Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ دییرم کَته ناوار نه یوخ؟:ws28: تو خیلی پر رویی باید بزنمت اینجوری:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ تو خیلی پر رویی باید بزنمت اینجوری:vahidrk: چی گفتم مگه؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ چی گفتم مگه؟ نمیگی دیگه همش اذیت میکنی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ نمیگی دیگه همش اذیت میکنی اولی گفتم شما ترکی میدونید؟ دومی گفتم از ده چه خبر؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ اولی گفتم شما ترکی میدونید؟دومی گفتم از ده چه خبر؟ نخیر نمیدانیم ما پایتختیم ده کجا بود 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ نخیر نمیدانیمما پایتختیم ده کجا بود ایران ده بزرگیست 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ اولار گلمیه ایچری؟ هی دئیسوز آذربایجانلار گلسینن ایچری آخه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ اولار گلمیه ایچری؟ هی دئیسوز آذربایجانلار گلسینن ایچری آخه نیه اولمور سلام خوش گلمیسیز ایول سیزده تورکسوز؟ 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ نیه اولمور سلام خوش گلمیسیزایول سیزده تورکسوز؟ سلام، بله، خالص ترک آنا و آتا تبریزلی دیلر. البته ترکی دانیشمائیمیم ضعیف دی متاسفانه. اما هر کیم ترکی دانیشسا بیلیرم ندئیر 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سلام، بله، خالص ترک آنا و آتا تبریزلی دیلر. البته ترکی دانیشمائیمیم ضعیف دی متاسفانه. اما هر کیم ترکی دانیشسا بیلیرم ندئیر ایول بابا سیزکی چوخ قشه دانیشیسیز ارداتم وار مخصوص الله آتا آنازی ساخلاسین:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ ایول بابا سیزکی چوخ قشه دانیشیسیز ارداتم وار مخصوصالله آتا آنازی ساخلاسین:hapydancsmil: ساقولاسیز هردم گلیریم اوخئیرام سوزلریزی... یامان لذت آپاریرام. ترکی یازماخ، دانیشما دان دا چکین دی بایرامیز دا مبارک... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ ساقولاسیز هردم گلیریم اوخئیرام سوزلریزی... یامان لذت آپاریرام. ترکی یازماخ، دانیشما دان دا چکین دی بایرامیز دا مبارک... سیزده ساغولاسوز به نیه گلیب دانیشمیسیز؟سئوینروخ سیزده گلسیز:hapydancsmil: بلی بیاز چتیندی یاشیاسیز سیزینده بایرامیز مبارحدی:hapydancsmil:آتیل ماتیل چارشنه 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ سیزده ساغولاسوز به نیه گلیب دانیشمیسیز؟سئوینروخ سیزده گلسیز:hapydancsmil:بلی بیاز چتیندی یاشیاسیز سیزینده بایرامیز مبارحدی:hapydancsmil:آتیل ماتیل چارشنه قبلا بیردا الهه خانومینن دانیشمیشدیم... دئیردیم باشارمیرام ترکی یازمائینی... اما الان احساس الئیرم آجا بهتر اولمیشام فکر الئیرم ایکی دانأ پست وریم ترکی دانیشمائیم دا دوزلسه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ قبلا بیردا الهه خانومینن دانیشمیشدیم... دئیردیم باشارمیرام ترکی یازمائینی... اما الان احساس الئیرم آجا بهتر اولمیشام فکر الئیرم ایکی دانأ پست وریم ترکی دانیشمائیم دا دوزلسه هر نمنه تمرینین یاخجی اولاردا بورادا هامیمیزا یاخجیدی بو باتدن هر نقدر چوخ تورکی دانیشساخ اوبله بیمیزه یاخجی اولار:hapydancsmil: سیز باجی سیز یا قردش؟ من اجازینن گئدیم گئجز خیره قالسین 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ هر نمنه تمرینین یاخجی اولاردا بورادا هامیمیزا یاخجیدی بو باتدن هر نقدر چوخ تورکی دانیشساخ اوبله بیمیزه یاخجی اولار:hapydancsmil:سیز باجی سیز یا قردش؟ من اجازینن گئدیم گئجز خیره قالسین قرداشام یاشیاسیز 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خوشوم گلیر آرتاش تک دانا بورانی یولاسالیر ساغول باجی 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ خوشوم گلیر آرتاش تک دانا بورانی یولاسالیر ساغول باجی نظریم بیردا بیر آرتاش دی بیر زبان شیرین ترکی آموزشگاه آچا بیلر 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ نظریم بیردا بیر آرتاش دی بیر زبان شیرین ترکی آموزشگاه آچا بیلر بله دوز دییسوز..اولین نفر دا اوزوم ثبت نام ایله جام 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ بله دوز دییسوز..اولین نفر دا اوزوم ثبت نام ایله جام ها؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ ها؟ گفتم بله درست میگید..اولین نفرم خودم ثبت نام میکنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده