آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یاشا الله ائلمسین:girl_blush2:انصافا بویون از بس آت سوزی دانیشدیم بتر گولومه توشدی :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ منده عقابینان اتی چوخ سویرماولسون غصیه یدمه آت آلام بیلوه آقا مهدی گئدی خیالا توهم وورمیام نَمِلییم عله من ده اونا خاطیر دییرم..ایستیرم گزمگوز گوزل اولاهههههن..چوخ گوزل اولار..بیزیم یریمیزی بوش ایلیوز یاشیاسان سنی عزیز دُستوم... ____________________________________________________ اما تبریزلیلَرین شیرین دیلَری وار...چوخ گوزل دانیشالار....اوغَد حسودچولوغوم اولار سیزَ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ توهم وورمیام نَمِلییم یاشیاسان سنی عزیز دُستوم... ____________________________________________________ اما تبریزلیلَرین شیرین دیلَری وار...چوخ گوزل دانیشالار....اوغَد حسودچولوغوم اولار سیزَ مگه سوز هارالی سیز؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ مگه سوز هارالی سیز؟ ابهر(زنجان) 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ توهم وورمیام نَمِلییم یاشیاسان سنی عزیز دُستوم... ____________________________________________________ اما تبریزلیلَرین شیرین دیلَری وار...چوخ گوزل دانیشالار....اوغَد حسودچولوغوم اولار سیزَ ایشالله توهموز واقعیته تبدیل اولار:hapydancsmil: سید حسودوخ ائلمزکیسید اشاره ائلر اورگشر 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ایشالله توهموز واقعیته تبدیل اولارسید حسودوخ ائلمزکیسید اشاره ائلر اورگشر ایشالا:hapydancsmil: اما من حسودچولوغ اِلیرم 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ به سلام عباس آقا یاخجیسیز؟خوش گلمیسیز سلام همشهری .. کفون ؟؟ منده وارام... ساغ اول جانوزا دعا الیریخ سلام بیوکلر من ایده می گویمیشام هامی ایشلده گوزل باجیم بهترین روش دی والا پس سن اوشاغیمیشسان 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ابهر(زنجان) چوخ گوزل ایشالله توهموز واقعیته تبدیل اولار:hapydancsmil:سید حسودوخ ائلمزکیسید اشاره ائلر اورگشر ایشاله ایشاله:hapydancsmil: ایشاله اوزوموز بیر یکه اخور ویراریک..آدین گویاروک نواندیشان(اصطبل نواندیشان) سید تز اورگنرسوز ایشاله 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سلام همشهری .. کفون ؟؟ منده وارام... ساغ اول جانوزا دعا الیریخ ساغولون وارامداقشه دعا ائلین هاوالار سویخدی نوخوشلامییم سلامت اولاسوز 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ چوخ گوزل ایشاله ایشاله:hapydancsmil: ایشاله اوزوموز بیر یکه اخور ویراریک..آدین گویاروک نواندیشان(اصطبل نواندیشان) سید تز اورگنرسوز ایشاله اولمیسن قیزمنده دیرم به نمنه دیرواقعا گولدوم 1 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ به سلام عباس آقا یاخجیسیز؟خوش گلمیسیز سلام بیوکلر من ایده می گویمیشام هامی ایشلده گوزل باجیم بهترین روش دی والا ساغولون وارامداقشه دعا ائلین هاوالار سویخدی نوخوشلامییمسلامت اولاسوز الله المه سین جانون ساغ اوسسون همشه یامان بو تاپیکی قاباغا عاپاریسوزااااا 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ایشالا:hapydancsmil: اما من حسودچولوغ اِلیرم بیاخدان به دیردیز اولنمیجام ایندی نه آتلیسیز گویه فرقی یوخدوکی دودان دییرممهم بودی ترکوخسربازچیلیزی گلین تبریزه خود به خود اورگشرسیز 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ الله المه سین جانون ساغ اوسسون همشه یامان بو تاپیکی قاباغا عاپاریسوزااااا ساغولون:girl_blush2::biggrin: هن بابا قشه گئدیر قاباغا اما ایشالله بیر گونلوخ اولماز :girl_angel:نواندیشاندا تورک چوخدی اما بولمورم نیه بورا گلمروخ :179:بویونن گلجاخ ائلبی:shad: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ چوخ گوزل ایشاله ایشاله:hapydancsmil: ایشاله اوزوموز بیر یکه اخور ویراریک..آدین گویاروک نواندیشان(اصطبل نواندیشان) سید تز اورگنرسوز ایشاله بیاخدان به دیردیز اولنمیجام ایندی نه آتلیسیز گویهفرقی یوخدوکی دودان دییرممهم بودی ترکوخسربازچیلیزی گلین تبریزه خود به خود اورگشرسیز اُ سوزوم یالانان کیلاس گویماغیدی اُ ک وار اما من آوارالار کیمین دانیشیرم...بیلموسوز ک....یانی اگه دانیشماغیمی اشیدسَز گولمَکدَن قیریلاریز ( باغیشلینا) 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ساغولون:girl_blush2::biggrin:هن بابا قشه گئدیر قاباغا اما ایشالله بیر گونلوخ اولماز :girl_angel:نواندیشاندا تورک چوخدی اما بولمورم نیه بورا گلمروخ :179:بویونن گلجاخ ائلبی:shad: منده تزه تاپمیشام بورانی گندمده گتدیم ... گونده گلجییخ بورا تورکی داانیشاخ کف الیخ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اُ سوزوم یالانان کیلاس گویماغیدی اُ ک وار اما من آوارالار کیمین دانیشیرم...بیلموسوز ک....یانی اگه دانیشماغیمی اشیدسَز گولمَکدَن قیریلاریز ( باغیشلینا) کیلاس گویوسوز بیزه؟ نیه اخیبیزیم دانشگاهدا اشاغی ترملرده بیدا قیزوار ابهریدی اتفاقا لهجه سی قشه دی منیم خوشوم گلر پیس دیرکیاولمیه سیز مندرآوردی لهجه تاپیسیز؟ 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ســلام دا گوزل اوشاخلارا !یاخجیسیز ؟سلامت سیز؟ هامیدا بوردا اولده تبریزله منده تک قالدیم ! 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ منده تزه تاپمیشام بورانی گندمده گتدیم ... گونده گلجییخ بورا تورکی داانیشاخ کف الیخ من هانکی سایتا گئدسم اول باخارام گوروم تورکی تاپیکی وار اونان سورا عضو اولام ایشالله هامیمیز گلروخ:hapydancsmil:هرکس گلمسه جرمه سی بودوکی گره آت آلا وئره هامیمیز میناخ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ســلام دا گوزل اوشاخلارا !یاخجیسیز ؟سلامت سیز؟هامیدا بوردا اولده تبریزله منده تک قالدیم ! سلوم سارا جان:hapydancsmil:زنجان تبریز واریمیزیدی اما اورمیه یوخ ایندی لاپ تکمیل اولدوخ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ســلام دا گوزل اوشاخلارا !یاخجیسیز ؟سلامت سیز؟هامیدا بوردا اولده تبریزله منده تک قالدیم ! سلاااااام بلوبری ساغ اول .. یاشاسین کیفوز نجدی ؟؟ بیه سوز هارالیسوز ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده