sevda 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ساغ اولاسز هامیز یاشیاسز سن ده ساغ اولاسان 8 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ سالام ..بورا چوخ ساکیتدی.. تبریز (ستارخان دیاری)...عباسی اوشاقی 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااااام کوچیک همه اذرییای عزیزم هستیم من اهل تبریزم ولی الان ساکن تهرانم خوب برنامه چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااااامکوچیک همه اذرییای عزیزم هستیم من اهل تبریزم ولی الان ساکن تهرانم خوب برنامه چیه؟ هیچی می یایی اسمتو محل سکونتت رو اینجا می گی بعد نوبت نفره بعدی میشه.. ((آدام بوردا داریخیر)) 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ هیچی می یایی اسمتو محل سکونتت رو اینجا می گی بعد نوبت نفره بعدی میشه..((آدام بوردا داریخیر)) خب اینجوری که فایده نداره:icon_pf (34): باید اینجا رو یکم اب و جارو کنیم گارداش 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خب اینجوری که فایده نداره:icon_pf (34): باید اینجا رو یکم اب و جارو کنیم گارداش بیسم الله باشلا .... بیا یه قسمت هم برای تیراختور بزنیم در قسمت فوتبال؟ باشه 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ بیسم الله باشلا .... بیا یه قسمت هم برای تیراختور بزنیم در قسمت فوتبال؟ باشه چشم همین الان یه قسمت ریدیف میکنیم 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ سلام کسی هست مارو تحویل بگیره! بلی من هستم:ws2: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ بلی من هستم:ws2: آها خیلی ممنون اینده ینه تحویل آلدین!!!!:ws2: 4 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ سلام کسی هست مارو تحویل بگیره! دوست ان است كه در بي كسي دست دوست بگيرد ياشاسين:ws2::ws2: 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ سلام کیف احوال؟ عليك السلام ياشاسين ...هاراليسان ؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ دوست ان است كه در بي كسي دست دوست بگيرد ياشاسين:ws2::ws2: چرا هر وقت من میام همگی رفتین!!!!؟؟؟ :ws44: 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ چرا هر وقت من میام همگی رفتین!!!!؟؟؟ :ws44: من هنوز هستم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ من هنوز هستم :jawdrop: خوبهههههههه پس تنها نیستم!!! یک دو سه خودتو کامل معرفی کن؟ آخه من زیاد با بچه های اینوری آشنا نیستم 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop:خوبهههههههه پس تنها نیستم!!! یک دو سه خودتو کامل معرفی کن؟ آخه من زیاد با بچه های اینوری آشنا نیستم چه طور منو نمیشناسی اوهوم..اهوم....... میلاد هستم بیست ساله متولد دیار پرصلابت تبریز و هم اکنون در کلبه ای درویشی در تهران ساکنم مهندسی صنایع میخونم و بچه ها صدام میکنن میلاد زاپاتا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ چه طور منو نمیشناسیاوهوم..اهوم....... میلاد هستم بیست ساله متولد دیار پرصلابت تبریز و هم اکنون در کلبه ای درویشی در تهران ساکنم مهندسی صنایع میخونم و بچه ها صدام میکنن میلاد زاپاتا الان دیگه شناختم میلاد زاپاتا!!!!:ws2: شما که اینهمه مهمی بابا یه ندایی بده همه دور هم جمع شیم دیگه! اون میاد من میرم من میام شما میری شما میای.............چی گفتم چی شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده