seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ یوخ بابا بو قیز دانمایکی صحبتلشیده منده جوابنه وییدئم تا گدئب دئیمه توک لئر آیره دیل صحبت لشمیلر آهان اگه اُجور اُلسا نینک عیبی یوخ...چخدا یاخچی 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ آهان اگه اُجور اُلسا نینک عیبی یوخ...چخدا یاخچی هن قایداشوم ئله بلیده 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ اگه گنه ده آیری دیله دانیشساز هاااااااااااااااااااااااا اوزوم گلجام بیدا دیله دانیشامکی هچ هچکس باشارمیهاهااااااااااامنن دماخ دمین دئمدی 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ اگه گنه ده آیری دیله دانیشساز هاااااااااااااااااااااااا اوزوم گلجام بیدا دیله دانیشامکی هچ هچکس باشارمیهاهااااااااااامنن دماخ دمین دئمدی اِلَ سن دوز دیسن....یانی نَمو اُلا آخه آیری دیل دانیشاخ.... شیرین دیلیمیز وار اونان سورا گداخ آیری دیل دانیشاخ!...اُلماز ک... 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ استادان ارجمند کجا تشریف دارید من حاضرم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ اِلَ سن دوز دیسن....یانی نَمو اُلا آخه آیری دیل دانیشاخ.... شیرین دیلیمیز وار اونان سورا گداخ آیری دیل دانیشاخ!...اُلماز ک... بابا دیرم گلدیخ ترکی دیلی اورگداخ اوزوموزونده یادیمزدان چیخدیاولسون من بولارا توبلتمه وئررم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ استادان ارجمند کجا تشریف دارید من حاضرم قیز تمرینلریوی انجام وئرمیسن؟ 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ قیز تمرینلریوی انجام وئرمیسن؟ با من که کاری نکردین تمرین انجام بدم:vahidrk: باجی بنده ترکی بیلمیورم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ با من که کاری نکردین تمرین انجام بدم:vahidrk: باجی بنده ترکی بیلمیورم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ Hva er det få nå؟ من سنن دانیشمیجام با.پیس قیزسان 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ من سنن دانیشمیجام با.پیس قیزسان Hayır Savaşı 1 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بورا ابهردی، من ایشدیم، بورا یاغیش یاغیر، آی لاو یو نواندیشان. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بورا ابهردی، من ایشدیم، بورا یاغیش یاغیر، آی لاو یو نواندیشان. چند ساله از ابهر؟ بوردا دا تبریزدی گئجه یاغیش یاغدی 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بورا خوی، دونن ده یاغیش یاغیردی الاندا یاغیر 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بورا خوی، دونن ده یاغیش یاغیردی الاندا یاغیر منده یاغیش ایستیرم 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ منده یاغیش ایستیرم سلام! ارومیه یه ده دونن یاغیر! ایندی ده یاغیر! گال یانا یانا! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ سلام!ارومیه یه ده دونن یاغیر! ایندی ده یاغیر! گال یانا یانا! :cryingf::w821::w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده