آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ نهههههههههههه خیلی بدی باید با چماغ بزنمت:vahidrk: گفتم خوبم من یاخجیام 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ گفتم خوبم من یاخجیام این شکلکارو از کجا میاری خیلی آسن 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ این شکلکارو از کجا میاری خیلی آسن از اینجاخیلیم خوبن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ از اینجاخیلیم خوبن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیوونه خب تعریف کردم دیگه :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ دیوونه خب تعریف کردم دیگه :vahidrk: برو اوندا ساغولون(اون موقع ممنون) این کلمه های آسونو یاد بگیرید ترجمع میکنم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ برو اوندا ساغولون(اون موقع ممنون)این کلمه های آسونو یاد بگیرید ترجمع میکنم افعال سخت و پیچیده ای دارینا... یاخج 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ افعال سخت و پیچیده ای دارینا... یاخج یاخجی یعنی باشه ساغولون به معنای تشکر هستش یعنی ممنون شیرینه سخت نیست 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ یاخجی یعنی باشهساغولون به معنای تشکر هستش یعنی ممنون شیرینه سخت نیست خب من نخواستم که بگم باشه خواستم بگم "باش" پس میشه یاخج 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ خب من نخواستم که بگم باشه خواستم بگم "باش" پس میشه یاخج چرا تحریف میکنید زبان نازنین مارونیه تحریف ائلیسیز بیزیم ناز دیلیمیزی 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ آت آلاخداگه بی گؤن قرار قویاخ گئداخ میناخ آتلارا وارسان؟ وارام ولی بایرامنان سورا ...بیده کی فیکر الیسن اوردا گویالار بیز میناخ آتا؟؟؟ فیکر الیرم او یاخچی آتلارا مینه بولمریخ چون صاحب لری وار...احتمالا بیزه 100 تومن نیخ آتلاردان گورسده لر..... 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ وارام ولی بایرامنان سورا ...بیده کی فیکر الیسن اوردا گویالار بیز میناخ آتا؟؟؟ فیکر الیرم او یاخچی آتلارا مینه بولمریخ چون صاحب لری وار...احتمالا بیزه 100 تومن نیخ آتلاردان گورسده لر..... اولسون بایرامنان سورا گئداخهن بابا بیاز پول وئروخ مینلروخدایالوارسینلاربا 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ چرا تحریف میکنید زبان نازنین مارونیه تحریف ائلیسیز بیزیم ناز دیلیمیزی دوس میدارم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ فریـماه بالام هارداسان قیزیم ! 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ فریـماه بالام هارداسان قیزیم ! چی 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ چی گفتـم بچم فریماه کجایی دخترم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ گفتـم بچم فریماه کجایی دخترم باز دم شما گرم ترجمه میکنی این باجی آرتاش فقط بلده دس بندازه منو :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ باز دم شما گرم ترجمه میکنی این باجی آرتاش فقط بلده دس بندازه منو :vahidrk: وا آرتاشی هم که بالا واستون ترجمه کرده عـه ! 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ وا آرتاشی هم که بالا واستون ترجمه کرده عـه ! یه دونه ترجمه میکنه ده تا پشتم میگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ دوس میدارم مگر سویماغادی_مگه به دوست داشتنه):vahidrk: فریـماه بالام هارداسان قیزیم ! سلوم بویوح مامان باز دم شما گرم ترجمه میکنی این باجی آرتاش فقط بلده دس بندازه منو :vahidrk: :vahidrk: وا آرتاشی هم که بالا واستون ترجمه کرده عـه ! گئنه سن باجی یاشا یه دونه ترجمه میکنه ده تا پشتم میگه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده