blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ :cryingf::w821::w821::w821: گال یـــــــــــــــــــــــــانــــــــــــــــا یانا!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ گال یـــــــــــــــــــــــــانــــــــــــــــا یانا!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ اله بوجور اوزوین خوش اول ! بایرامین مبارک! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ اله بوجور اوزوین خوش اول !بایرامین مبارک! سنینده بایرامین مبارک اولسون سارا باشیم پاتیر آریدان 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سنینده بایرامین مبارک اولسونسارا باشیم پاتیر آریدان باشین آریر گد یات عوض بوردا اولماخ! 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سلام آرتاش سلام سارا قیز کفیز؟حالیز؟باخجیسیز؟ 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سلام آرتاش سلام سارا قیز کفیز؟حالیز؟باخجیسیز؟ سلام آقا وحید یاخجیسیز؟یاشیاسیز واریخدا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سلام آرتاش سلام سارا قیز کفیز؟حالیز؟باخجیسیز؟ مرسی من یاخجیام! سیز نجسیز؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سلام آقا وحید یاخجیسیز؟یاشیاسیز واریخدا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یاشا گوزل قیز ای منده پیس دئیلم مرسی من یاخجیام!سیز نجسیز؟ یاشا سارا قیز منده پیس دئیلم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ یاشا گوزل قیز ای منده پیس دئیلم آفرین هامیزا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بورانی نیه بوجور خلوت ساخلیسیز آخیبابا دانیشندا 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بورانی نیه بوجور خلوت ساخلیسیز آخیبابا دانیشندا نمنه دیخ با آخه ! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ نمنه دیخ با آخه ! هیساد سارا بویون داوا داوا دیسن ها گه منی ویر راحت یاتبا گجه نی 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ اله اونی دئبا کف احوال اله مخدن سورا بیر زاد یوخدو آخی یاغیشدان دا دانیشساخ سن آغلیاسان 2 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ بایرامیز مبارک اولسون. دورون دا بسدی، نه قدر یاتاجاخسیز، دورون بایرامدی. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ بایرامیز مبارک اولسون. دورون دا بسدی، نه قدر یاتاجاخسیز، دورون بایرامدی. سلام آقای ابهر سیزینده بایرامیز مبارک اولسون 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ دونن نمنغدم یاغیش یاغیدی آی قشه یدی آی قشه یدی کئف وردی.یریز بوش 3 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ ديل آچاندان آنامين هر سؤزونه جان دئميشم بو عزيز توپراغيما آذربايجان دئميشم من كي بولبول دئييلم هر چيچگه عاشيق اولام بير يانار عشقيله اؤز يوردوما جانان دئميشم سئويرم توپراغيمي ، خلقيمي من بير آنا تك ائليني سئومينه نانكور نادان دئميشم ! ترجمه براي دوستان فارسي زبانم : از وقتي كه زبان به سخن گفتن گشوده ام به تمام حرفهاي مادرم جان گفته ام به اين خاك عزيزم آذربايجان گفته ام من بلبل نيستم كه به هر گلي عاشق شوم با يك عشق آتشين به ديار خودم جانان گفته ام دوست دارم خاكم را ، مردمم را همانند يك مادر به هر كسي كه ايل و تبار و هويت خودش را نشناسد نادان حيف نان گفته ام! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده