vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به حالوا وریرم دا !اینده که اوجور اولده ها حالواداندا خبر یوخده! معلومدو اله بوجور حالوا وریردین دا ? :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ معلومدو اله بوجور حالوا وریردین دا ? :vahidrk: دیسن قیتمیر بوجور اولاردا ! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اولماسادین اولده هم کیک وریدین هم حالوا 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اولماسادین اولده هم کیک وریدین هم حالوا عیبی یوخ حالوا وریرم دا سیز ایستمیسیز! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالوانیکی تولدونان قاباخ آلمیشدیم منیم ده پاییم قراریدی ساخلیاسان سوراداکی تولدون اولدو بیزه کیک ورمه دین تزه دئیرسن ور میرم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالوانیکی تولدونان قاباخ آلمیشدیم منیم ده پاییم قراریدی ساخلیاسان سوراداکی تولدون اولدو بیزه کیک ورمه دین تزه دئیرسن ور میرم حالوامیز آز قالیر کوتولا! گور نده بیر میه سیزین تولدویوز اولوپ منه کیک وریبسیز اینده کیک ایستیسیز! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باخ گوروم سیز میه شام نهارادا حالوا یئیرسیز خب منیم تولودوم اولاندا سن بوردا عضو اولمامیشدین من سنه کیک ورم ایندی ده سنین تولودون منن تز اولوب پس اولده سن وسن منده کی ایندیدن ددیم وراجام 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باخ گوروم سیز میه شام نهارادا حالوا یئیرسیز خب منیم تولودوم اولاندا سن بوردا عضو اولمامیشدین من سنه کیک ورم ایندی ده سنین تولودون منن تز اولوب پس اولده سن وسن منده کی ایندیدن ددیم وراجام هش من اصلا حالوا یممیشم!بابا فقط میل بویورور با!:icon_razz: هش سن بیلیسن من نواخ عضو اولموشام! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دا بیز بابیا توشور آز حالوادان یسین به سن اوزون نیه یمیرسن؟ نیه بیلمیرم هش آدین آلتیندا یازمیب کی 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااامممممممممممم بوردا نیه هشزاد اوشمور حتی میلچح 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااامممممممممممم بوردا نیه هشزاد اوشمور حتی میلچح سلای یاشاسین اوز تاپیکیمیز 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلای یاشاسین اوز تاپیکیمیز علیک سلام یاشاسین چوخدا یاشاسین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ علیک سلام یاشاسین چوخدا یاشاسین تراختو.ر 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تراختو.ر اونودا وار اولسون + شهرداری و کسترش فولاد نخبر گوزل یوخسان؟ حال و احوال نجه دی؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونودا وار اولسون + شهرداری و کسترش فولاد نخبر گوزل یوخسان؟ حال و احوال نجه دی؟ تونی گئدی هامیسی واراولسون جعفریدن سورا:icon_razz: میسیلر نیه وارام سیز یوخسوز من گئدیم شاما اوغدم بوقت گلدیز شام وقتی اولدی 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تونی گئدیهامیسی واراولسون جعفریدن سورا:icon_razz: میسیلر نیه وارام سیز یوخسوز من گئدیم شاما اوغدم بوقت گلدیز شام وقتی اولدی عیبی یوخ اوزلری ایستمه دی اونان بیر یاخچیسی گلر نوشو جانین اولسون بابا من هاردان بیلیم ، بونان بله گرک دیم بردنه دوزدگیر وصل الیم سنه گلماخ همین آژیر چالا 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تونی گئدیهامیسی واراولسون جعفریدن سورا:icon_razz: میسیلر نیه وارام سیز یوخسوز من گئدیم شاما اوغدم بوقت گلدیز شام وقتی اولدی تــــــــــونی کیم اولا چیگیله فریماه؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تــــــــــونی کیم اولا چیگیله فریماه؟ تونی تیراختورون سرمربیسیدی چیگیلی فریماه؟قیز منن سن 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تونی تیراختورون سرمربیسیدیچیگیلی فریماه؟قیز منن سن آهان! بوردا میه سنن سورا آیری آدام وار که اونا دیــــــم با! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهان!بوردا میه سنن سورا آیری آدام وار که اونا دیــــــم با! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده