blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ هیه منده ساباحدان گودجیمهلم کتممیشم:دی منده گتممیشم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سارا جان من گدیم لالاش الیم گئجن خیـــــــــــــــــر.بوس بابای 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سارا جان من گدیم لالاش الیمگئجن خیـــــــــــــــــر.بوس بابای سنینده گئجن خیر خدافظ! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ من بو تاپیک گلمسم،گله بورا بوجور ساکت گالا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ من بو تاپیک گلمسم،گله بورا بوجور ساکت گالا؟؟ فارسی بوگووو 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ فارسی بوگووو زیرنویس:من تو این تاپیک نیام،باید اینجا اینطوری ساکت باشه! چه خبرا؟راه گم کردی؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سارا قیریم دیلین پیشیه دییپ؟؟ سارا دخترم زبونتو گربه خورده 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ زیرنویس:من تو این تاپیک نیام،باید اینجا اینطوری ساکت باشه! چه خبرا؟راه گم کردی؟ راه گم نکردم خودم گم شدم الهه قیریم دیلین پیشیه دییپ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سارا قیریم دیلین پیشیه دییپ؟؟سارا دخترم زبونتو گربه خورده سلام الهه تازه رسیدم از دانشگاه خسته ام خیلی! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ راه گم نکردم خودم گم شدم الهه قیریم دیلین پیشیه دییپ؟؟ عجب داوود اصلا بهت نمیاد اینجوری باشیااا.. بابا یخورده شاد باش دههههه :vahidrk: سلام الهه تازه رسیدم از دانشگاه خسته ام خیلی! سلام عزیزممم...خشته نباشی پس خانومی 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلام عزیزممم...خشته نباشی پس خانومی مرسی گزل قیز ! سن نجسن یاخجیسان؟ سلام آقا داوود! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی گزل قیز !سن نجسن یاخجیسان؟ سلام آقا داوود! منده هییی خوشام(منم هییی خوبم) هفته ای 3 روز کلاس دارم بقیه رو الکی میگذرونممممممم چخبرا؟ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ منده هییی خوشام(منم هییی خوبم)هفته ای 3 روز کلاس دارم بقیه رو الکی میگذرونممممممم چخبرا؟ پمن به جز دوشنبه ها هرروز کلاس دارم ولی همش صباست کلاسام! سلامتی خانوم! از تو چه خفلا؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ پمن به جز دوشنبه ها هرروز کلاس دارم ولی همش صباست کلاسام! سلامتی خانوم! از تو چه خفلا؟ منم سلامتییی...چند واحد داری که فقط صب ها میری یونی؟ مگه چجوریم ؟ o.O همین که خودتو گم کردی دیگهتعجب نداره!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ منم سلامتییی...چند واحد داری که فقط صب ها میری یونی؟ همین که خودتو گم کردی دیگهتعجب نداره!!!!!!!!!! 16! آخه همش درسای اصلیه اونم صباست پشت سرهمن! عمومی برنداشتم! 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ 16!آخه همش درسای اصلیه اونم صباست پشت سرهمن! عمومی برنداشتم! از من میشنوی عمومی هارو تابستونا بردار که مجبور نشی بری سر کلاسش من 12 واحد عمومیمو تابستونا پاس کردم 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ از من میشنوی عمومی هارو تابستونا بردار که مجبور نشی بری سر کلاسشمن 12 واحد عمومیمو تابستونا پاس کردم آره تابستون خوبه! بورا نیه بله خلوته آدام داریخیر ! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ هیه چوخ خلوت اولوپ....نیه دا هیکس گلمیر؟ 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ هیه چوخ خلوت اولوپ....نیه دا هیکس گلمیر؟ نه بیلیم! دا اوللر کیمین دییر!آرتاش دا اصلا گلمیر! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده