آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ آدیم پروشات دی دا یاخجی خوشبختم 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ :4uboxsmiley: :aghosh: بابا یورولمیاسیز، نقد بیر بیرینه شکلک تعارف الیرز 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ بابا یورولمیاسیز، نقد بیر بیرینه شکلک تعارف الیرز عله اونو ده سلااااام باجیلار قارداشلار..دوسلار:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ عله اونو ده سلااااام باجیلار قارداشلار..دوسلار:hapydancsmil: سلام بوغدا ائله نمنه دئسین باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ سلام سلامیوخ بابا من آرام اوشاغام یاشا گوزل کئفین؟ اللهی فیتیله پیچ بشید یکم بخندیم فیتیله پیچ کردیم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ وارام دا سن نینیسن؟کشل یورولدی گئددی نه منه؟ 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ بابا یورولمیاسیز، نقد بیر بیرینه شکلک تعارف الیرز بذا ترجمه کنم: ایشون میگن نقد و ول کردید نسیه کار میکنید جای شکلک حرف بزنید دیگه 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ نه منه؟ بازم متوجه نشدی!!!!؟؟؟؟ وارام دا سن نینیسن؟ ( هستم دیگه شما چیکار میکنید؟) کشل یورولدی گئددی ( احتمالا کشل رو متوجه شدی خسته شد رفت) 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ بازم متوجه نشدی!!!!؟؟؟؟ وارام دا سن نینیسن؟ ( هستم دیگه شما چیکار میکنید؟) کشل یورولدی گئددی ( احتمالا کشل رو متوجه شدی خسته شد رفت) از این به بعد تو ترجمه کن برام 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ بذا ترجمه کنم: ایشون میگن نقد و ول کردید نسیه کار میکنید جای شکلک حرف بزنید دیگه :ws28: خیلی خوب بود ...داری یاد میگیری... باید صحبت کنم پایان دوره ات مدرک بدن شاید تو کسری خدمتت کمک کنه....:ws28: نه بابا گفتم ، (خسته نباشید،چقدر بهم شکلک تعارف میکنید) حالا ببین چقدر به اون چیزی که تو گفتی ربط داشت... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ :ws28:خیلی خوب بود ...داری یاد میگیری... باید صحبت کنم پایان دوره ات مدرک بدن شاید تو کسری خدمتت کمک کنه....:ws28: نه بابا گفتم ، (خسته نباشید،چقدر بهم شکلک تعارف میکنید) حالا ببین چقدر به اون چیزی که تو گفتی ربط داشت... خب بالاخره منظورمو رسوندم دیگه سخت نگیر باجی 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ فیتیله پیچ کردیم فیتیله پیچ بشید بگو آمین 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ :gnugghender::gnugghender::spiteful::2i1d1co: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ :gnugghender::gnugghender::spiteful::2i1d1co: :ws38::ws38::ws38::ws38::ws38: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ :ws38::ws38::ws38::ws38::ws38: :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده