Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ Goodnight Ha en god uke. Wow dame advokat:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستلار نجسیز؟ سلام نجسن؟اصلا خبریم یوخدی ها 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ بابا ترجمه ایندابو قیز گلدی منه نمنغدم سوز موز دئدی گئدی هش بابا بوشله بلئسنه بئلسنه دئرم نئیه دانمارکی اورگنب سن؟ اونن دئدم من نروژله ره چوخ سویورم 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام نجسن؟اصلا خبریم یوخدی ها ساغول وارامدا! بورادا نخبرده؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ساغول وارامدا!بورادا نخبرده؟ تورکی کیلاس گویاجاخدا 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ هش بابا بوشله بلئسنه بئلسنه دئرم نئیه دانمارکی اورگنب سن؟ اونن دئدم من نروژله ره چوخ سویورم یاخجی اوندا هامی باشاریر گوروسن من نیه باشارمیرام آخی 1 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ Wow dame advokat:icon_gol: Vel jeg har den beste advokaten:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ یاخجی اوندا هامی باشاریر گوروسن من نیه باشارمیرام آخی هانه؟ هامه باشار بیلمی سن قورخما من بویدایام 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ هانه؟هامه باشار بیلمی سن قورخما من بویدایام یاخجی یامانزاد دئسلر معنی ائلین هابیردن باشتابارام دیرم به قشه سوز دیلر 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ Vel jeg har den beste advokaten:626gdau: Ok, så du får en god advokat danskere kender! Held og lykke:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ یاخجی یامانزاد دئسلر معنی ائلین هابیردن باشتابارام دیرم به قشه سوز دیلر اولسون خیالن راحت اولسون... 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تورکی کیلاس دا.کلاس تورکی اهوم! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اولسون خیالن راحت اولسون... ساغولوندا یاشیاسیز. 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اهوم! بوجوردا سنده که کلاس گوی یاز 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ عزیز دوسلاریم هامیلیخجان گئجز خیر. 3 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تورکون دیلی تک سئوگیلی ایسته کلی دیل اولماز اؤزگه دیله قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز اؤز شعرینی فارسا – عربه قاتماسا شاعیر شعری اوخویانلار ، ائشیدنلر کسیل اولماز فارس شاعری چوخ سؤزلرینی بیزدن آپارمیش « صابیر » کیمی بیر سفره لی شاعیر پخیل اولماز تورکون مثلی ، فولکلوری دونیادا تک دیر خان یورقانی ، کند ایچره مثل دیر ، میتیل اولماز آذر قوشونو ، قیصر رومی اسیر ائتمیش کسری سؤزودور بیر بئله تاریخ ناغیل اولماز پیشمیش کیمی شعرین ده گرک داد دوزو اولسون کند اهلی بیلرلر کی دوشابسیز خشیل اولماز سؤزلرده جواهیر کیمی دیر ، اصلی بدلدن تشخیص وئره ن اولسا بو قدیر زیر – زیبیل اولماز شاعیر اولابیلمزسن ، آنان دوغماسا شاعیر مس سن ، آبالام ، هر ساری کؤینک قیزیل اولماز چوخ قیسسا بوی اولسان اولیسان جن کیمی شئیطان چوق دا اوزون اولما ، کی اوزوندا عاغیل اولماز مندن ده نه ظالیم چیخار ، اوغلوم ، نه قیصاص چی بیر دفعه بونی قان کی ایپکدن قزیل اولماز آزاد قوی اوغول عشقی طبیعتده بولونسون داغ – داشدا دوغولموش ده لی جیران حمیل اولماز انسان اودی دوتسون بو ذلیل خلقین الیندن الله هی سئوه رسن ، بئله انسان ذلیل اولماز چوق دا کی سرابین سویی وار یاغ – بالی واردیر باش عرشه ده چاتدیرسا ، سراب اردبیل اولماز ملت غمی اولسا ، بو جوجوقلار چؤپه دؤنمه ز اربابلاریمیزدان دا قارینلار طبیل اولماز دوز واختا دولار تاختا – طاباق ادویه ایله اونداکی ننه م سانجیلانار زنجفیل اولماز بو « شهریار » ین طبعی کیمی چیممه لی چشمه کوثر اولا بیلسه دئمیرم ، سلسبیل اولماز ... 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ Ok, så du får en god advokat danskere kender! Held og lykke:icon_gol: Selvfølgelig ønsker jeg å bo der:ws3: 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ساغولوندا یاشیاسیز. داری توطئه میکنی ؟ میرم فک فامیلامو میارم اینجا هااااااااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده