blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ قاقا ماقا آلارسان بالان اولسام؟ نه قاقا ماقاسی دا با دیشلرین خاراب اولار ساغول جینگیلی بالام ! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ نه قاقا ماقاسی دا با دیشلرین خاراب اولار ساغول جینگیلی بالام ! آز سوسوز ساخلیجاخساندا دئنن 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ آز سوسوز ساخلیجاخساندا دئنن یو به یدیدجیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ یو به یدیدجیم بالان اولمارامهاااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ نئچه گره وئرم من؟نمندن اوزاخلاشمیاخ؟ بولمورم....:icon_pf (34): اینصاف .... 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ بولمورم....:icon_pf (34):اینصاف .... اولمیه ایستیسن او بیر میلیونلاوغی آلاخ؟بابا اونا مینه بولمروخ هااااااااااااااااااااااا مالی لحاظدان انصافدان اوزاخحلاشمیاخ؟یا ترکی یازماخدا؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ بالان اولمارامهاااااااااااااااااااااااا من اولوم گل بالام اول 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ اولمیه ایستیسن او بیر میلیونلاوغی آلاخ؟بابا اونا مینه بولمروخ هااااااااااااااااااااااامالی لحاظدان انصافدان اوزاخحلاشمیاخ؟یا ترکی یازماخدا؟ او که رنگی اله دیم بولمدیم نمه نه دی... منظورم این بود که انصافا ترکی نوشتن هم کار سختیه.... 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ من اولوم گل بالام اول قاقا آل بالان اولوم او که رنگی اله دیم بولمدیم نمه نه دی...منظورم این بود که انصافا ترکی نوشتن هم کار سختیه.... میلیونلوغییعنی یک میلیونی اما قشه دی آتی نینیاخ هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ میلیونلوغییعنی یک میلیونی اما قشه دی آتی نینیاخ هستی؟ نینیاخ؟! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ نینیاخ؟! آت آلاخداگه بی گؤن قرار قویاخ گئداخ میناخ آتلارا وارسان؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ آت آلاخداگه بی گؤن قرار قویاخ گئداخ میناخ آتلارا وارسان؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ میخوای سر کشلمو بخوری؟ یوخ بابا اوز دردیزه دیر ( به درد خودتون میخوره) 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ یوخ بابا اوز دردیزه دیر ( به درد خودتون میخوره) خعلیم دلت بخواد انقد خاطرخواه داره 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ خعلیم دلت بخواد انقد خاطرخواه داره اصلانم دلم نمیخواد:84eb3ampc0vsywihe0iکشل 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ اصلانم دلم نمیخواد:84eb3ampc0vsywihe0iکشل باجی بد شدیا 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ نه قردش بد نیستم نهههههههههههه خیلی بدی باید با چماغ بزنمت:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده