a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ بله دوز دییسوز..اولین نفر دا اوزوم ثبت نام ایله جام شهریه سی آز اولسا منده گلیرم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ گفتم بله درست میگید..اولین نفرم خودم ثبت نام میکنم کجا ثبت نام میکنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ ضامن اون نارنجک رو کشیدی یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ کجا ثبت نام میکنی؟ نیومده میخوای از همه چی سر در بیاری؟؟ شهریه سی آز اولسا منده گلیرم آز دی گَل ضامن اون نارنجک رو کشیدی یا نه؟ فک کن ضامنشو بکشم:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ کجا ثبت نام میکنی؟ آموزشگاه زبان شیرین ترکی آرتاش ( آرتاشین شیرین دیلی ترکی آموزشگاه ) 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ آموزشگاه زبان شیرین ترکی آرتاش ( آرتاشین شیرین دیلی ترکی آموزشگاه ) واقعا؟؟؟؟؟؟مگه شماها ترکی بلد نیستین آموزشگا براچی 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ واقعا؟؟؟؟؟؟مگه شماها ترکی بلد نیستین آموزشگا براچی رسیدن به سطح حرفهای ... ترکی دیلی چخ پیچیده و حساس دی... گره اورگشه اورئینن و احساسینن دانیشاخ... من هنوز لنگ میزنم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ رسیدن به سطح حرفهای ... ترکی دیلی چخ پیچیده دی... گره اورگشین اورئینن و احساسینن دانیشیسان... من هنوز لنگ میزنم خب مگه آرتاش حرفه ای دی 6 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ خب مگه آرتاش حرفه ای دی اِلبیر 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ خوشوم گلیر آرتاش تک دانا بورانی یولاسالیر ساغول باجی واقعا ساغول باجی... دوز دیرسن ...واقعا گرک بیر قشنگ برنامه بیلسینه تدارک گورک ... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ خب مگه آرتاش حرفه ای دی تاپیک نوشته آذربایجانیا بیان تو میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی:icon_pf (10)::w00::w410: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ تاپیک نوشته آذربایجانیا بیان تو میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی:icon_pf (10)::w00::w410: :w000::w000::w000::w000::w000: 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ با من بودی اعتماد به سقفت منو كشته 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ اعتماد به سقفت منو كشته مگه چیه مهندس نیستم که هستم خوشگل نیستم که هستم 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ مگه چیه مهندس نیستم که هستم خوشگل نیستم که هستم مگه اين كه خودت تعريف كنيما كه نديديمت 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ مگه اين كه خودت تعريف كنيما كه نديديمت خب بیا ببین 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ خب بیا ببین فكركنم شبيه همين اواتارت باشي 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ فكركنم شبيه همين اواتارت باشي آره الان همینجوری نشسته ام در فراغ تو 3 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ آره الان همینجوری نشسته ام در فراغ تو من اصلا راضي نيستم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ من اصلا راضي نيستم نه توروخدا راضی باش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده