونلرینده تبریزین هواسی قیزلارین وفاسی آقا منه دَیدی قیزلارین وفاسین نییدی ؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ آقا منه دَیدیقیزلارین وفاسین نییدی ؟ ورما قدیمنن دییلر 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ شلبامممممممممممممممممممممممممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ سلااااام.... دوسلار لطفا بو تاپیکه باخین ....[h=1]*****مسابقه خوشمزه نواندیشان به مناسبت فرارسیدن بهار*****[/h] 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ شلبامممممممممممممممممممممممممممممممممممم سلام شلبام دئدیز شومپت یادیما توشدی سلااااام....دوسلار لطفا بو تاپیکه باخین ....*****مسابقه خوشمزه نواندیشان به مناسبت فرارسیدن بهار***** من ائلیه بولم مقشلریمی یازام یولویام 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ شلبامممممممممممممممممممممممممممممممممممم تاپیکین ددسی!!! بیر دانا سوال؟! نیَه تاپیکین عنوانی گویوبسیز نقد و بررسی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ من آذربایجانی نیستم ولی آذربایجانی ها رو خیــــــــــــــــــــــــــــــــــلی دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ من آذربایجانی نیستم ولی آذربایجانی ها رو خیــــــــــــــــــــــــــــــــــلی دوس دارم :hapydancsmil:آجی گل 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ :hapydancsmil:آجی گل یاشاسین آذربایجان ( فقط همینو بلدم و لاغیر تازه معنیشم از خودم بلدم ) خودت گلــــــــــــــــــی اجی :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ یاشاسین آذربایجان ( فقط همینو بلدم و لاغیر تازه معنیشم از خودم بلدم )خودت گلــــــــــــــــــی اجی :hapydancsmil: بعد کنکورت حتما بگو کلمات کاربردی رو یادت بدم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ بعد کنکورت حتما بگو کلمات کاربردی رو یادت بدم :gnugghender: oh my god. very nice . تازه امروز زبانو واسه کنکور شرو کردم ، پیشرفتو داشته باش 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ oh my god. very nice . تازه امروز زبانو واسه کنکور شرو کردم ، پیشرفتو داشته باش وای فاطمه ترکیدم کلماتی که یاد گرفتی رو اومدی پیاده کنیانگلسی همینو یاد گرفتی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ وای فاطمه ترکیدم کلماتی که یاد گرفتی رو اومدی پیاده کنیانگلسی همینو یاد گرفتی تازه thanys رو یادم رفت بگم ابجی فارسی رو تمیرن کن ، چسبیدی به انگلیسی و ترکی فارسی فراموشت شده هاااااااااااا انگلسی نههههههههههه انگلیسی( شوخی بودا ابجی ، میدونم حرف "ی" کیبردت مشکل داره) 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ من ائلیه بولم مقشلریمی یازام یولویام سیزین مشقلریز یمه لی اولار؟ ایه اولسا عیبی یوخدی یولا....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده