spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ ساغول آقا سجاد ایشاله سوز ده گلر سیز تهرانا منه قوناق یاشا گوزل قیز الاهدان ایری بیر شی ایسته منیم خانیمیم تهرانلی دی تز تز گلرم تهرانا 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ یاشا گوزلقیز الاهدان ایری بیر شی ایسته منیم خانیمیم تهرانلی دی تز تز گلرم تهرانا عیبی یوخ خانومینن تشریف گتیروز..گوزلروم اوسته منی قوناغدان گور خوداسان 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ سلوم منده شیرینی سلام گوزل باجیم.. شیرینی ورن گاچدی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ سلام گوزل باجیم..شیرینی ورن گاچدی به منه وئرمیسیز؟مرگ بر آمریکا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ به منه وئرمیسیز؟مرگ بر آمریکا والا من شیرینی وئرمیرم آقا سجاد سوزون سالدی قاچدی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ والا من شیرینی وئرمیرم آقا سجاد سوزون سالدی قاچدی اولسوندا نینیاخ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ اولسوندا نینیاخ :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ باجی بیر دانا تورکی شعر اورگشمیشم من عاشیقم خلخالا عوز ده دییپ خال خالا سومیشدیم عوزوم آلام سِومَمیشدیم خالخ آلا لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ باجی بیر دانا تورکی شعر اورگشمیشم من عاشیقم خلخالا عوز ده دییپ خال خالا سومیشدیم عوزوم آلام سِومَمیشدیم خالخ آلا :ws28::ws28::ws28:یانی گولدومهاااااااااااااااااااااااااقشه دی یاشا 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ :ws28::ws28::ws28:یانی گولدومهاااااااااااااااااااااااااقشه دی یاشا ساغول:ws28: 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ باجی بیر دانا تورکی شعر اورگشمیشم من عاشیقم خلخالا عوز ده دییپ خال خالا سومیشدیم عوزوم آلام سِومَمیشدیم خالخ آلا آفرین چوخ یاخچیدی... :ws28::ws28: گنه بو شعرلردن اورگردین بیزده دی... :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ آفرین چوخ یاخچیدی... :ws28::ws28: گنه بو شعرلردن اورگردین بیزده دی... :ws28::ws28: گوزوم اوسته 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ ساغول دمین ایسته بیدا سوال دوست آشینازدا بهشتی تهران دانیشکاهیندا درس اوخیئن وار؟ یا درس وئرن؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ اوشاخ لار گئتدی لر تعطیلاتا کیم بیلیر تعطیل تورکی جا نئه اولور؟ یا اصلا تعطیل واریداتی کلمه دی؟ با فاس کلمه سی دئه؟:coffee: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ ساغول دمین ایسته بیدا سوال دوست آشینازدا بهشتی تهران دانیشکاهیندا درس اوخیئن وار؟ یا درس وئرن؟:JC_thinking: بیدانا واریدی دانشگاه بهشتی ده درس اوخیردی ..اما درسی گوتاروب..نجه قارداش؟؟؟ اوشاخ لار گئتدی لر تعطیلاتا کیم بیلیر تعطیل تورکی جا نئه اولور؟ یا اصلا تعطیل واریداتی کلمه دی؟ با فاس کلمه سی دئه؟:coffee: من که بیلمیرم..اما سوروشارام شاید اولا 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ بیدانا واریدی دانشگاه بهشتی ده درس اوخیردی ..اما درسی گوتاروب..نجه قارداش؟؟؟ من که بیلمیرم..اما سوروشارام شاید اولا بیدا تست واریمیده کی او دانشگاه دا گئلئک توتام ایستیردیم هماهنگ الئماندا یاردیم اتسین بیلئمه بی ایکی دا دا سوال سوروشسون بیلئمه یاشا دا ساغول... 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۲ یاشاسینننننننننننننننننن تیراختوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده