آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ مند ایشلرم آلام.....اوسون نینَک عکسین سالام گورسدرم تئزدا آلینگویارسیز یزده گلاخ اورگشاخ؟ سلااااااااااااااام منده ترکم اما چوخ باشارمیرام سوز کیمین یاخچی دانیشام...منه ده اورگَدون سلام گندم بالام جانگه دانیشاخ هامیمیز اورگشاخ قاباخ صفحه نی اوخودوم ..اِلَبیر آت آلان وار.....منده اوشاخلیخلیغدان آت سویَرَم ...او زمان کی باغلارباغیدا مانژ گویموشدیلار ،اورا گدنده سورردیم...اوردا کنار دان باخاتلار اورانین مسئولینا دیردیلر توشرها ...نیه یاپیشمیسیز....دیردی اوزه باشاریر ....چوخ خوش گچردی ..... آرتاش دییرم گل ایکیمیز پولاریمیزی گویاخ بیر بیری اوستونَ باهم آلاخ ....(البته منیم هله ایندی آت پولی یوخیمدی،گره ایشلییَم....) سلوم هستی سنده آت سویرسن؟نه قشه کئفین اولسون من اینیجان مین ممیشم آت اوستونه اولسون گه پول گویاخ آلاخ آقا مهدی دیلر کی بی تومنخ آت آلساز زپرتیدی مین ماخ اولماز گره 10میلیونلوخ آلاخ من بی یول تاپمیشام آت آلاماقاپول دا ایستمیر ایستیرم کبینی می مین دنه آت ثبت اِلی یَم ایول هوش باش ونا دیلر بااولار منده سنین ایده وی ایشلدم؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ تئزدا آلینگویارسیز یزده گلاخ اورگشاخ؟ یزده؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یزده؟؟ بیزدهبالا نه اولار ب توشممیشدی دا آقا مهدی بوجورکی گورم هئچ سیز آتا مینمیجاخسیزآت آلاجاخسیز ها اما ائلبی بالا بالا ترویج تاپیر قیزلار سکه یئرینه آت ایستیجاخلار اولسون غصه یئمین:there: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سالام اوشاخلار به سلام عباس آقا یاخجیسیز؟خوش گلمیسیز 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سالام اوشاخلار سلام بیوکلر تئزدا آلینگویارسیز یزده گلاخ اورگشاخ؟ سلام گندم بالام جانگه دانیشاخ هامیمیز اورگشاخ سلوم هستی سنده آت سویرسن؟نه قشه کئفین اولسون من اینیجان مین ممیشم آت اوستونه اولسون گه پول گویاخ آلاخ آقا مهدی دیلر کی بی تومنخ آت آلساز زپرتیدی مین ماخ اولماز گره 10میلیونلوخ آلاخ ایول هوش باش ونا دیلر بااولار منده سنین ایده وی ایشلدم؟ من ایده می گویمیشام هامی ایشلده گوزل باجیم بهترین روش دی والا 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بیزدهبالا نه اولار ب توشممیشدی داآقا مهدی بوجورکی گورم هئچ سیز آتا مینمیجاخسیزآت آلاجاخسیز ها اما ائلبی بالا بالا ترویج تاپیر قیزلار سکه یئرینه آت ایستیجاخلار اولسون غصه یئمین:there: آهان بِلَ بیلدیم استان یزدی دیرن بیکارام بَیَــ آرواد آلام...تکیمَ خوشامدا...یالانان نَمَ دردسری دوزلدم اوضومَ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سلام بیوکلر من ایده می گویمیشام هامی ایشلده گوزل باجیم بهترین روش دی والا الین آریماسین ائله ثواب ایش گوردون 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ آهان بِلَ بیلدیم استان یزدی دیرن بیکارام بَیَــ آرواد آلام...تکیمَ خوشامدا...یالانان نَمَ دردسری دوزلدم اوضومَ یوخ بابا من یزدده نه ایش گورم دئمدیمکی ائله ایندی نچه ایلر بونان سورانی دیرم اوزوزه نیه آلیسیز به 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یوخ بابا من یزدده نه ایش گورمدئمدیمکی ائله ایندی نچه ایلر بونان سورانی دیرم اوزوزه نیه آلیسیز به ائله مند بونا خاطر سوروشدوم آخه ناهاردا مامانیم دیدی مهدی فلانینی تاپدیم بیلَی،گِدَک آلاخ....اِئله ناهاردا دیدیم اگه 14 دَنَ سکه قبول الییر گِدک آلاخ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ائله مند بونا خاطر سوروشدوم آخه ناهاردا مامانیم دیدی مهدی فلانینی تاپدیم بیلَی،گِدَک آلاخ....اِئله ناهاردا دیدیم اگه 14 دَنَ سکه قبول الییر گِدک آلاخ دیرم اخی سرباز گئین سورا :ws3:14دانا سکه یئرینه بیدا قشه آت پیشکش وئرین قبول ائلر 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ دیرم اخی سرباز گئین سورا :ws3:14دانا سکه یئرینه بیدا قشه آت پیشکش وئرین قبول ائلر اگه آت آلام داوامیز چیخار...یـــُ اُ اُلماز...اُ دیجک من مینیم...مند وِرمیَم اوزوم مینَم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اگه آت آلام داوامیز چیخار...یـــُ اُ اُلماز...اُ دیجک من مینیم...مند وِرمیَم اوزوم مینَم پای بولرسوز دا مثلا هفته ده 2گون سیز مینرسیز 5گون خانیمیزهئچ دیسیز سیز منصرف اولون آت آلماخدان داوا چیخدی وسطیزده 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اگه آت آلام داوامیز چیخار...یـــُ اُ اُلماز...اُ دیجک من مینیم...مند وِرمیَم اوزوم مینَم خب ایکی دنه آت آلون..اونون کبینی دی حقی وار عوزو مینه سوز عوزوزه آیریسین آلین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ خب ایکی دنه آت آلون..اونون کبینی دی حقی وار عوزو مینهسوز عوزوزه آیریسین آلین گندم بیردن هارا گئدین سنکی روی بال عقاب زندگی ائلیسن آتی نینیسن؟ 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ گندم بیردن هارا گئدین سنکی روی بال عقاب زندگی ائلیسن آتی نینیسن؟ انجمن ده دولانیردیم باجی نجه اولار..آت دا ایستیرم دا اصن آت کی گورورم حالیم دونور 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ پای بولرسوز دا مثلا هفته ده 2گون سیز مینرسیز 5گون خانیمیزهئچ دیسیز سیز منصرف اولون آت آلماخدان داوا چیخدی وسطیزده خب ایکی دنه آت آلون..اونون کبینی دی حقی وار عوزو مینهسوز عوزوزه آیریسین آلین الحق که حقوق اوخوموشان....حق سوز دو دا نَ دییم... اما ایکی دَنَ آلسام چخ گوزل اولار...با هم گدریک داغ ماغا...ییریز بوش خداوکیلی عجب گوزلی دُلاماخ اولار 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ انجمن ده دولانیردیم باجی نجه اولار..آت دا ایستیرم دا اصن آت کی گورورم حالیم دونور منده عقابینان اتی چوخ سویرماولسون غصیه یدمه آت آلام بیلوه الحق که حقوق اوخوموشان....حق سوز دو دا نَ دییم... اما ایکی دَنَ آلسام چخ گوزل اولار...با هم گدریک داغ ماغا...ییریز بوش خداوکیلی عجب گوزلی دُلاماخ اولار آقا مهدی گئدی خیالا 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ الحق که حقوق اوخوموشان....حق سوز دو دا نَ دییم... اما ایکی دَنَ آلسام چخ گوزل اولار...با هم گدریک داغ ماغا...ییریز بوش خداوکیلی عجب گوزلی دُلاماخ اولار عله من ده اونا خاطیر دییرم..ایستیرم گزمگوز گوزل اولا هههههن..چوخ گوزل اولار..بیزیم یریمیزی بوش ایلیوز 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ منده عقابینان اتی چوخ سویرماولسون غصیه یدمه آت آلام بیلوه آی من سنه قوربان کسرم:hapydancsmil: آقا مهدی گئدی خیالا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده