a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ باجی یاواش یاواش شوک وارد ائلیجاغام پس حاواسن اولسون بو شوکلرین چوخ دا شدید اولماسین:ws28: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ پس حاواسن اولسون بو شوکلرین چوخ دا شدید اولماسین:ws28: چشم باجی 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ چشم باجی اینو فهمیدم:hapydancsmil: یعنی چشم خواهر.....:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ اینو فهمیدم:hapydancsmil: یعنی چشم خواهر.....:hapydancsmil: یعنی به مغزتون فشار اومداآفرین میخواستم کم کم امیدوار بشم که زدید ناامیدم کردید 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ یعنی به مغزتون فشار اومداآفرین میخواستم کم کم امیدوار بشم که زدید ناامیدم کردید 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ اقا گولمکی گد آرتاشن جوابن تاپ:gnugghender: گد گور زهلم گدمیش نه اولور؟ 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ اینو فهمیدم:hapydancsmil: یعنی چشم خواهر.....:hapydancsmil: یعنی به مغزتون فشار اومداآفرین میخواستم کم کم امیدوار بشم که زدید ناامیدم کردید خیلی خوب بود هرشب دارید پیشرفت میکنید.... :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ یاشاسین آنا دیلیمیز(تورکی):hapydancsmil:یاشاسین گندمی من؟عایا من لولو میباشم؟ منه رشوه وئریسن قیزززززززززززززززز سنکی وکیلسن به آخی یاشا آرتاش باجیم...رشوره دییر کی باجی بیر دانا ناقابل هدیه دی خودتون گفتید بچگیا شلوغی میکردین به من شهاصلا بگید ببینم زهلم گتمیش یعنی چی؟ :ws28::ws28:زهلم گتمیش:ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ یاشا آرتاش باجیم...رشوره دییر کی باجی بیر دانا ناقابل هدیه دی :ws28::ws28:زهلم گتمیش:ws28: باجی ساغول آتیمی تئز وئر بیلمه 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ باجی ساغول آتیمی تئز وئر بیلمه گوزوم اوسته:ws28: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ تبریزه قار یاغدی ؟ من تهراندایام بو نا بیر ایش گوراخhttp://www.noandishaan.com/forums/th...ml#post1378040 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ دبـــیــــری قهرمان لیگ فوتسال اولدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ دبـــیــــری قهرمان لیگ فوتسال اولدی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تبریک دیرم 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ ساغول یاشا خواهش الیرم باجی تورکی اورگدمیسن بویون؟ فیکر الیرم علی آقا گدیب سوالون جوابن تاپا یوخدی:ws28: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ خواهش الیرمباجی تورکی اورگدمیسن بویون؟ فیکر الیرم علی آقا گدیب سوالون جوابن تاپا یوخدی:ws28: من اوزوم شاگردم بابا هله اما بو علی آقایا بیر چتین کلمه لر اورگدیم گئدیب معنیسین تاپا بولمسینلر بیاز گولاخ 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ من اوزوم شاگردم بابا هلهاما بو علی آقایا بیر چتین کلمه لر اورگدیم گئدیب معنیسین تاپا بولمسینلر بیاز گولاخ شاگرد ندیر؟سن بیزیم باشیمزن تاجیسن منده وارام چتین کلمه لرده منیم ده اوستومده حساب گد 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ من اوزوم شاگردم بابا هلهاما بو علی آقایا بیر چتین کلمه لر اورگدیم گئدیب معنیسین تاپا بولمسینلر بیاز گولاخ شاگرد ندیر؟سن بیزیم باشیمزن تاجیسنمنده وارام چتین کلمه لرده منیم ده اوستومده حساب گد 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ شاگرد ندیر؟سن بیزیم باشیمزن تاجیسنمنده وارام چتین کلمه لرده منیم ده اوستومده حساب گد ائله سنین جانینان والله شاگردممنیم اوزومون دستور زباندا دقت ائلسن غلط املایم اولور عه لاپ قشه بیر ایکیدا چتین کلمه بورا گوی علی آقا گلنده معنی ائلسین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده