آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ مرسی همچنین عزیز منم ی دوست صمیمی تبریزی داشتم دوران دبیرستان ، چند سالی هست ندیدمش دیار شهریار شیرین سخن دیار فری شیرین سخنده اولا بولر ها ایشالله تئزلیخجا گوررسوز بیلسین 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ سلام مریم جان چوخ خوش گلمیسن.سنینده بایرامین مبارک سلام ساغولاسان آبجی ممنون 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ تو چوخ پررو دی اوشاغا باخ ها ایندی بیرین ویراجاغام آغلیا آغلیا قالا 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ اوشاغا باخ ها ایندی بیرین ویراجاغام آغلیا آغلیا قالا ترجمه 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ دیار فری شیرین سخنده اولا بولر هاایشالله تئزلیخجا گوررسوز بیلسین ندیم والا اصلا فری کیمدی ؟ مرسی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ ندیم والا اصلا فری کیمدی ؟ مرسی فری منمدا 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ فری منمدا باغیشلا فری جان من تازه واریدم تانیمادیم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ اوشاغا باخ ها ایندی بیرین ویراجاغام آغلیا آغلیا قالا ترجمه : بچه رو نگاه کن حالا یدونه میزنم گریه کنه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ باغیشلا فری جان من تازه واریدم تانیمادیم ائله جانینان شوخی ائلیرم مرم جان ترجمه : بچه رو نگاه کن حالا یدونه میزنم گریه کنه آفرین اینجوری برید جلو یاد میگیرید.اونی که ترجمه کرده دستش طلا 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ ائله جانینان شوخی ائلیرم مرم جان آفرین اینجوری برید جلو یاد میگیرید.اونی که ترجمه کرده دستش طلا من همه جا نفوذ دارم یاران باوفایی دارم که ترجمه میکنن نمیذارن تنها بمونم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ من همه جا نفوذ دارم یاران باوفایی دارم که ترجمه میکنن نمیذارن تنها بمونم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ خخخخخخخخخخ مادرمم ترکی بلده میتونم ازش بپرم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ خخخخخخخخخخ مادرمم ترکی بلده میتونم ازش بپرم مادرتون ترکی بلدن اما شما بلد نیستید؟وای وای 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ مادرتون ترکی بلدن اما شما بلد نیستید؟وای وای دیگه شرایطش برا مادرم جور بوده یاد گرفته ما که ترک نیستیم یاد بگیرم زبون اصیل خودمونم بلد نیستم چه برسه ترکی همین ماییم که لهجه های اصیل رو به فنا میدیم 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ فری جان کوروش کشل یالان دییر اینانما گشح تورکی باشار بیزدنده گشح 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ دیگه شرایطش برا مادرم جور بوده یاد گرفته ما که ترک نیستیم یاد بگیرم زبون اصیل خودمونم بلد نیستم چه برسه ترکی همین ماییم که لهجه های اصیل رو به فنا میدیم سکوت میکنم شاید که رستگار شوید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده