آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ من یازموشدوم گلین شهریزدن دیون هامی البیر تیریزلیدی میانا مراغا عجب شیر یوخدی اسکو خسروشهر سهند لایجان یوخدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تبریزلیم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ من تبریزلیم اصیل :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ اصیل :icon_pf (34): اگر جدی بررسی ائلساخ هشترودیمیشلر شجره نامه دییرمها 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ اگر جدی بررسی ائلساخ هشترودیمیشلر شجره نامه دییرمها هشترودولار مخ دولار کللی دی لر سن نیه به اولمامیسان 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ اگر جدی بررسی ائلساخ هشترودیمیشلر شجره نامه دییرمها اولش ینی اگه جدی بررسی کنی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ اولش ینی اگه جدی بررسی کنی آفری داری پیشرفت می کنی زبان خودتو خوب میفهمی این یعنی20:ws3: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ هشترودولار مخ دولار کللی دی لر سن نیه به اولمامیسان ائله منده مخامداآخی منی هئچ تانیسیز دیسیز اولمامیشامبابا من نئچه ایلجان فرار مغزها اولاجاغام با اولش ینی اگه جدی بررسی کنی آره درسته اما خیلی کار شاقی نکردیدا تابلو بود 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ آفری داری پیشرفت می کنی زبان خودتو خوب میفهمی این یعنی20:ws3: سخت بودا 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ ائله منده مخامداآخی منی هئچ تانیسیز دیسیز اولمامیشامبابا من نئچه ایلجان فرار مغزها اولاجاغام با آره درسته اما خیلی کار شاقی نکردیدا تابلو بود بابا خعلی سخت بود دورین دورین گدک 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ ائله منده مخامداآخی منی هئچ تانیسیز دیسیز اولمامیشامبابا من نئچه ایلجان فرار مغزها اولاجاغام با آره درسته اما خیلی کار شاقی نکردیدا تابلو بود الله المسون فرا مغز اولاسان بیز ننییاغ اوندا؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ سخت بودا اییت کالیش اولارسان ساغ اول 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ بابا خعلی سخت بود دورین دورین گدک آره جان موهای نداشته تونهارا ایشالله؟ الله المسون فرا مغز اولاسان بیز ننییاغ اوندا؟ سیزده فرار مغز اولوندا به 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ آره جان موهای نداشته تونهارا ایشالله؟ سیزده فرار مغز اولوندا به گدک کنم واسه شام 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ آره جان موهای نداشته تونهارا ایشالله؟ سیزده فرار مغز اولوندا به مندن گچیپ گوجالمیشام قیزیم منی موزه لوبرا یولالار 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ گدک کنم واسه شام گدیم شاما ترجمه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ گدک کنم واسه شام گدک کنم دیگه چه صیغه ای هستما میگم(گئدیم شاما)نوش جان بفرمایین مندن گچیپ گوجالمیشام قیزیم منی موزه لوبرا یولالار نیه نئچه یاشیز وار بیه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ گدیم شاما ترجمه گدک کنم دیگه چه صیغه ای هستما میگم(گئدیم شاما)نوش جان بفرمایین نیه نئچه یاشیز وار بیه ااااااا ایراد نگیرین همونه دیگه فرقی نداره که 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ ااااااا ایراد نگیرین همونه دیگه فرقی نداره که آره بابا همونه مثلا 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ آره بابا همونه مثلا تیکه ننداز باجی:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ تیکه ننداز باجی:vahidrk: شما نرفتین شام؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده