seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ کیلاس گویوسوز بیزه؟نیه اخیبیزیم دانشگاهدا اشاغی ترملرده بیدا قیزوار ابهریدی اتفاقا لهجه سی قشه دی منیم خوشوم گلر پیس دیرکیاولمیه سیز مندرآوردی لهجه تاپیسیز؟ بله اُ ک بله اما من اوشاغلیخدان تهراندایام اونا خاطردِ اوجور دانیشامیرم... 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سلوم سارا جانزنجان تبریز واریمیزیدی اما اورمیه یوخ ایندی لاپ تکمیل اولدوخ بلی دا لاپ تکمیل اولدوز! سلاااااام بلوبری ساغ اول .. یاشاسین کیفوز نجدی ؟؟ بیه سوز هارالیسوز ؟؟ علیک سلام دا ! سیزده یاشیاسیز تشکور یاخجیام! بنده دیاره غربیدنم ارومیه اوشاغه! 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ منده تزه تاپمیشام بورانی گندمده گتدیم ... گونده گلجییخ بورا تورکی داانیشاخ کف الیخ دای من گلدیم خیالوز راحات..گونده باش ویرارام بیلوه بوردا منی بوغدا چاغیروز 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بله اُ ک بله اما من اوشاغلیخدان تهراندایام اونا خاطردِ اوجور دانیشامیرم... عه تهارندا اولوسوز؟من دیردیم به ائله ابهرده سیز او عادیدا بابا غصه یئمین آدم دانیشماسا بی مرور لهجه سی عوض اولار یا نچه یئرده یاشاسا لهجه فرق ائلر اماااااااااااااااااااااااااا تهراندا تبریزلی دوست تاپین اونان اورگشین 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بلی دا لاپ تکمیل اولدوز! علیک سلام دا ! سیزده یاشیاسیز تشکور یاخجیام! بنده دیاره غربیدنم ارومیه اوشاغه! ساغ اولاسیز ارومیه ... یاشاسین ... بو دریاچه نی نیه قروت دوز ب ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ساغ اولاسیز ارومیه ... یاشاسین ... بو دریاچه نی نیه قروت دوز ب ؟؟ دا هشدا گورنده آتیلار بیزیم بوینوموزا ! سیزده سهیم سیزدا یاری بیز یاری سیز ! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بلی دا لاپ تکمیل اولدوز! علیک سلام دا ! سیزده یاشیاسیز تشکور یاخجیام! بنده دیاره غربیدنم ارومیه اوشاغه! نجسن سارا دای من گلدیم خیالوز راحات..گونده باش ویرارام بیلوهبوردا منی بوغدا چاغیروز بوغدا؟بالا اوزون دیسن هاااااااااااا صاباح من بوغدا سسلسم دئمه نیه بوجور دئدین 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ دای من گلدیم خیالوز راحات..گونده باش ویرارام بیلوهبوردا منی بوغدا چاغیروز بیلوه :ws28: بیلوه نمندی بوغدا ؟؟ بیه تبریزلی دییسن ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ نجسن سارا عمروین دعا وارام دا اوزون نجسن؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ عه تهارندا اولوسوز؟من دیردیم به ائله ابهرده سیزاو عادیدا بابا غصه یئمین آدم دانیشماسا بی مرور لهجه سی عوض اولار یا نچه یئرده یاشاسا لهجه فرق ائلر اماااااااااااااااااااااااااا تهراندا تبریزلی دوست تاپین اونان اورگشین هامی دوسلاریم ترکدولار...بیر ایکیدَنَ تبریزلی یولداشیمدا وار.....بیز ائله اشیگَ زادا چیخاندا ترکی دانیشاریخ.... یا ائله کوچد فرق ائلَمز...مگر اینکه فارس یولداشیمیز یانیمیزدا اولا.... بونودا دییم اوغد ترکی دانیشمیشخیخ اِشیکدَ ک بیدن لر یولداشیمیز اورگنیب.... بو لر ک دییرم مداح دی....دعوت ک الییلَر گِدَ اوخیا بیزیدَ آپارار....دمیسی گرم بیزَ خاطر ترکی اوخویور ک آدام آغلاماغی گلَر...چوخ گوزل اوخویار 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بیلوه :ws28: بیلوه نمندی بوغدا ؟؟ بیه تبریزلی دییسن ؟؟ تبریزلیلر بیلوه دیردا بیلوه یانی به تو 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ عمروین دعا وارام دا اوزون نجسن؟ منده یاخجیام یاشاسنی گورونده لاپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پیسلیرموای دده بو خشانتی چوخدی ها:icon_pf (34):شوخی ائلدیم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ نجسن سارا بوغدا؟بالا اوزون دیسن هاااااااااااا صاباح من بوغدا سسلسم دئمه نیه بوجور دئدین یاخچی قبول بیلوه :ws28: بیلوه نمندی بوغدا ؟؟ بیه تبریزلی دییسن ؟؟ بیلمیرم معنی سین..آرتاش دان اورگشدیم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ منده یاخجیام یاشاسنی گورونده لاپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پیسلیرموای دده بو خشانتی چوخدی ها:icon_pf (34):شوخی ائلدیم یالوار منی گورسن ! هن به بیلیررم ایندی که بیدن گوردون من گلدیم ها گوزلری یاشین اوزوم اوز گوزومنن گوردوم با توکوسن منه گوره از بس ذوق الدین دمه یوخ که یالان اولار ! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ هامی دوسلاریم ترکدولار...بیر ایکیدَنَ تبریزلی یولداشیمدا وار.....بیز ائله اشیگَ زادا چیخاندا ترکی دانیشاریخ.... یا ائله کوچد فرق ائلَمز...مگر اینکه فارس یولداشیمیز یانیمیزدا اولا.... بونودا دییم اوغد ترکی دانیشمیشخیخ اِشیکدَ ک بیدن لر یولداشیمیز اورگنیب.... بو لر ک دییرم مداح دی....دعوت ک الییلَر گِدَ اوخیا بیزیدَ آپارار....دمیسی گرم بیزَ خاطر ترکی اوخویور ک آدام آغلاماغی گلَر...چوخ گوزل اوخویار ایوا خوشوم گلدی آدام گره اصالتین حفظ ائلیه :hapydancsmil:هامیز یاشاسیز به تبریزلیلره دین اورگدسینلر دا به نه یاخجی ادامدی کئفیز اولسوندا قشه دوسلاریز وار:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یاخچی قبول بیلمیرم معنی سین..آرتاش دان اورگشدیم بیلوه یانی به تو یالوار منی گورسن !هن به بیلیررم ایندی که بیدن گوردون من گلدیم ها گوزلری یاشین اوزوم اوز گوزومنن گوردوم با توکوسن منه گوره از بس ذوق الدین دمه یوخ که یالان اولار ! دوز دیسن گوز یاشی توکورم امااااااااااااااااااااا خوفداندی ذوقدان دیر 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بیلوه یانی به تو دوز دیسن گوز یاشی توکورم امااااااااااااااااااااا خوفداندی ذوقدان دیر سن الله باخ گور کیم خوفودان دانیشیر سن هش خوف کلمسی بیلین تعریف اولوپ گورنده بله با ! بیر نواندیشاندی بیر غضب لی فریماه ! 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سن الله باخ گور کیم خوفودان دانیشیر سن هش خوف کلمسی بیلین تعریف اولوپ گورنده بله با !بیر نواندیشاندی بیر غضب لی فریماه ! یوخ بابا اصلا قبول دییر غضبلی فریماه ندی قیز 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یوخ بابا اصلا قبول دییرغضبلی فریماه ندی قیز وا به اوزونسن دا تانیمیسان به ! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ وا به اوزونسن دا تانیمیسان به ! سن الله منه هئچ یاراشیر؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده