hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۲ سالام آذربایجان هستی سی هامیا آلمیشام..اله تای آلمیشام ساواشمیاسوز بودا سنون سویسن باجی یا رنگین دئیشیم؟ ساغول بوغدا جان...یاشاسین یولداش..... من قهوه ایسین ایستیرم ایه اولسا.... آرتاشین کی آغ دی.. اوندا ایکی دانا آتیمیز اولار....:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ ســلام نه گوزل بالاخره همشهری تاپدیـم !:hapydancsmil: همشهری واردی حله خدمتده واریخ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۲ خوش گلمیسیز آفرینننننننننننن بوغدا بالیه چوخ ساغول جانیم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ باجی آتا مینمَیسن؟ دوزون سوزی باشارمیرام 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ دوزون سوزی باشارمیرام اورگشَر سن..نا امید اولما منده باشارمیرام 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ اورگشَر سن..نا امید اولمامنده باشارمیرام بیاز باشارامها اما بو آت دیل بولمور اذیت ائلیر با 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ بیاز باشارامها اما بو آت دیل بولمور اذیت ائلیر با آتی گوجاخلا...بیراز دانیش ..گور دردی نَمه ندی؟ شاید آرواد ایستیر.. 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ آتی گوجاخلا...بیراز دانیش ..گور دردی نَمه ندی؟شاید آرواد ایستیر.. یا ابرفرضیوخ بالامسان من آت زاد ایستمیرم 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ یا ابرفرضیوخ بالامسان من آت زاد ایستمیرم نجه اولار..بیر دانادا ماده آت آلاریک گویاریک یانینا 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ نجه اولار..بیر دانادا ماده آت آلاریک گویاریک یانینا یوووووووووو یماخلارین هاردان تاپیم وئریمیونجا باهادی 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ یوووووووووو یماخلارین هاردان تاپیم وئریمیونجا باهادی عیبی یوخدور..باهم شریک ساخلیاریک 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ عیبی یوخدور..باهم شریک ساخلیاریک پس یونجاسین سن وئر ات منیم 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ پس یونجاسین سن وئر ات منیم قبول...یامان انصافلی معامله ایلدوک 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ قبول...یامان انصافلی معامله ایلدوک هن به هامی منه دیر بتر منصف آدمسان سنکی اوزون حقوق اوخوسان قبول ائلدین 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ هن به هامی منه دیر بتر منصف آدمسان سنکی اوزون حقوق اوخوسان قبول ائلدین ای جان منصف باجیما قوربان کسرم من 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ ای جانمنصف باجیما قوربان کسرم من یاشاسین بوغدا بالام:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ یاشاسین بوغدا بالام:hapydancsmil: یاشا آرتاش باجیم باجی اوشاغلاردان نیا خبر یوخدور؟ سید گیل هارا گئدیپ..هستی باجی..آیری باجیلار هاردادی 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ یاشا آرتاش باجیمباجی اوشاغلاردان نیا خبر یوخدور؟ سید گیل هارا گئدیپ..هستی باجی..آیری باجیلار هاردادی والا اویون هامیسی قول وئردیلر بورانی بوش گویمویالارهستی درسه باخیر اونا خاطیر گلمیر آقا مهدی خبریم یوخدی آقا عباسدا همچنین سارادا بولمورم کلا دوزون سوزی هئکسدن خبریم یوخدیاما ناملدلر قول وئرمیشدیلرهاااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده