Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ ياشاسين شاهسونلر توهم ترکی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ خوبه فک کردم فحش دادی :ubhuekdv133q83a7yy7من فحش نمیدم 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ کی گفته استاد منه:icon_razz: همین که دارن بهتون ترکی اموزش میدن استادن دیگه ... 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ :ubhuekdv133q83a7yy7من فحش نمیدم یکی اون نیم چه منو بیاره (قمه) 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ همین که دارن بهتون ترکی اموزش میدن استادن دیگه ... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ یکی اون نیم چه منو بیاره (قمه) :icon_pf (95)::Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ توهم ترکی ؟ بلههههههههههههههه اونم از نوعه شاهسونش تو كه بلد نيستي اينجا چكار ميكني؟ 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ همین که دارن بهتون ترکی اموزش میدن استادن دیگه ... فقط چماغ زنی بلده یاد بده 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ :icon_pf (95)::Ghelyon: :spiteful: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ بلههههههههههههههه اونم از نوعه شاهسونشتو كه بلد نيستي اينجا چكار ميكني؟ عزیزم شاهسون یوخ السون گورمدین شاهگلی اولوپ الگولی گورمدین 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ بلههههههههههههههه اونم از نوعه شاهسونشتو كه بلد نيستي اينجا چكار ميكني؟ اومدم ازتون یاد بگیرم 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ فقط چماغ زنی بلده یاد بده نه دیگه شما بیشتر به درس توجه کنید مجبور نمیشه از این کار استفاده کنه... 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ اومدم ازتون یاد بگیرم الان يه جمله بگو ببينم 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ اومدم ازتون یاد بگیرم سلام کشل باز اومدی؟ 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ عزیزم شاهسون یوخ السون گورمدین شاهگلی اولوپ الگولی گورمدین اقا چخ سخت دانيشري من بيرزين بيلمرم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ اقا چخ سخت دانيشري من بيرزين بيلمرم hgfdv jv;d dhoad h,[alldsk:w58: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ نه دیگه شما بیشتر به درس توجه کنید مجبور نمیشه از این کار استفاده کنه... استفاده کنه این بلا سرش میاد 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ الان يه جمله بگو ببينم سنی چوخ سویرم نمیدونم چی گفتم معنی کنه یکی 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ سلام کشل باز اومدی؟ کشل خودتی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ به به آدم استادش رو میزنه آخه؟؟؟؟ واقعا که ...:vahidrk: باجی ویر بیلسین:hapydancsmil: ياشاسين شاهسونلر یاشاسین:hapydancsmil: :spiteful::spiteful: سلوم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده