Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ آخرین بارکی هامی قول وئردی گله دا گئدیلر دالارینادا باخمادیلار باجی آتیم یوخدوکی هن هامی گاچدی نیا بابا ایکی دانا آت آلدیم سنه...نیلدون اولاری؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ هن هامی گاچدی نیا بابا ایکی دانا آت آلدیم سنه...نیلدون اولاری؟؟؟ هن اولاری دیسین اولاری عکسدی مینمیرمکی اوستلرینه 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ هن اولاری دیسین اولاری عکسدی مینمیرمکی اوستلرینه سسین چیخادما عله اولار دا یاخچیدی:ws28: ایشاله تز آلار سان 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ سسین چیخادما عله اولار دا یاخچیدی:ws28: ایشاله تز آلار سان باجی هیسادان یاخجیدی 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ نخبردی بورا سلوم مینایی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ ساغلیخ سلامتی الله ها شُکر سلوم مینایی:hapydancsmil: سلوم منیم باجیلاریم یاخچی سوز؟ نخبر؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ الله ها شُکر سلوم منیم باجیلاریم یاخچی سوز؟ نخبر؟ ساقول سنی گوردوک بهتر تر اولدک 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ الله ها شُکر سلوم منیم باجیلاریم یاخچی سوز؟ نخبر؟ یاشا من یاخجیام ین نجورسن؟نه خبرلر؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ ساقول سنی گوردوک بهتر تر اولدک ساغولسون زهرا باجیم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ ساغولسون زهرا باجیم :icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ سلام عزیز دوسلار... باجیلار بو آتلارین قضیسی ندی؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ سلام عزیز دوسلار...باجیلار بو آتلارین قضیسی ندی؟؟؟؟ سلام گوزلیم... والا من باجیلاریما آت آلمیشدیم اولارین حالین سوروشوردوم.. سن ده آت سویسن سنه ده آلیم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ بویون ساهات 10 سحر یتیشدیم تبریزه. دونن گجه ساهات 11 ده گج تهران نان یولا توشموشدیم. ساهات 12 دا گتدیم استادیوماا تا ساهات 7 گلدیم اوه ه. دوردان پادیرام.. گدیم یاتیم. گجه ز خیر. 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ سلام گوزلیم...والا من باجیلاریما آت آلمیشدیم اولارین حالین سوروشوردوم.. سن ده آت سویسن سنه ده آلیم؟؟ اهااااااااااااااان بیلدیم... اگه زحمت اولمسا سیزه ، بله ... 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ اهااااااااااااااان بیلدیم...اگه زحمت اولمسا سیزه ، بله ... چششششششششم گوزوم اوسته سویسن باجی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ آخییییییییییییییییییییییی گونه قشنگدی...:hapydancsmil: ممنون گوزلیم... هاردان بیلیردین که من آق ینی استیرم؟؟!!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ آخییییییییییییییییییییییی گونه قشنگدی...:hapydancsmil:ممنون گوزلیم... هاردان بیلیردین که من آق ینی استیرم؟؟!!؟؟ اصولا قیزلار آق آت سویللر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده