oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ بو شعر چوخ گزلدی.... :4564: چوخ قشح احساس وردی بیلمه...:ws37: آدام شهرین آلودگی و شولوخلوغوندان یورولاندا بو جور شعریکی اوخییر روحی دیریلیر... :w72: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread7216.html شرکت الیین بورایادا باخین http://www.noandishaan.com/forums/thread108590.html 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ اصلا بو تاپیک دا کیفسییپ با! لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ نه عجب بیر نفر تاپیلده بوردا! یخ سا اشیه آتماله اولورده ها! 1 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام هر وقتیز خیر اولسون اورک سؤزون دئدیم تارا،سیملر اولدو پارا پارا یاواش یاواش سیزیلدادی،تار آغلادی من آغلادیم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلامهر وقتیز خیر اولسون اورک سؤزون دئدیم تارا،سیملر اولدو پارا پارا یاواش یاواش سیزیلدادی،تار آغلادی من آغلادیم سلام! همچنین سیزینده وقتیز خیر!تزه ایلیز مبارک! 1 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سیزین ده ینی ایلیز مبارک وسیزه سلامت لیق و خوشبخت لیق و سوینج آرزو ائدیرم ساغ یاشا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سیزین ده ینی ایلیز مبارکوسیزه سلامت لیق و خوشبخت لیق و سوینج آرزو ائدیرم ساغ یاشا چوخ ساغولاسیز! منده همچینین بولاره سیزه آرزو الیرم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ کفییز دوسلار؟:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ کفییز دوسلار؟:hapydancsmil: نه عجب الهه!بالام افتخار وردین بورادا گلسن! دا بورا یاواش یاواش کیف آتیرده گوناهیم گلده! من یاخجیام سن نجسن گزل؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ نه عجب الهه!بالام افتخار وردین بورادا گلسن!دا بورا یاواش یاواش کیف آتیرده گوناهیم گلده! من یاخجیام سن نجسن گزل؟ بابا بو نچه وخته اصلا وقت تاپمیرام گلم گفتگوبا...بو مسابقه لر گوتولسا جانیم راحات اولار منده یاخجبام ساغووول....گوی گلیم پروفویون گوروم بییی 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بابا بو نچه وخته اصلا وقت تاپمیرام گلم گفتگوبا...بو مسابقه لر گوتولسا جانیم راحات اولارمنده یاخجبام ساغووول....گوی گلیم پروفویون گوروم بییی اه بابا سن دا چوخ اوزویون درگیر الیسن! بیخیال اول با! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ اه بابا سن دا چوخ اوزویون درگیر الیسن!بیخیال اول با! آخه خوش گلمیر بیکار بکارینا گلم دولانام منده بوجور آزیم وار دا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ آخه خوش گلمیر بیکار بکارینا گلم دولاناممنده بوجور آزیم وار دا چیخ گد بابا! اله مشغلله جانیان با! نده اوزون بیلسین اسگیین وار! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چیخ گد بابا!اله مشغلله جانیان با! نده اوزون بیلسین اسگیین وار! دا من دیینده سن د یوووخ جماعاتا اوزرنده آستار ایستیلر:vahidrk: خوش گلمیر دا..اوز الیمده دوووور 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من گذیم.... شاید گئجخ گلدیم بورایادا بی باش ووردوم فعلا سارا جان 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دا من دیینده سن د یوووخجماعاتا اوزرنده آستار ایستیلر:vahidrk: خوش گلمیر دا..اوز الیمده دوووور دوز سوزده دا نیه کتمان الییم به ! اوز آرامیزده ها ولی آزین واردا! 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوسلار نجسیز؟ یاشاسین دیلیمیز:2eaoapgxehimkak1y7e 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوسلار نجسیز؟یاشاسین دیلیمیز:2eaoapgxehimkak1y7e سلام مارال قیز واریخدا سیز نجه سیز یاشا سین اوز دیلیمیز 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده