آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ فری جان کوروش کشل یالان دییر اینانما گشح تورکی باشار بیزدنده گشح اتفاقا منده احساس ائلمیشم باشاریلار 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ فری فرفری تویی هی آقا با ادب باش با خواهر من درست حرف بزن 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ سکوت میکنم شاید که رستگار شوید عمرا ....سکوت که هیچی کشل امم کنی رستگاری نخواهی دید 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ اتفاقا منده احساس ائلمیشم باشاریلار هن بالا بیزی سرییب 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ عمرا ....سکوت که هیچی کشل امم کنی رستگاری نخواهی دید او.لارسوز هن بالا بیزی سرییب دعا ائلدیم رستگار اولالار اوزون یاخجیسان گؤزل؟ لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ متاسفانه مترجمم آف شد خودتون ترجمه کنید لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ هی آقا با ادب باش با خواهر من درست حرف بزن توروهم میزنما:vahidrk: لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ هرکس تورکی دانیشاماسا یاری عمری بر فنادی 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ هرکس تورکی دانیشاماسا یاری عمری بر فنادی هرکس ترکی حرف بزنه عمرش برفناس؟ 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ هرکس تورکی دانیشاماسا یاری عمری بر فنادی ایول مریم باجیا.مخصوصا کشلین عمری فنادی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ هی آقا با ادب باش با خواهر من درست حرف بزن هرکس تورکی دانیشاماسا یاری عمری بر فنادی ایول دوز سوزی سن دئدین با اصل مطلب بودو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ ایول مریم باجیا.مخصوصا کشلین عمری فنادی من هرجور که بخوام ترجمه میکنم: یعنی هرکی ترکی بحرفه عمرش بر فناس 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ هرکس ترکی حرف بزنه عمرش برفناس؟ نه برعکسش حالا خودتونو بزنید کوچه علی چپ فایده نداره 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ هرکس ترکی حرف بزنه عمرش برفناس؟ توروهم میزنما:vahidrk: عمراً بتونی.من خودم مردمو میزنم عمر توفناس داشی 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ اوزون یاخجیسان گؤزل؟ یاشا عزیزیم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ نه برعکسش حالا خودتونو بزنید کوچه علی چپ فایده نداره شوخی میکنم باو 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ عمراً بتونی.من خودم مردمو میزنمعمر توفناس داشی ایول همینه :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ عمراً بتونی.من خودم مردمو میزنمعمر توفناس داشی مرسی نظر لطفته 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ خوش حال شدم از آشناییتون بچه ها . شب همگی بخیر 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی نظر لطفته خواهش میکنم وقتی گفتم ترکی بلدی قبول نمیکنی که 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده