nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ نه توروخدا راضی باش حالا ديگه خيلي اصرارميكني قبول ميكنم.ولي بايد بازم روش فكر كنم 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ حالا ديگه خيلي اصرارميكني قبول ميكنم.ولي بايد بازم روش فكر كنم حالا بذا برم خدمت بعد....... فعلا در فراغ من بسوز 5 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ حالا بذا برم خدمت بعد....... فعلا در فراغ من بسوز نه حالا برو بيا يه فكري واسش ميكنيم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ قرداشام یاشیاسیز من فکر ائلیردیم باجی سیزسیزده یاشیاسیز:hapydancsmil: خوشوم گلیر آرتاش تک دانا بورانی یولاسالیر ساغول باجی سیز گلمیسیزکی آی ناملدلر 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ قویون سوروشارام بیر نفرکی تورکی دیلینه لاپ کامل واردی و قشه آموزش وئره بیلر دییرم وردا بیر آیری تاپیک آچار هامیمیزا آموزش وئرر آقا سهند هیسلنمین بابا بوردا آموزش وئرن یوخدوکی بوردا فقط دانیشیروخ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ سلومممممممممممممممممممممممممممممم بر همی دوسلار 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ سلومممممممممممممممممممممممممممممم بر همی دوسلار سلامممم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سلام داش کوروش سلام باجی دیشب تو یه تاپیک بهم حمله کردن هیچکی نبود کمکم کنه 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سلام باجی دیشب تو یه تاپیک بهم حمله کردن هیچکی نبود کمکم کنه چرا؟ با اسلحه ی سربازیت میزدی میکشتیشون دیگه 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ چرا؟ با اسلحه ی سربازیت میزدی میکشتیشون دیگه نه گفتم فردا با نیروکمکی میام اینم آدرسش زود بیا هرچند نفرتونستی بیار http://www.noandishaan.com/forums/thread126005.html 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ نه گفتم فردا با نیروکمکی میام اینم آدرسش زود بیا هرچند نفرتونستی بیار http://www.noandishaan.com/forums/thread126005.html امروز نمیخوای ترکی یاد بگیری؟ ولی خیلی بی انصافی الکی میگی بلد نیستم ولی از ما هم بهتر بلدی ترکی رو 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ امروز نمیخوای ترکی یاد بگیری؟ ولی خیلی بی انصافی الکی میگی بلد نیستم ولی از ما هم بهتر بلدی ترکی رو کجا ترکی بلدم؟ 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ کجا ترکی بلدم؟ من میدونم بلدی خوبم بلدی 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ من میدونم بلدی خوبم بلدی از کجا میدونی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده