S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ قبلآ دلم می گرفت می رفتم شبستانه می خندیدم حالا اینجا من که بیلمیرم سیز نم دیریز 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ مین دانا دئیرم بلکه بیرینی راضی اولدی تبریز ترکی ام سوز نجه هستی جان؟ چوخ گوزل ....لاپ یاخچی ایش گوروسن ..فقط ددیم کیمی حواسین اولسین بیردن آتلارین بیرین گوتوروپ گاشماسین...پیاده گدسین .... منده تبریز لی میباشم.... سلام... خوشالیزا خداوکیلی... سلام ....آقا مهدی یوخسوز چوخداندی.... منیم خوشالیما یا سیزین خوشالیزا کی ایستیسیز آت آلاسیز ...؟؟؟ تئزدا آلینگویارسیز یزده گلاخ اورگشاخ؟ سلوم هستی سنده آت سویرسن؟نه قشه کئفین اولسون من اینیجان مین ممیشم آت اوستونه اولسون گه پول گویاخ آلاخ آقا مهدی دیلر کی بی تومنخ آت آلساز زپرتیدی مین ماخ اولماز گره 10میلیونلوخ آلاخ ایول هوش باش ونا دیلر بااولار منده سنین ایده وی ایشلدم؟ بلی آرتاش ...منیمده آت اوچون اوره یانقیسی واریمدی.... ایندی که بِلَ دی آقا مهدی 10 میلیونلوخ آتی آلار ،بیز ده میننوخ گوراخ نه جور دی....سورا 2 میلیوننوغون آللوخ.... عه گندم دا وار اولار 3 میلیونا جان آلاخ....:hapydancsmil: ایندی یازیخ دییر اصلن آت آلمییاجاغام ..... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بلی آرتاش ...منیمده آت اوچون اوره یانقیسی واریمدی.... ایندی که بِلَ دی آقا مهدی 10 میلیونلوخ آتی آلار ،بیز ده میننوخ گوراخ نه جور دی....سورا 2 میلیوننوغون آللوخ.... عه گندم دا وار اولار 3 میلیونا جان آلاخ....:hapydancsmil: ایندی یازیخ دییر اصلن آت آلمییاجاغام ..... پس همدردوخوای دده:icon_pf (34): هئچ آقا مهدینین آت اولمیجاخکی قراردی خانیمینا وئرهائله کی گورمها گلجاخلار بیزیم 3میلیونلوخ آتیمیزی آلالاریازیخ هستی دیرم ایندی ائلیه بیلمها بیر میلیون وئرم اولماسا سنده بی تومن جور ائله آلاخبوجور اولماز بتر آرزیمیز وار 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ قبلآ دلم می گرفت می رفتم شبستانه می خندیدم حالا اینجامن که بیلمیرم سیز نم دیریز سلوم آرزوترکی بلدی دیگهاگه بلد نیستی به چی میخندی پس 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ قبلآ دلم می گرفت می رفتم شبستانه می خندیدم حالا اینجامن که بیلمیرم سیز نم دیریز کلک سن بیلمیسن بیز نه دیوروخ؟ منده گلمیشم اورگنم..گه باهم اورگنک 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ پس همدردوخوای دده:icon_pf (34):هئچ آقا مهدینین آت اولمیجاخکی قراردی خانیمینا وئرهائله کی گورمها گلجاخلار بیزیم 3میلیونلوخ آتیمیزی آلالاریازیخ هستی دیرم ایندی ائلیه بیلمها بیر میلیون وئرم اولماسا سنده بی تومن جور ائله آلاخبوجور اولماز بتر آرزیمیز وار 1 تومننیخ آت یوک آپاران اولار ،مینماخ دردینه دَیمز.... ولی یاخچی فیکر دی ...چوخ دا خوش گچر باهم گدروخ تمرین الیروخ.... اله بیر منیم کنکوریم یوخدی .....بورانی نیه یولاسالدوز ...گویمور من گدم.... 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سن الله منه هئچ یاراشیر؟ دا هشدا اله مظلوم جانیان ها ! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ 1 تومننیخ آت یوک آپاران اولار ،مینماخ دردینه دَیمز.... ولی یاخچی فیکر دی ...چوخ دا خوش گچر باهم گدروخ تمرین الیروخ.... اله بیر منیم کنکوریم یوخدی .....بورانی نیه یولاسالدوز ...گویمور من گدم.... دیسن کنکوروی وئر 5تومن سن گوی 2تومن منکاملا عادلانه دی قشه اولارهاااااااااااااااااااا گه بیدا آلاخ بیر بیریمیزه اورگدروخدا ائله جانینان سن گئد درسیوی اوخیتصمیم توتموشوخ همیشه فعال گالا بورا هاواخ گلسن بورا فعالدیگئد بئکار وقتلری گه بوردا آتدان دانیشاخ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یاخچی قبول بیلمیرم معنی سین..آرتاش دان اورگشدیم آبریم گتدی تبریزلیلر بیلوه دیردا بیلوه یانی به تو عله منده سنون تایووام 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ دا هشدا اله مظلوم جانیان ها ! هن به ائله مظلومام 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ آبریم گتدی عله منده سنون تایووام یاخجیدا اوندا لاپ قشه گلین بوغدایادا اورگداخ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ دیسن کنکوروی وئر 5تومن سن گوی 2تومن منکاملا عادلانه دیقشه اولارهاااااااااااااااااااا گه بیدا آلاخ بیر بیریمیزه اورگدروخدا ائله جانینان سن گئد درسیوی اوخیتصمیم توتموشوخ همیشه فعال گالا بورا هاواخ گلسن بورا فعالدیگئد بئکار وقتلری گه بوردا آتدان دانیشاخ بیراز ضرربانلی اولور...ولی چوخ عادیلانه دی..... فقط سند ده یازاروخ 3 قیچی منیم بیر قیچی سنن دی..... دودان گشه فیکردی ...بیز کی هرمیز اوقد پول یوخموزدی کی 10 میلیون وراخ آت آلاخ گره باهم آلاخ.... فقط مانژه گتماخ اوچون بیدانا دا ماشین گره آلاخ ....اونون پولون هاردان گتیراخ؟ یا آتیمیزینان گداخ گلاخ؟ 1 دیقه فیکر اله.....ایکیمیز مینمیشوخ آت اوستونه .... خیاباندا گدروخ....وااااای ......:icon_pf (34): من گتدیم فعلا .... هامی دوسلار خوش اولاسوز.... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بیراز ضرربانلی اولور...ولی چوخ عادیلانه دی.....فقط سند ده یازاروخ 3 قیچی منیم بیر قیچی سنن دی..... دودان گشه فیکردی ...بیز کی هرمیز اوقد پول یوخموزدی کی 10 میلیون وراخ آت آلاخ گره باهم آلاخ.... فقط مانژه گتماخ اوچون بیدانا دا ماشین گره آلاخ ....اونون پولون هاردان گتیراخ؟ یا آتیمیزینان گداخ گلاخ؟ 1 دیقه فیکر اله.....ایکیمیز مینمیشوخ آت اوستونه .... خیاباندا گدروخ....وااااای ......:icon_pf (34): من گتدیم فعلا .... هامی دوسلار خوش اولاسوز.... هاراسی ضرابانلیدی با بی قیچین نینیرممینیم بی قیچین اوستونه؟:2i1d1co: دوز دیسن با نینیاخ به؟:icon_pf (34):هستی دیسن گه بیدا دوچرخه یا موتور آلاخ اونان گئداخ گلاخ لاپ قشه دیدا نویینیخ:(87):اما بئچارا آت فکر ائلمیرم بی هفته دوام گتیره گئد جانیم فعلا :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ایوا خوشوم گلدی آدام گره اصالتین حفظ ائلیه :hapydancsmil:هامیز یاشاسیزبه تبریزلیلره دین اورگدسینلر دا به نه یاخجی ادامدی کئفیز اولسوندا قشه دوسلاریز وار:hapydancsmil: اُ ک صد در صد...متعصب آدامامکوچد منَ دیلر سید تعصب اورگنیرم... ساغولاسان سلام ....آقا مهدی یوخسوز چوخداندی.... منیم خوشالیما یا سیزین خوشالیزا کی ایستیسیز آت آلاسیز ...؟؟؟ بله بیر مدت یوخویدوم....ایشدیدیم آخه سیز قبلا مینمیشیز من مینمَمیشم....بعد گورخورام آتدان اوشاغلیخدا گلیب اوستومَ ووروبدو 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اُ ک صد در صد...متعصب آدامامکوچد منَ دیلر سید تعصب اورگنیرم... ساغولاسان بله بیر مدت یوخویدوم....ایشدیدیم آخه سیز قبلا مینمیشیز من مینمَمیشم....بعد گورخورام آتدان اوشاغلیخدا گلیب اوستومَ ووروبدو سید تعصب قشه دی ایرادت وار سید تعصب 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بله بیر مدت یوخویدوم....ایشدیدیم آخه سیز قبلا مینمیشیز من مینمَمیشم....بعد گورخورام آتدان اوشاغلیخدا گلیب اوستومَ ووروبدو سالیخ سلامتلیخ اوسسون ،ایشده اولاسیز همَشه... اصلا گوخوسی یوخدی .... کاش من سیزین یریزه اولاردیم.... ورین بیر دور ووراخ هر وقت آلدیز .... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سید تعصب قشه دیایرادت وار سید تعصب نوکَرَم سالیخ سلامتلیخ اوسسون ،ایشده اولاسیز همَشه...اصلا گوخوسی یوخدی .... کاش من سیزین یریزه اولاردیم.... ورین بیر دور ووراخ هر وقت آلدیز .... ساغولاسیز...سیزد همشه موفق اولاسیز... گوزوم اوستَ...حتماالبته فعلا گدَجیک سربازچیلیغا 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ سلام خوش اومدی:hapydancsmil: خود کرمانشاهی؟؟یا اطرافش؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ به به سلااااام همخونه خودمون.... من جواب میدم خود کرمانشاه.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده