blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واه واه من هله حاضیرلانمامیشدان اوز حقیمی ایسته میشم سنده قول وریبسن ساخلیاسان هله اوتانمیر گئنه دئیر اضافه قالسا هله اوناری اوتور دگینن گوروم دونن کیکی نیه تک یدین گورمه میش خیالین راحت سنین حقین محفوظده! نیه اوتانیم به دوز سوزده دا! هش من کیک یمدیم! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیالین راحت سنین حقین محفوظده!نیه اوتانیم به دوز سوزده دا! هش من کیک یمدیم! واه واه اصلا بونادا سوز دمخ اولمور نیه به یمه دین؟ اولمیا اصلا تولد توتمادین؟ 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واه واه اصلا بونادا سوز دمخ اولمور نیه به یمه دین؟ اولمیا اصلا تولد توتمادین؟ نظر لطفـــونده! آخه از بس یورولموشدوم ها کیک یمـــــــــدیم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام وحدی از بویان اویاندا سفهله.. قاش منن سارانین سوالارینا ج ور 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نظر لطفـــونده!آخه از بس یورولموشدوم ها کیک یمـــــــــدیم! بدا اله یورگون جانینان، بالا مامانیا دیردن ساخلادی بویون حالوا چالاردی سلاموحدی از بویان اویاندا سفهله.. قاش منن سارانین سوالارینا ج ور علیک سلام بابا هله گوی بیر صندلین استرسی آزالسین من بیر اوزومه گلیم:icon_pf (34): آرتاشین صندلین اله ایسی اله دیم حله سوموب ایندی ایستیرم گدم اشیه تویا شاید جواب وره بیلمیم اونا گوره ایستمه دیم یاریم چیلیخ قالا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدا اله یورگون جانینان، بالا مامانیا دیردن ساخلادی بویون حالوا چالاردی علیک سلام بابا هله گوی بیر صندلین استرسی آزالسین من بیر اوزومه گلیم:icon_pf (34): آرتاشین صندلین اله ایسی اله دیم حله سوموب ایندی ایستیرم گدم اشیه تویا شاید جواب وره بیلمیم اونا گوره ایستمه دیم یاریم چیلیخ قالا وااااااای ددین ارتاش یادیما توشده:icon_pf (34): اوگون منده لینکین ورده..اما بیز حالیم یوخویده گتمدیم..ددیم سورا گدرم.. سورا دا یادیمنان چیخده:icon_pf (34): حیف اولده نده ایستیدیم بیلسین ارتاش سوخاری الیم یاخچه گت..منده گدیرمممم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدا اله یورگون جانینان، بالا مامانیا دیردن ساخلادی بویون حالوا چالاردی هن دا بدا! آخه چوخدان دییرده منده دا دیمدیم یوخ! به به گنه تویا گدیسن! لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا بیز حله کیک دن دانیشمیریخ کی بوردا حالوا جریانی وار کیکی ایکیمیز باهم آلیب ییه جاخ سنده دگینن من اذیت اله میرم سنه ده حالوا ورسین بدا او گلسین تبریزه کیک ورسین من هاردان یئیم یا ایکیزده گلین خویا یا دا بیز ایکیمیز گداخ اورمودا اونان آلاخ یاخجیدا نینماخ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مــــــــرسیلر! نیه اوتانیم !سن گرک اوتاناسان بیردن مارال قیزین تولدوندا کادو آلمیبسان! اله بو خیال دا اول با منن کیک آلاماسان! بابا فریماه آقا وحید کیک ورن کیمده! قرارده دونن که چالان حالوالاردان اضافه قالسا ورم بیلسینه!ایستسن سنده وررم ها! یو من حالوا سویمورم کیک سویرم 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یاخجیدا نینماخ سارادان کیک آلیب یماخ 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوه صاحابی گلدی ملوانان خلبانان ..... 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوه صاحابی گلدی ملوانان خلبانان ..... یو به گلمیجیدیم! آقا وحیــــــــــــد بیراز سرعت عمله جواب ورمخده سوالارا چوخاد با ایه زحمت اولماسا ! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یو به گلمیجیدیم!آقا وحیــــــــــــد بیراز سرعت عمله جواب ورمخده سوالارا چوخاد با ایه زحمت اولماسا ! نه بیلیم شاید گیمیه جه دین اوره ئیمه الین قویما بیر عالمه جواب ورمیشدیم ارسال اله دیم گلمدیلر هامیسی سیلیندی :icon_pf (34): سن سوروش من جواب ورم نیاران قالما سعی الیرم هامیسینا تز تز جواب ورم 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها ......... خوابتون نمیاد؟ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بیلیم شاید گیمیه جه دین اوره ئیمه الین قویما بیر عالمه جواب ورمیشدیم ارسال اله دیم گلمدیلر هامیسی سیلیندی :icon_pf (34): سن سوروش من جواب ورم نیاران قالما سعی الیرم هامیسینا تز تز جواب ورم بدا نه بیلســــن! دستالاتین یوخدو دا! جواب ور گورخ سلام بچه ها ......... خوابتون نمیاد؟ سلام عزیزکـــــــم! نع ! 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها ......... خوابتون نمیاد؟ سلام آرام خانم گل خودمون با اجازه نه هنوز خانم دکتر بدا نه بیلســــن!دستالاتین یوخدو دا! جواب ور گورخ سلام عزیزکـــــــم! نع ! ایهیم وریرم دا گوی گوروم بو بدرینن سئوالارینان کوتولماخ اولور :icon_pf (34): وئیرم دا گورموسن 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام آرام خانم گل خودمون با اجازه نه هنوز خانم دکتر ایهیم وریرم دا گوی گوروم بو بدرینن سئوالارینان کوتولماخ اولور :icon_pf (34): وئیرم دا گورموسن یاشاسین دا بدری بو سوالارینان! جواب ور گورخ هارا یتیریسن! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یاشاسین دا بدری بو سوالارینان!جواب ور گورخ هارا یتیریسن! اویره کی بدرینین قانی منه حلال اولا 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اویره کی بدرینین قانی منه حلال اولا گزل یره یتیرجخســن! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده