blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قشه قیزسان بابا شوخلوخ ائلدیم یو به سن الله جدی ده ! داها نه خبر گزلیم؟جشنه گدمیبسن؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یو به سن الله جدی ده !داها نه خبر گزلیم؟جشنه گدمیبسن؟ گوروسن اوز وئرماخ اوملورها هن بابا گئدیم یئرین بوش بتر خوش کئشدی بو پنج شنبه ده یولداشیمین جشنیدی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوروسن اوز وئرماخ اوملورهاهن بابا گئدیم یئرین بوش بتر خوش کئشدی بو پنج شنبه ده یولداشیمین جشنیدی :hapydancsmil: اوزون کیمینمدا!:hapydancsmil: خوشحالیاندا سنن آقا وحیدین بوغازیزدا قالسین بیر بلن جشنه گدیسیز منده کپک ووردوم اوده! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوزون کیمینمدا!:hapydancsmil: خوشحالیاندا سنن آقا وحیدین بوغازیزدا قالسین بیر بلن جشنه گدیسیز منده کپک ووردوم اوده! قیز منی اوزوه قاتما گوروم بی نمنغدم قاباخدا توی وار گه سن منیم یئریمه گئت توی آدامین بوغازیندا قالمازکی 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قیز منی اوزوه قاتما گوروم بینمنغدم قاباخدا توی وار گه سن منیم یئریمه گئت توی آدامین بوغازیندا قالمازکی یالوار منه قاتیشاسان گور نده بیر! هن گوی من گدیم! من بوغازیزدا قالدیرام!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یالوار منه قاتیشاسان گور نده بیر!هن گوی من گدیم! من بوغازیزدا قالدیرام!:vahidrk: ای وای الله گره یالواراخ گه گئد دای قیزیمین تویونا تیرددی ای وای یوخ ها گوی سالیم گئدیم 5شنبه سورا گلیم نینیسن ائله 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای وای الله گره یالواراخگه گئد دای قیزیمین تویونا تیرددی ای وای یوخ ها گوی سالیم گئدیم 5شنبه سورا گلیم نینیسن ائله بله گره یالواراسان! ایکیمیز گدخ دا نو اولار ! نیه 5 شنبه جشنینده نمنه وار هن تز ده گوروم! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بله گره یالواراسان!ایکیمیز گدخ دا نو اولار ! نیه 5 شنبه جشنینده نمنه وار هن تز ده گوروم! گل گئداخدا نه اولاجاخدی هیساد بالاخره دوستومون تویودودا گره سنگ تمام گویام 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عرض اله دیخ منیم کیک پاییم هانی گتیرین بتر آجام 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عرض اله دیخ منیم کیک پاییم هانی گتیرین بتر آجام سارا منه فقط کیک وئرجاخدیآخی او گلجاخ تبریزه منو گوره ها تا کیکیمی وئره سیزده اوزاخسیز گله بولمسیز اونا گوره فقط من ییجام سارا سن اول کیک وئرمسن ویرام بستان اولارسان 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارا منه فقط کیک وئرجاخدیآخی او گلجاخ تبریزه منو گوره ها تا کیکیمی وئره سیزده اوزاخسیز گله بولمسیز اونا گوره فقط من ییجامسارا سن اول کیک وئرمسن ویرام بستان اولارسان من سیز کیک آلیسان :vahidrk: من اوزوم سارا دان قاباخ گلم تبریزه اصلا نیه تبریز گدرم هم حالوالاریمی آلام هم کیکیمی سنه ده ورمنم تک ییرم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من سیز کیک آلیسان :vahidrk: من اوزوم سارا دان قاباخ گلم تبریزه اصلا نیه تبریز گدرم هم حالوالاریمی آلام هم کیکیمی سنه ده ورمنم تک ییرم به یو به هله 5ساعت سیزی گورجام سولارایزا جواب وئرسیز گلسیز گلیندا نینیاخ یاخجی حالوالار سیزین کیکده منیم آآاا قبول؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به یو به هله 5ساعت سیزی گورجام سولارایزا جواب وئرسیز گلسیزگلیندا نینیاخ یاخجی حالوالار سیزین کیکده منیم آآاا قبول؟ گلیخدا قوخموروخ کی فقط گرک گلیب بیزی گوره سن گیزلنمیه سن واه واه نه زیرک نخیرم منیم حالوا پادیم اماده دی سن اوز فیکرینده اول من هم کیک ایستیرم هم اوز حالوالاریمی 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گلیخدا قوخموروخ کی فقط گرک گلیب بیزی گوره سن گیزلنمیه سن واه واه نه زیرک نخیرم منیم حالوا پادیم اماده دی سن اوز فیکرینده اول من هم کیک ایستیرم هم اوز حالوالاریمی سارادان قراردی کیک آلاسیز من نیه گلیم بهسارا منیم پایمی آیری یئره گتیرجاخدی به هن به زیرح اولماسام باشیما بوح کئچر پایمی وئرمسیز قویون گوروم نه اولور بلکه پایمنان سیزده وئردیم من گئدیم 2ده کیلاسیم وار سورا گلم گورورخ اندازه ی کیک نغدم اولسونکی دویاخ هللیخ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارادان قراردی کیک آلاسیز من نیه گلیم بهسارا منیم پایمی آیری یئره گتیرجاخدیبه هن به زیرح اولماسام باشیما بوح کئچر پایمی وئرمسیز قویون گوروم نه اولور بلکه پایمنان سیزده وئردیم من گئدیم 2ده کیلاسیم وار سورا گلم گورورخ اندازه ی کیک نغدم اولسونکی دویاخ هللیخ جیران تبریزه ددیم گلسم سنده گرک گلسن نه اورمویا هله گور من کیکی یئیب دویاجام سنه پای قالا یا یوخ اول اوزویه پای آل سورا منیم فیکریمده اول عیبی یوخ الاه امانیندا اوزونن مواظیب اول نه قدر چوخ اوقدر بهتر 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جیران تبریزه ددیم گلسم سنده گرک گلسن نه اورمویا هله گور من کیکی یئیب دویاجام سنه پای قالا یا یوخ اول اوزویه پای آل سورا منیم فیکریمده اول عیبی یوخ الاه امانیندا اوزونن مواظیب اول نه قدر چوخ اوقدر بهتر ولدوم دا ائله تبریزی دیسیز اوزومی و.ردوم کوچه ی علی چپه دا نمنه واه واه امان سزیزین الیزدن به یو به سیزین فکیرزده اولاجام هئچ سیزه ورمیجام تاماز توشه 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام! باخبیر هلم ساراسیز اوزلرینه سهمده چیخیلار بولار! فریماه آقا وحید دییرم 5شنبه چان هفته تولدومده! تا 5 شنبه چان وقتیز وار دیسیز حالوانه ایستیسیز یا یوخ ایه ایستمدیز ها هش حالواداندا دا خبر یوخده! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عرض اولدو به گئنه بورا خلوت دی هله سارادان بیر کیک ایسته دیخ گدیب دا ایستمیر گله 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عرض اولدو به گئنه بورا خلوت دی هله سارادان بیر کیک ایسته دیخ گدیب دا ایستمیر گله سلام! واه وا! اوسته پستوما باخ سورا ده! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام!باخبیر هلم ساراسیز اوزلرینه سهمده چیخیلار بولار! فریماه آقا وحید دییرم 5شنبه چان هفته تولدومده! تا 5 شنبه چان وقتیز وار دیسیز حالوانه ایستیسیز یا یوخ ایه ایستمدیز ها هش حالواداندا دا خبر یوخده! :vahidrk: گورو سن هلم بیزه وقت تعیین الیر فریماه گل هازامان دیرسن گداخ اورمودا بونان کیک آلاخ قوخما اولرینده تانیرام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده