Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ فری جان کوروش کشل یالان دییر اینانما گشح تورکی باشار بیزدنده گشح میگه کوروش دروغ میگه ترکی رو از ما هم بهتر بلده 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ خوش حال شدم از آشناییتون بچه ها . شب همگی بخیر شب تو هم بخیر خواب های خوبی ببینی گلم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ خوش حال شدم از آشناییتون بچه ها . شب همگی بخیر گئجز خیر 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ اتفاقا منده احساس ائلمیشم باشاریلار میگه اتفاقا منم احساس کردم که بلده 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ میگه کوروش دروغ میگه ترکی رو از ما هم بهتر بلده به به به میبینم که..... 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ هن بالا بیزی سرییب میگه آره مارو مسخره کرده 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ چیکار میکنین؟کجایین؟ چند روزه از هیچ کدوم از آذریا خبری نیس؟ 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ چیکار میکنین؟کجایین؟ چند روزه از هیچ کدوم از آذریا خبری نیس؟ سیز نیه ترکی دانیشمسیز؟ آذری دانئیش پیلیز آیری تالار دا مشغول دیلر البیر 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ سیز نیه ترکی دانیشمسیز؟ آذری دانئیش پیلیزآیری تالار دا مشغول دیلر البیر سلام به به ایوللللللللللل غیرت 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ سلامبه به ایوللللللللللل غیرت بهههه سلام گلدیم گوئردیم فارسی تاپیکلره اوخشوئور... مغزیم سوت چهدی() 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ بهههه سلامگلدیم گوئردیم فارسی تاپیکلره اوخشوئور... مغزیم سوت چهدی() مغزیز لاپ یاخجی ایش قوردو با یاخجیسیز؟ 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ مغزیز لاپ یاخجی ایش قوردو بایاخجیسیز؟ ساغولاسیز... بایرامیزدا موبارک... آذربایجان هواسی نجوردی؟ سوئوخ دی؟ قسمت اولمادی گَلَه آذربایجان ... بایرام تهراندا گالدوخ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ ساغولاسیز... بایرامیزدا موبارک...آذربایجان هواسی نجوردی؟ سوئوخ دی؟ قسمت اولمادی گَلَه آذربایجان ... بایرام تهراندا گالدوخ ساغولون سیزنده تازا ایلیز موبارهدی هوا چوخ گؤزلدی دقیقا بهاریدی:hapydancsmil: ایشالله یایدا گلرسوز دولانارسوز:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ ساغولون سیزنده تازا ایلیز موبارهدیهوا چوخ گؤزلدی دقیقا بهاریدی:hapydancsmil: ایشالله یایدا گلرسوز دولانارسوز:hapydancsmil: ایشاله ایشاله... توکل آلاها 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ ایشاله ایشاله... توکل آلاها یایدا ایستی اولور الیزدن چیخدی گره ایندی گلیدیزایندی آغلاداجاغام بیلزی 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ یایدا ایستی اولور الیزدن چیخدی گره ایندی گلیدیزایندی آغلاداجاغام بیلزی والله اولئبدی مرداد دا گلمیشم سوئیشرتینن دولامیشم آی اولاردی تهران دا چیخیردیم گدئیدیم بی سوئوخ یردَ زندگی الئردیم... اجازونن من گدیم فعلا .. باجی قزیم گلیبدی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ والله اولئبدی مرداد دا گلمیشم سوئیشرتینن دولامیشمآی اولاردی تهران دا چیخیردیم گدئیدیم بی سوئوخ یردَ زندگی الئردیم... اجازونن من گدیم فعلا .. باجی قزیم گلیبدی سن اللهاوندا بیز عادت ائلمیشوخ شاید گئدین دولانیندا یانی اصلا بئکار اولموسوزکی گئدمیسیز خواهش ائلیرم بویرون الله امانیندا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده