شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره پس باید یه دست نوازشی به سر و گوش آقا وحید کشیده بشه که زبون خودش یادش نره زحمت این کار هم به گردن شماست حداقل زمان این غیبت های صغرا خانم رو کم کنین چشم حتما فعلا من برم هلاک خوابم شب خوش 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چشم حتما فعلا من برم هلاک خوابمشب خوش چشمت بی بلا شبت خوش خوب بخوابی به آقا وحید هم سلام برسون 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آی بالا منیم کیکیم نه اولدی آغشاماجان گودورم قراری قویدوز کیک وئرسیز کی قویدوز اگه قویماساز هامیزی چچل ائلرم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آی بالا منیم کیکیم نه اولدی آغشاماجان گودورم قراری قویدوز کیک وئرسیز کی قویدوز اگه قویماساز هامیزی چچل ائلرم عیبی یوخ اینده اصرار الیسن گه بورا من سنه قول وریرم کیک ورم! دوز دیسن گل دا سسین آتیبسان باشیان! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عیبی یوخ اینده اصرار الیسن گه بورا من سنه قول وریرم کیک ورم!دوز دیسن گل دا سسین آتیبسان باشیان! پس قولین وردی آرتاش قرار گوی گدخ بونان کیک آلاخ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس قولین وردی آرتاش قرار گوی گدخ بونان کیک آلاخ فریماها قول وردیم سنه یوخ که! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فریماها قول وردیم سنه یوخ که! منن فریماه یوخدو کی بیز قرار قویموشوخ هانچیمیز آلدیخ اوبیرینه ده ورخ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منن فریماه یوخدو کی بیز قرار قویموشوخ هانچیمیز آلدیخ اوبیرینه ده ورخ سیزین قراریزا دییر که! من دیجیم کیمه کیک وریرم کیمه یوخ! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عیبی یوخ اینده اصرار الیسن گه بورا من سنه قول وریرم کیک ورم!دوز دیسن گل دا سسین آتیبسان باشیان! سس سالما گوروم پییییییهئچ اوتانمیسانسن گره گلسن با تبریزه تیرده گودورم گل منیم کیکیمی وئر 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منن فریماه یوخدو کی بیز قرار قویموشوخ هانچیمیز آلدیخ اوبیرینه ده ورخ یوخ بابا دا نمنه قوخمین اورمیه گئدمیجاخ سارا گلجاخدی تبریزه منه کیک وئره گئدم سورا سیز گلسیز سیزه کیک وئره گئدسیز:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوزون سس سالما فریماه هی دیسین بکه گورمسن! یا گلجخسن بورا کیک آلاسان یادا خبر یوخده هسادان!ددیم دا! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوزون سس سالما فریماه هی دیسین بکه گورمسن!یا گلجخسن بورا کیک آلاسان یادا خبر یوخده هسادان!ددیم دا! یالوار با سنی چارچیدیم آپارام دولاندیرام یملی آلام ییسن 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یالوار با سنی چارچیدیم آپارام دولاندیرام یملی آلام ییسن یوخ سنن هش من گلمیرم ایشین راست اولسون ! سن گل دا !من سنه آپاریم دولانماغا نمنه اولار! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یوخ سنن هش من گلمیرم ایشین راست اولسون !سن گل دا !من سنه آپاریم دولانماغا نمنه اولار! دلینن دیرم گل تبریزه اپاریم دولاندیرمگلمسن بیلیسندا نینرم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلینن دیرم گل تبریزه اپاریم دولاندیرمگلمسن بیلیسندا نینرم دیلینن دمه اولماسا کیچینان ده! نمنه الیســــــــــــــــن قیز!تبریزه من گلمــم تبریزلیلر قوخمالی دی لار! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیلینن دمه اولماسا کیچینان ده!نمنه الیســــــــــــــــن قیز!تبریزه من گلمــم تبریزلیلر قوخمالی دی لار! یوخ بابا منیم هارام قوخمالیدی اتفاقا چوخ قشه اداموخ هااااااااااااااااا اصلانده قوخمالی دیلر گل گوردا نمونه سی من اوزوم باخ گور نه قشه قیزام 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یوخ بابا منیم هارام قوخمالیدی اتفاقا چوخ قشه اداموخ هااااااااااااااااااصلانده قوخمالی دیلر گل گوردا نمونه سی من اوزوم باخ گور نه قشه قیزام هن بابا سن اوزونه که بیدنســــــــن! دا بحث عوضلدا کیک میکیدن خبر یوخده! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هن بابا سن اوزونه که بیدنســــــــن!دا بحث عوضلدا کیک میکیدن خبر یوخده! آی نامرد سوزی عوض الیسن کیک وئرمیسن باخ بی دونیانین اوباشیندا گئدسن گره گلسن منن آقا وحیده کیک وئرسن گئدسن 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آی نامرد سوزی عوض الیسن کیک وئرمیسنباخ بی دونیانین اوباشیندا گئدسن گره گلسن منن آقا وحیده کیک وئرسن گئدسن خوشوم گلیر سوزه تز آنیسان! اله سنن آقا وحید بو خیال دا اولون که منه تاپاسیز کیک آلاسیز! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوشوم گلیر سوزه تز آنیسان!اله سنن آقا وحید بو خیال دا اولون که منه تاپاسیز کیک آلاسیز! گورروخ آلاجاخسان یا یوخ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده