آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ البته بیری اوزاخ آشنادی...بیریدَ ک یولداشیمدی گوندَ دییر گَل،اما اوضومنن گلمیر... رجبدَ بالاجا بی ادبلی واریا....ترکیه ایدی اونا خاطر بالاجا آچیخ دونالیلار...بالاجادا بی ادبلی دانیشیر اشکال یوخدی همینکی تانیشیز وار اوزی چوخ یاخجیدی من هئکسی تانیمیرام هله پیس پیس ایستیرم اورگشم اولسون بیر سری آلارام باخارام گورم نجوردیبو بالاجا دئمازدا ائله چوخ بی شی لر وار:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اشکال یوخدی همینکی تانیشیز وار اوزی چوخ یاخجیدی من هئکسی تانیمیرام هله پیس پیس ایستیرم اورگشماولسون بیر سری آلارام باخارام گورم نجوردیبو بالاجا دئمازدا ائله چوخ بی شی لر وار:icon_pf (34): عیبی یوخ گدرن تاپاران پس اول تک باخ بیریند چخ شی لر یوخدو....دو دا چخ شورون چیخادیر اونا خاطر فقط یکینَ باخدیم... دو خوشلامادیم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ عیبی یوخ گدرن تاپاران پس اول تک باخ بیریند چخ شی لر یوخدو....دو دا چخ شورون چیخادیر اونا خاطر فقط یکینَ باخدیم... دو خوشلامادیم ایشالله:hapydancsmil:هله ایستیرم ایشلیم آت آلامبولوسوز قیمتی نچه دی؟ یاخجی منطقی سوزدی:JC_thinking:بیرینه باخارام:banel_smiley_52::w127: 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ایشالله:hapydancsmil:هله ایستیرم ایشلیم آت آلامبولوسوز قیمتی نچه دی؟یاخجی منطقی سوزدی:JC_thinking:بیرینه باخارام:banel_smiley_52::w127: سیزین طرفیزدَ اوجوز اولار....اما بوردا پیسی بی تومن زاد دی....معمولوسو سگیز تومن....حرفه ایسیدَ ک ییرمیدَن گِد یوخاری.... 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سیزین طرفیزدَ اوجوز اولار....اما بوردا پیسی بی تومن زاد دی....معمولوسو سگیز تومن....حرفه ایسیدَ ک ییرمیدَن گِد یوخاری.... یاخجی هله من دیردیم به قیمتی چوخدیاما فکر الیم اصیل آت ایتسه آدام آلا بونان یوخاری اولار قیمتی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یاخجی هله من دیردیم به قیمتی چوخدیاما فکر الیم اصیل آت ایتسه آدام آلا بونان یوخاری اولار قیمتی اولار که یوزدَن چخ اولار...سگیز یوز میلیون دا گورموشم...یانی اشیدمیشم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ اولار که یوزدَن چخ اولار...سگیز یوز میلیون دا گورموشم...یانی اشیدمیشم یا اللهبالا ائله من بیر میلیونی آلسام کافیدی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یا اللهبالا ائله من بیر میلیونی آلسام کافیدی بیر میلیونی زپرتی اولار... 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ بیر میلیونی زپرتی اولار... دودان؟دوز دیسیز فکر ائلیم آلسام گره مین میم به نچه لیغی قشه دی؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ دودان؟دوز دیسیز فکر ائلیم آلسام گره مین میم به نچه لیغی قشه دی؟ سگیز تومنیک...اُن تومنیک...بولار یاخچی اولار 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سگیز تومنیک...اُن تومنیک...بولار یاخچی اولار یاخجی پس ایشلرم سورا آلامسیز تئز آلساز عکس سالین وئرین باخاخ بیاز 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ یاخجی پس ایشلرم سورا آلامسیز تئز آلساز عکس سالین وئرین باخاخ بیاز مند ایشلرم آلام.....اوسون نینَک عکسین سالام گورسدرم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااام منده ترکم اما چوخ باشارمیرام سوز کیمین یاخچی دانیشام...منه ده اورگَدون 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ به به ...سلام اولسون هامیا.... چوخدانیدی بورا گلممیشدیم.... یاخجیسیز دوسلار...؟ خوش گچیر؟ سلااااااااااااااام منده ترکم اما چوخ باشارمیرام سوز کیمین یاخچی دانیشام...منه ده اورگَدون سلام گوزل بالا .... خوش گلمیسن.... 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ قاباخ صفحه نی اوخودوم ..اِلَبیر آت آلان وار.....منده اوشاخلیخلیغدان آت سویَرَم ...او زمان کی باغلارباغیدا مانژ گویموشدیلار ،اورا گدنده سورردیم...اوردا کنار دان باخاتلار اورانین مسئولینا دیردیلر توشرها ...نیه یاپیشمیسیز....دیردی اوزه باشاریر ....چوخ خوش گچردی ..... آرتاش دییرم گل ایکیمیز پولاریمیزی گویاخ بیر بیری اوستونَ باهم آلاخ ....(البته منیم هله ایندی آت پولی یوخیمدی،گره ایشلییَم....) 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ به به ...سلام اولسون هامیا.... چوخدانیدی بورا گلممیشدیم.... یاخجیسیز دوسلار...؟ خوش گچیر؟ سلام گوزل بالا .... خوش گلمیسن.... ساغول آذربایجان مارالی 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ قاباخ صفحه نی اوخودوم ..اِلَبیر آت آلان وار.....منده اوشاخلیخلیغدان آت سویَرَم ...او زمان کی باغلارباغیدا مانژ گویموشدیلار ،اورا گدنده سورردیم...اوردا کنار دان باخاتلار اورانین مسئولینا دیردیلر توشرها ...نیه یاپیشمیسیز....دیردی اوزه باشاریر ....چوخ خوش گچردی ..... آرتاش دییرم گل ایکیمیز پولاریمیزی گویاخ بیر بیری اوستونَ باهم آلاخ ....(البته منیم هله ایندی آت پولی یوخیمدی،گره ایشلییَم....) من بی یول تاپمیشام آت آلاماقا پول دا ایستمیر ایستیرم کبینی می مین دنه آت ثبت اِلی یَم 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ من بی یول تاپمیشام آت آلاماقاپول دا ایستمیر ایستیرم کبینی می مین دنه آت ثبت اِلی یَم منده اونا فیکر المیشدیم که کبین اوستونده ایستیاخ..... مین دانا؟ یوخ بابا هله بیرینه راضی اول .... آتلارین بیرینن طرف اوزی گویار قاچار ها..... هارا تورکیسن گندم بالا؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ منده اونا فیکر المیشدیم که کبین اوستونده ایستیاخ..... مین دانا؟ یوخ بابا هله بیرینه راضی اول .... آتلارین بیرینن طرف اوزی گویار قاچار ها..... هارا تورکیسن گندم بالا؟ مین دانا دئیرم بلکه بیرینی راضی اولدی تبریز ترکی ام سوز نجه هستی جان؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااام منده ترکم اما چوخ باشارمیرام سوز کیمین یاخچی دانیشام...منه ده اورگَدون سلام علیکیمَ سلام... چوخ خوش گلیپسوز....مندَ باشارمیرام دانیشام....اما بالا بالا اورگنیرم قاباخ صفحه نی اوخودوم ..اِلَبیر آت آلان وار.....منده اوشاخلیخلیغدان آت سویَرَم ...او زمان کی باغلارباغیدا مانژ گویموشدیلار ،اورا گدنده سورردیم...اوردا کنار دان باخاتلار اورانین مسئولینا دیردیلر توشرها ...نیه یاپیشمیسیز....دیردی اوزه باشاریر ....چوخ خوش گچردی ..... آرتاش دییرم گل ایکیمیز پولاریمیزی گویاخ بیر بیری اوستونَ باهم آلاخ ....(البته منیم هله ایندی آت پولی یوخیمدی،گره ایشلییَم....) سلام... خوشالیزا خداوکیلی... من بی یول تاپمیشام آت آلاماقاپول دا ایستمیر ایستیرم کبینی می مین دنه آت ثبت اِلی یَم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده