Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ خب بدم میاد دیگه حیف نیس،صلح و دوستی و صمیمیت :TAEL_SmileyCente: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ حیف نیس،صلح و دوستی و صمیمیت :TAEL_SmileyCente: صلح و دوستی و صمیمیت با کی؟ 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ صلح و دوستی و صمیمیت با کی؟ با تمام مردم جهان :164: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ با تمام مردم جهان :164: من دلایلی دارم برای دشمنیم با اونا بعدشم هر زبانی غیر پارسی یا زبون مادریمون بیگانه اس حتی این اوکی و بای گفتنا که هر دختر و پسری از بچگی ورد زبونشونه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ سلام...بایرامز مبارک سلام ساغولون سیزینده بایرامیز موبارکدی سیزده تورکسوز؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ :w58: بش گون یوخیدیم..بورا30 گئدیب گاباقا سلام 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ :w58: بش گون یوخیدیم..بورا30 گئدیب گاباقا سلام ها؟ 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ :w58: بش گون یوخیدیم..بورا30 گئدیب گاباقا سلام بله چون بوردا فقط تروکلر گلرمیر که بورا توریستی اولوب، هرکیم گله بیلیر.... 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ ها؟ یعنی الان ترجه کنم... میگه 5 روز نبودم اینجا 30 تا رفته جلو 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ ها؟ تو که ترکی بلد نیستی مجبوری بیای سوالم بپرسی آخه؟؟:vahidrk: گفتم 5 روز نبودم اینجا 30 صفحه آپ شده سلاممو که فهمیدی...حداقل جواب اونو بده 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ تو که ترکی بلد نیستی مجبوری بیای سوالم بپرسی آخه؟؟:vahidrk: گفتم 5 روز نبودم اینجا 30 صفحه آپ شده سلاممو که فهمیدی...حداقل جواب اونو بده کتک میخوریا:vahidrk::vahidrk::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ کتک میخوریا:vahidrk::vahidrk::vahidrk: جراتشو نداری اصن به چه حقی میای اینجا ترکی حرف نمیزنی؟؟:vahidrk: یالا زود باش ترکی حرف بزن ببینم 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ کتک میخوریا:vahidrk::vahidrk::vahidrk: آقا کوروش همه جا قلدر بازی؟؟؟؟؟ عهههههههههههههه به آجی من چیزی بگی با من طرفیاااااااا 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ جراتشو نداریاصن به چه حقی میای اینجا ترکی حرف نمیزنی؟؟:vahidrk: یالا زود باش ترکی حرف بزن ببینم دوس دارم مگه تالار رو سند زدی هان:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ آقا کوروش همه جا قلدر بازی؟؟؟؟؟ عهههههههههههههه به آجی من چیزی بگی با من طرفیاااااااا بله قلدرم حرف بزنید همه تونو میزنم اینجوری:vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دوس دارم مگه تالار رو سند زدی هان:vahidrk: اینجا تالار نیس تاپیکهمیگم نزن:vahidrk::vahidrk: بله قلدرم حرف بزنید همه تونو میزنم اینجوری:vahidrk::vahidrk: رو آجی من چماخ میکشی؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ اینجا تالار نیس تاپیکهمیگم نزن:vahidrk::vahidrk: رو آجی من چماخ میکشی؟؟؟؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: تاپیکم جز تالاره حرف نزن ببینم:vahidrk::vahidrk: نفس کش اون نیم چه قمه منو بیارید 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دوس دارم مگه تالار رو سند زدی هان:vahidrk: سندش به نام منهبیا وسط:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده