blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :vahidrk:گورو سن هلم بیزه وقت تعیین الیر فریماه گل هازامان دیرسن گداخ اورمودا بونان کیک آلاخ قوخما اولرینده تانیرام یو به نمنه فیکر الیبسن! یوخ بابا!ایکییز گلیندا سارانه هاردان تاپاسیز! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام!واه وا! اوسته پستوما باخ سورا ده! یو به نمنه فیکر الیبسن!یوخ بابا!ایکییز گلیندا سارانه هاردان تاپاسیز! سلام من صفحه نی چوخدانآشمیشدیم دار گورمدیم سورا پست وریبسن حاضیرسان شرط باغلیاخ من گلم سنی تاپام؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من صفحه نی چوخدانآشمیشدیم دار گورمدیم سورا پست وریبسن حاضیرسان شرط باغلیاخ من گلم سنی تاپام؟ آها! هوم!!!!؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها!هوم!!!!؟ بدا اولماسا دگینن نه بیلیم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدا اولماسا دگینن نه بیلیم یوخ دا دیجیم نه بولوم!تزه کشف المیشم تبریزلیلر کیمین دیم! نه بولوم! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یوخ دا دیجیم نه بولوم!تزه کشف المیشم تبریزلیلر کیمین دیم! نه بولوم! بدا اله بیر بو ایشین قالمیشدی اونو دا اورگن :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدا اله بیر بو ایشین قالمیشدی اونو دا اورگن :icon_pf (34): نیه دا تزه کلمه اورگشمیشم ها! لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نیه دا تزه کلمه اورگشمیشم ها! هچ اولماسا قویاردین اونارین خامی جانیمنان چیخادی سورا بوناری اورگنردین :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوه اوه اینجا چقدر خارجکی میحرفین 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هچ اولماسا قویاردین اونارین خامی جانیمنان چیخادی سورا بوناری اورگنردین :icon_pf (34): عیبی یوخ اولارین ده خامیسه جانینان چیخار! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوه اوه اینجا چقدر خارجکی میحرفین بله نکنه فکر می کردی فقط آقا وحید بلده 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عیبی یوخ اولارین ده خامیسه جانینان چیخار! دا سن هامیسین بیر یرده ایشلدسن بیزده چوخالار 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله نکنه فکر می کردی فقط آقا وحید بلده وحید بلده من هنوز یاد نگرفتم اونا با خودشون هم ترکی نمیخحرفن از این تقلبیان 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وحید بلده من هنوز یاد نگرفتم اونا با خودشون هم ترکی نمیخحرفن از این تقلبیان پس واجب شد یه کلاس فشرده برات بزارم تا یه خورده با آقا وحید بحرفی اونم زبونش باز بشه البته اگه باشین یه خورده تقصیر کارهم شمائیی اگه یاد میگرفتی و باهاش خارجی حرف میزدی اونم راه میوفتاد 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس واجب شد یه کلاس فشرده برات بزارم تا یه خورده با آقا وحید بحرفی اونم زبونش باز بشه البته اگه باشین یه خورده تقصیر کارهم شمائیی اگه یاد میگرفتی و باهاش خارجی حرف میزدی اونم راه میوفتاد آخه من باید بشنوم که یاد بگیرم؟ وقتی فارسی میحرفن من چجوری یاد بگیرم نه داداش موندگار نیتم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دا سن هامیسین بیر یرده ایشلدسن بیزده چوخالار یوخ بابا چوخالماز! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه من باید بشنوم که یاد بگیرم؟ وقتی فارسی میحرفن من چجوری یاد بگیرمنه داداش موندگار نیتم از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره پس باید یه دست نوازشی به سر و گوش آقا وحید کشیده بشه که زبون خودش یادش نره زحمت این کار هم به گردن شماست حداقل زمان این غیبت های صغرا خانم رو کم کنین 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یوخ بابا چوخالماز! نه بیلیم یا بولوم سن دئیرسن حتما چوخالمازدا فقط آز آز ایشلد تا منده یولادوشوم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بیلیم یا بولوم سن دئیرسن حتما چوخالمازدا فقط آز آز ایشلد تا منده یولادوشوم عیبی یوخ ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده