Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ آرتاش هارداسان بوردا هامی فارسی دانیشیر 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ آرتاش هارداسان بوردا هامی فارسی دانیشیر منم ایستمیردیم فارسی دانیشام تقصیر بو علی آقا دا دی بیزی مجبور الدی فارسی دانیشام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ منم ایستمیردیم فارسی دانیشام تقصیر بو علی آقا دا دی بیزی مجبور الدی فارسی دانیشام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :ws28: آرتاش دان هامی گورخورا باجی ناراحات اولما شوخلوخ الدیم...علی آقا اینان دا ترکی دانیش گوی مجبور اولسونن ترکی اورگشسین 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ :ws28: آرتاش دان هامی گورخورا باجی ناراحات اولما شوخلوخ الدیم...علی آقا اینان دا ترکی دانیش گوی مجبور اولسونن ترکی اورگشسین بعله منم گورخرام.... بو گجه گلسه بورانا بوجور گورسه آت دا ورک بیلسونه باغیشلاماز... یاخچی بونان سورا ترکی دانیشارام... ( ولی اول گورک بیر نفر یازماقینی اوزومه اورگده... چوخ چتین دی...) 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ چشم فیکر الیرم بوغدا یاخجی اولا ترکی یاخجدی دانشاخ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ آرتاش هارداسان بوردا هامی فارسی دانیشیر منم ایستمیردیم فارسی دانیشام تقصیر بو علی آقا دا دی بیزی مجبور الدی فارسی دانیشام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :ws28: آرتاش دان هامی گورخورا باجی ناراحات اولما شوخلوخ الدیم...علی آقا اینان دا ترکی دانیش گوی مجبور اولسونن ترکی اورگشسین بعله منم گورخرام.... بو گجه گلسه بورانا بوجور گورسه آت دا ورک بیلسونه باغیشلاماز... یاخچی بونان سورا ترکی دانیشارام... ( ولی اول گورک بیر نفر یازماقینی اوزومه اورگده... چوخ چتین دی...) :ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ چشم فیکر الیرم بوغدا یاخجی اولا ترکی یاخجدی دانشاخ هر نجور راحت سن گوزل باجیم :ydm47612zsesgift969 :ws28: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ باو منو اینجوری نبینیناااامن همچین بیق بیق هم نیستم مثلا اعداد: بیر ایکی اوش درد بش آلتی یدی سکیز دوقوز اون غلط املایی زیاد داره یعنی تلفظن امااااااااااااااا برا اینکه تشویق بشید حال گیری نمیکنمبالکن خونه هم جای شلوغ کاری نیستمادر شمارو من دیدم داشتن از دست شما فرار میکردن چوخ ساغول آرتاش جان دا چوخ سویندیم کی سیزی تاپمشام احساس الیرم دا تک دییرمیاشاسین آذربایجان اوشاخلاری یاشاسیننننننننننن:hapydancsmil: چوخ خوش گلمیسن سوینروخ بورادا باش وراسان 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ آرتاش هارداسان بوردا هامی فارسی دانیشیر خوب بیدا تنبیه قویاخ هرکس فاس دانیسا گره گلن دفعه بیدانا گؤزل تورکی شعر یا داستان یا بایاتی تاپا بورا قویا :ws28: آرتاش دان هامی گورخورا باجی ناراحات اولما شوخلوخ الدیم...علی آقا اینان دا ترکی دانیش گوی مجبور اولسونن ترکی اورگشسین آرتاش خوخاندی بیه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ آقا ینی چی همش فارسی حرف میزنین؟؟ آذری را پاس بداریم یاشاسین آنا دیلیمیز(تورکی):hapydancsmil:یاشاسین گندمی علی آقا هم متوجه میشن آذری؟؟؟ دوز دیرسن ... آرتاش بیلسه بیزی اولدورر... من؟عایا من لولو میباشم؟ مجبوره یاد بگیرهآرتاشا بیر دانا آت ویررم یادینان گدر منه رشوه وئریسن قیزززززززززززززززز سنکی وکیلسن به آخی 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ یاشاسین آنا دیلیمیز(تورکی):hapydancsmil:یاشاسین گندمی من؟عایا من لولو میباشم؟ منه رشوه وئریسن قیزززززززززززززززز سنکی وکیلسن به آخی آرتاش جان باغیشلا باجی...:icon_gol: قول وررک دا تکرار اولمیا... :ws28: قیز بو سوزلر ندی دیرسن!!!!سن فرشته سن عزیزیم... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ آرتاش جان باغیشلا باجی...:icon_gol: قول وررک دا تکرار اولمیا... :ws28: قیز بو سوزلر ندی دیرسن!!!!سن فرشته سن عزیزیم... عه نمنه بغیشلیم نه اولدوکییاخجی تهران سنین بغیشلدیم هن بابا بولورم هانچی فرشته منظوردوندی 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ غلط املایی زیاد داره یعنی تلفظن امااااااااااااااا برا اینکه تشویق بشید حال گیری نمیکنمبالکن خونه هم جای شلوغ کاری نیستمادر شمارو من دیدم داشتن از دست شما فرار میکردن یاشاسیننننننننننن:hapydancsmil: چوخ خوش گلمیسن سوینروخ بورادا باش وراسان 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ خودتون گفتید بچگیا شلوغی میکردین به من شه اصلا بگید ببینم زهلم گتمیش یعنی چی؟ 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ عه نمنه بغیشلیم نه اولدوکییاخجی تهران سنین بغیشلدیمهن بابا بولورم هانچی فرشته منظوردوندی اااااااا دوز دیرسن... الان تهران منیم کیدی.... او گوزل فرشته لر دن من شیطان ایستمیردیم دیم اوزون یادما سالدینا 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ خودتون گفتید بچگیا شلوغی میکردین به من شهاصلا بگید ببینم زهلم گتمیش یعنی چی؟ آهههاان معنی دقیقی تو فارسی نداره یه چیزی تو مایه های زهر مار 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ خودتون گفتید بچگیا شلوغی میکردین به من شهاصلا بگید ببینم زهلم گتمیش یعنی چی؟ :ws28: چتین سوال سوروشما بیلسینن... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ اااااااا دوز دیرسن... الان تهران منیم کیدی.... او گوزل فرشته لر دن من شیطان ایستمیردیم دیم اوزون یادما سالدینا ته سنیندی با اینان بالا منیمده فکریمنن کئشدی فقط آهههاان معنی دقیقی تو فارسی نداره یه چیزی تو مایه های زهر مار نه بابا هر زهری زهر مار نیست کهبرید پیداش کنید دیگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ :ws28:چتین سوال سوروشما بیلسینن... باجی یاواش یاواش شوک وارد ائلیجاغام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده