blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گورروخ آلاجاخسان یا یوخ عیبی یوخ گورریخ آلاجایــام یا یوخ! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عیبی یوخ گورریخ آلاجایــام یا یوخ! آلاجاخسان سارا ویرام گئرسن گویده سیر الرسن هاااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آلاجاخسانسارا ویرام گئرسن گویده سیر الرسن هاااااااااااااااااااااااااا آلمیجایام سنن آقا وحید اله گوزویوز کیک یولوندا قالا! سن 50 کیلو منه ووراسان گدم گویه آخه! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آلمیجایام سنن آقا وحید اله گوزویوز کیک یولوندا قالا!سن 50 کیلو منه ووراسان گدم گویه آخه! وووووهههههههههههه بولموسنکی الیم نه آغیردی دوز دیرم باور ائله کیمی شوخلوغونان ویراندا اوتوروب آغلار 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وووووهههههههههههه بولموسنکی الیم نه آغیردی دوز دیرم باور ائله کیمی شوخلوغونان ویراندا اوتوروب آغلار آی زهریمار!اولمیسن! نه جالیب اتفاقا منده دیلر ها الیم آغیرده! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آی زهریمار!اولمیسن!نه جالیب اتفاقا منده دیلر ها الیم آغیرده! ایندی گه ویرم گد گویه هندا به منه دیلر آرتاش کیک 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایندی گه ویرم گد گویههندا به منه دیلر آرتاش کیک مواظب اول منه ووراندا بیدن اوزون گویه گتمیسن! به بیلیرم سنه دیلـــر چیگیله آرتاش! اله جانینا قربان کیک دیه دیه قالاجاخسان! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مواظب اول منه ووراندا بیدن اوزون گویه گتمیسن!به بیلیرم سنه دیلـــر چیگیله آرتاش! اله جانینا قربان کیک دیه دیه قالاجاخسان! یوخ بابا یوخدودا گوررسن اوگونی منن سن؟چیگیلی؟:icon_pf (34): آلاندا گورجام کیکین ائله جانیناندی 1 لینک به دیدگاه
t.bahar 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آذربایجانی نیستم ولی دوستای آذربایجانی زیاد دارم یاشاسین آذربایجان... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آذربایجانی نیستم ولی دوستای آذربایجانی زیاد دارمیاشاسین آذربایجان... سلام ممنون عزیز یاشیاسیز:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یوخ بابا یوخدودا گوررسن اوگونیمنن سن؟چیگیلی؟:icon_pf (34): آلاندا گورجام کیکین ائله جانیناندی یو به کیمننم خیردا قیز! دا صاباحا چان وقت وار ها حالوا ایستیسن یا یوخ؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای وای اله بیر من یوخودوم بوردا بیر خبرلر واریدی گلین دئین گورخ هرا یتیردیز؟ هازامان کیک آلیریخ سارادان دودان سلام کفیز حالیز 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای وای اله بیر من یوخودوم بوردا بیر خبرلر واریدی گلین دئین گورخ هرا یتیردیز؟ هازامان کیک آلیریخ سارادان دودان سلام کفیز حالیز سلام مرسی سیز نجسیز؟ دمیشم دا سنن فریماه کیک دیه دیه قالاجاخسیـــــــــــــز! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یاشا دا وارام بدا از بس اصفهانیسان قیتمیر قیز اولوبسان اله المه گلخ اوردا مجبور الیخ بیرینین عوضینه ایکیسین آلاسان 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یاشا دا وارام بدا از بس اصفهانیسان قیتمیر قیز اولوبسان اله المه گلخ اوردا مجبور الیخ بیرینین عوضینه ایکیسین آلاسان قیتمیر ده اوزونســــــــــن! مجبور اله گورخ نجور مجبور الیجخسن! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منیم تولدوم دئیر کی کیک ورمیم منیم تولدومدا گلین نقدر ایسته سن کیک وریم گوی آرتاش کلسین گوروم عزامان گلیریخ اورمویا سنن کیک آلاخ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هشیانا گتمیجامهااااااگره هرکس تولدوندا گتیره تبریزده منیم کیکیمی وئره گئده والسلام 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منیم تولدوم دئیر کی کیک ورمیم منیم تولدومدا گلین نقدر ایسته سن کیک وریم گوی آرتاش کلسین گوروم عزامان گلیریخ اورمویا سنن کیک آلاخ در کل ددیم! یاخچه دا گورریخ! ددیم دا یا حالوا یا هساد! من هشیانا گتمیجامهااااااگره هرکس تولدوندا گتیره تبریزده منیم کیکیمی وئره گئده والسلام یوخ بابا گورمــــــــــــسن شت قیز! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واه واه من رحمت اصفهانیلارا گئنه بیر شیرین بیرزاد وریلر ییخ بو اونو دا ورمیر 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واه واه من رحمت اصفهانیلارا گئنه بیر شیرین بیرزاد وریلر ییخ بو اونو دا ورمیر به حالوا وریرم دا ! اینده که اوجور اولده ها حالواداندا خبر یوخده! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده